Szpital Lux Med
Puławska 455
Mineło juz ponad 6 lat od operacji kolana (więzadło) i jest super ! Doskonałe podejście i kompleksowe rozwiązanie moich problemów. Polecam jako fachowca !
Pani Doktor to miła, wyrozumiała osoba, a przede wszystkim wspaniały fachowiec. Odczarowała mi i całej mojej rodzinie wizyty u stomatologa. Chodzimy tam chętnie i bez obawy o ból. Bardzo dziękuję za takie podejście do pacjentów, to rzadkość. Dokładnie tłumaczy przebieg całego leczenia.
Bardzo sympatyczna i przemiła Pani dr. Konsultacja i porady na najwyższym poziomie a jeżeli chodzi o samo wykonanie "roboty" , bezboleśnie, miło i przyjemnie . Pani dr. bardzo delikatna. Jeżeli ktoś tak jak ja bał się wizyty ,szczerze polecam . Same superlatywy. Będę musiał odwiedzić lekarza stomatologa z pewnością wrócę do Pani dr.
Leczę się u pani doktor od ponad 10 lat i nie mam najmniejszego powodu do narzekań. Pierwszy raz miałam przyjemność, gdy złapał mnie nieokreślony ból w szczęce pod "czwórką". Pani doktor zrobiła rtg i okazało się, że pod 'czwórką" jest ubytek w kości. Wytłumaczyła mi proces leczenia, nie obiecując sukcesu, bo zależało to przede wszystkim od zdolności mojego organizmu do regeneracji, ale po ponad półrocznym leczeniu kość się odbudowała (widziałam …
Przedwiośnie 31
Tarnowskie Góry
Bardzo uprzejma i wyrozumiała, z ogromnym doświadczeniem i znakomitym podejściem do pacjenta - w tym do dzieci (pięcioletni syn chyba nigdy nie był taki grzeczy, jak na fotelu u Pani doktor i nie bał się wracać do dentysty). Założone plomby trzymają się już dobrych kilka lat. Serdecznie polecam!
To moja kolejna wizyta u Pana doktora. Pan doktor mega sympatyczny, wszystko dokładnie wyjaśnia. Super podejście do pacjenta, bezboleśnie podaje znieczulenia i przeprowadza ekspresowe zabiegi. Jestem bardzo zadowolona z efektu, bo blizny są praktycznie niewidoczne. Gorąco wszystkim polecam.
STOMATOLOGIA&PROTETYKA
Radzymińska 234/236
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, pani doktor zawsze wszystko wytłumaczy. Leczę się u niej od wielu lat, jest naprawdę godna polecenia! Usługa na najwyższym poziomie!
Dziś P. Dr usunął mi dolną óswmkę do której wyrwania robiłam 3 podejścia. Jak mu o tym powiedziałam to już wiedział że mogę mu zwiać ;) działał szybko, przy tym rozładowywał atmosferę, ma cięty język jak ja więc trafił swój na swego i chyba dlatego finalnie udało się wydłutować rosnącą w poprzeg 8! Jestem mu bardzo wdzięczna i ciesze się że na takiego lekarza trafiłam! Polcem każdemu!
Nie polecam. Przed wizytą miałam u Pani stomatolog przegląd zębów. Mówiła, że wszystkie super. Któregoś dnia napękł ząb a przy tym plomba zaczęła wychodzić. Sprawdziłam w domu czy aby napewno ten jeden i faktycznie reszta była ok. Aby nie czekać nie poszłam na NFZ, lecz prywatnie. Bałam się, że będzie bolał. Zaszłam i powiedziałam Pani stomatolog o zaistniałej sytuacji, że ząb napękł. Lewa strona u góry ale nie pamiętałam który …
W przychodni chirurgicznej Lancet usunięto mi włókniaka. Wszystko odbyło się szubko i sprawnie. Zabieg który przeprowadził dr Miernik był prawie bezbolesny a jednocześnie odczułem pewną dozę empatii ze strony Pana doktora i personelu medycznego. Jestem bardzo zadowolony i serdecznie dziękuję Aleksander
Wojewodzki Specialistyczny Szpital Dzieciecy
Olsztyn
Jestem pod olbrzymim wrażeniem kontaktu z lekarzem. Absolutnie godny polecenia - rzeczowy, konkretny, świetny specjalista. Mimo pandemii bardzo spokojny i uprzejmy - znalazł czas, aby wytłumaczyć mi konieczność przeprowadzenia operacji dziecka i zaraz po niej przyszedł, żeby poinformować mnie, że wszystko przebiegło zgodnie z planem.
Medyczne Laboratorium Diagnostyczne Gdańsk
Nowe Ogrody 1-6
Zdecydowałam się na gastroskopię w klinice Dobosz i nie żałuje. Bardzo sprawnie poszło. Lekarz na początku wydawał się „nie do rozmowy” ale spróbowałam rozluźnić atmosferę i było lepiej. Po badaniu było już bardzo miło co do rozmowy. Nie jest „wylewny” w rozmowie ale bardzo dokładny i tłumaczy jak zrobić żeby badanie przebiegło szybko, uspokajał i przypominał w czasie badania jak oddychać itd. Jeśli będę musiała wykonać jeszcze raz badanie zdecyduję …
ulica Zielona 6/1
Jelenia Góra
Fantastyczny lekarz . Nie spotkałem się jeszcze nigdy żeby lekarz poświęcał tyle czasu pacjętowi . Nie spogląda na zegarek jeśli trzeba to wizyta trwa i pół godziny. Wykazuje ogromne zainteresowanie problemem szuka jak najlepszego rozwiązania żeby pomóc . Dziękuję z całego serca Panie doktorze. Oby więcej takich lekarzy . Pozdrawiam serdecznie Andrzej Szymański