Centrum Medyczne MEDYK
Fryderyka Szopena 1
Rzeszów
Doktor wykonywał mi wcześniej dwie operacje w ciągu jednego roku. Operacje mam nadzieję wykonane dobrze – czas pokaże, chociaż na następną mam się już do doktora nie zgłaszać, gdyż za mało chodziłam do niego prywatnie, a do innych chodzę (???) , na co odpowiedziałam, że wszędzie chodzę na NFZ, gdyż nie mam już jakiś czas pracy, na co odpowiedział, że pracy to nie potrafię znaleźć, ale numer telefonu to już …
Pro Familia w Rzeszowie – Gabinet Ortopedyczny, Oddział Ortopedii Narządu Ruchu Dorosłych i Dzieci, z Podoodziałem Chirurgii Kręgosłupa
Witolda 6b
Ośrodek Świadczeń Szpitalnych
ulica Lwowska 60
Rzeszów
Doktor Międlar uratował mi życie. Gdyby nie jego natychmiastowa i profesjonalna pomoc w środku nocy gdy pękła mi tętnica wątrobowa i straciłam mnóstwo krwi, dawno by mnie nie było. Operacja trwała 4 godziny. Dziękuję po prostu. Do tej pory inni fachowcy pytają, kto dokonał takiego cudu. Ania K.
Szpital Wojewódzki Nr 2 im. Św. Jadwigi Królowej w Rzeszowie
ul. Lwowska 60
Rzeszów
Konkretny i rzeczowy fachowiec, bardzo zapracowany a przy tym bardzo ludzki,pełen empatii i takiej zwyczajnej serdeczności.Oby jak najwięcej takich lekarzy z powołania.Od serca polecam.Zasługuje na 6 gwiazdek.Dziękuję za zabieg-wycięcie kaletki -pazdziernik 2024
Przychodnia specjalistyczna
Dukielska 4/1L
Rzeszów
Pan Doktor Łazorko wykonał protezoplastykę obydwóch moich stawów biodrowych nową małoinwazyjną metodą. Na pierwszej wizycie Doktor postawił diagnozę, zaproponował metodę leczenia i wystawił skierowanie. Obydwie operacje odbyły się w planowanym terminie. Podczas pobytu w szpitalu Pan Doktor codziennie przychodził na oddział zapytać jak się czują Jego pacjenci i cierpliwie odpowiadał na ewentualne pytania. Profesjonalizm, wiedza, zaangażowanie, kultura osobista, empatyczne podejście do pacjenta i spokój Pana Doktora ułatwiają pacjentowi pobyt w …
Byłam zupełnie przypadkowo na wizycie u dr Pasternaka i czułam się jak w Szpitalu w Leśnej Górze 🙂 zostałam: zbadana, poinformowana, uzyskałam odpowiedzi na moje pytania. Pan Doktor poświęcił mi tyle czasu ile potrzebowalam, mimo że to nie była prywatną wizyta. Doktor z powołania! Bardzo polecam.
NZOZ "MATI-MED"
Stefana Starzyńskiego 5A
Rzeszów
Pan Robert Schwarz – specjalista chirurgii ogólnej i naczyniowej - to człowiek życzliwy a lekarz znakomity (!) w diagnozie i leczeniu nawet „najczarniejszej” miażdżycy. Szczęśćiarz jestem, bo trafiłem na Pana doktora w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej i dzisiaj nie tylko chodzę, ale mając 70 lat zdrów wykręcam rowerem tysiące kilometrów po Podkarpaciu. Panie Doktorze – dziękuję za odzyskaną radość życia! Zdzisław Dziedzic
Zespół Przychodni MSW w Rzeszowie
ulica Krakowska 16
Rzeszów
Byłem pacjentem tego chirurga kilka lat temu. Miałem problem wzrastającego paznokcia w paluchu u nogi. Pan doktor bardzo mi pomógł. Pod znieczuleniem usunął mi paznokieć. Nie bolało. Uprzejmość, rzetelność, fachowość, rozmowa z pacjentem i spokojne udzielanie odpowiedzi na moje pytania. Tak go zapamiętałem. Polecam 5/5
Ośrodek Świadczeń Szpitalnych
ulica Lwowska 60
Rzeszów
Dr Trzeciak najlepszy lekarz z którym się spotkałam. Jestem po operacji haluksa oraz operacji przedramienia lewego po złamaniu. Z całym przekonaniem polecam . Podejście Pana Doktora do pacjenta jest na najwyższym stopniu. Troska o pacjenta, dbałość. Bardzo dziękuję, bo dzięki doktorowi czułam się w szpitalu bardzo dobrze, z pełną opieka i troską.
Gabinet prywatny Zbigniew Małek
Cegielniana 38/5U
Rzeszów
Polecam w 100%, każdemu kto ma problem z woreczkiem żółciowym. Operacja przebiegła dobrze, po szybko wracam do zdrowia.
Przychodnia specjalistyczna
plac Wolności 17
Rzeszów
Doktor Szczerba, to bardzo, bardzo, bardzo utalentowany chirurg-onkolog, a przy tym bardzo serdeczny i bardzo zorientowany na pacjenta człowiek. Panie Doktorze, jako Pana pacjenci jesteśmy szczęściarzami, że Pan jest! DZIĘKUJĘ serdecznie za Pana bardzo szlachetną postawę, profesjonalną opiekę i Pana Doktora troskę! Jan T z Jarosławia
Szpital Specjalistyczny im. Św. Rodziny w Rudnej Małej k/Rzeszowa
Rudna Mała 600
Rzeszów
Lekarz że świetnym podejściem do pacjenta sympatyczny potrafi podejść do pacjenta jak zwykły kolega pełen empatii do pacjenta wytłumaczy odpowie na pytania