Serdecznie polecam gabinet Annadent w Białej Podlaskiej! Pani doktor to prawdziwa profesjonalistka – dokładna, delikatna i bardzo sympatyczna. Zawsze wszystko dokładnie tłumaczy i dba o komfort pacjenta. Wizyty przebiegają bez stresu, a efekty leczenia są świetne. Cały zespół jest miły i pomocny. Jeśli ktoś szuka dobrego stomatologa, to zdecydowanie warto odwiedzić Annadent! 😊🦷
Wojewódzki Szpital Dziecięcy w Toruniu
Karłowicza 26
Bydgoszcz
Pan dr bardzo miły, spokojny i pomocny. Trafilismy do szpitala w Toruniu po wypadku komunikacyjnym. Dr zostawil synów na oddziele, zlecił badania. Dzieki temu poczulismy sie zaopiekowani. Cały personal na oddziele również bardzo miły i pomocny. Serdecznie dziękujemy🥰
gen. Niedźwiadka-Okulickiego 16 (Sigma-Bi)
Bytom
Jestem drugi raz pacjentem pana doktora Strączyńskiego. Pan doktor jest osobą kompetentną, rzeczową. Odpowiedział na wszystkie zadane pytania. Zabieg usunięcia znamion wykonywał bardzo fachowo, szybko. Jestem bardzo zadowolony z Ośrodka Wczesnej Diagnostyki i Leczenia Chorób Nowotworowych w Katowicach.
POLDENTAL Stoamtologia Ortodoncja Wtórek
ulica Ostrowska 62
Wtórek
Uwaga ostrzeznie Ustawka telefoniczna na wyrwanie dwoch korzeni cena przez tel 400 na miejscu 500, trwalo godzine, rozcieta warga uszkodzony zab obok, po skasowaniu $ mowi ze cos zostalo ,i gasi swiala. Ja do niego ze ma sie brac za wyciaganie reszty, znowu pol godziny jego sapania i wyciaga cos i mowi ze wyciagnal wszystko. A ja w myslach czy to na pewno lekarz otwieram internet sprawdzam opinie szok zamurowalo …
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Bialska 104/118 Częstochowa
Częstochowa
Pan doktor to wybitny fachowiec. Trafiłam do Pana doktora po nieudanym leczeniu złamania kosci skokowej przez innego lekarza. Już na pierwszej wizycie, obejrzał zdjęcie i stwierdził że potrzebna jest operacja. Dzięki Bogu że się zdecydowałam bo za 2 lata groziłby mi sztuczny staw. Moja noga odzyskuje sprawność i różnica jest ogromna. Jak dobrze że trafiłam do lekarza którego z całego serca mogę polecić każdemu!
ALL MEDICA Poradnie Specjalistyczne dla Dzieci i Dorosłych
AL. ALEJE STEFANA BATOREGO 88
Nowy Sącz
Lekarz z powołania. Miły, uprzejmy. Zabieg poprowadził szybko i tak ,że później (rana po zabiegu) nic nie bolała. Polecam bardzo
centrum stomatologii kopernik
jawornicka 5b/c
WYBIERZ KOGOŚ INNEGO!!! Bardzo nie polecam! Podejście do pacjenta, poszanowanie drugiego człowieka na bardzo niskim poziomie!!! Na początku miła, ale z biegiem czasu jej podejście do pacjenta się zmienia, dla tej Pani pacjent jest tylko czymś w rodzaju krowy z której można doić pieniądze, a nie człowiekiem. Po długotrwałym leczeniu mojego dziecka u tej kobiety jesteśmy traktowani jak idioci (sama zachowuje się w sposób bardzo zarozumiały i narcystyczny), a czas …
Nie polecam! Byłam z mamą (88 lat) u tego Pana dwa razy na wizycie. Pierwsza była bardzo krótka - wypisane skierowania na badanie i tyle. Następna i ostatnia sporo się opóźniła i przedłużyła. Po wejściu z mamą do gabinetu, okazało się, że nie ma jej karty (mama nie była jedyną pacjentką , której karta nie była przygotowana - inna pacjentka przed nami też musiała sama iść po kartę). Powiedziałam, żeby …
Gabinet Chirurgiczny. Proktologia. Gastroskopia.
Lompy 5
Bielsko-Biała
Rzecz miała miejsce kilkanaście lat temu. Pod drzwiami gabinetu czekały 3 albo 4 osoby i ja. Szlag mnie bardziej od reszty, bo przejechałem prawie 30 km, żeby usłyszeć przez telefon od pana J.P., któremu ciągle chce się pić, że nie dotrze, a muszę przyznać, że brzmiał w słuchawce jak nieźle nawodniony. Odwiedziłem go w sumie ze trzy razy i zawsze można było wyczuć od niego zapach wody.
Nad Przemszą 55
Mysłowice
Wspaniały lekarz, ma ogromną wiedzę. Jest bardzo uprzejmy i z pełnym profesjonalizmem podchodzi do pacjenta
Jestem pacjentem Pana Doktora od 8 lat. Profesjonalny, rzeczowy i sympatyczny. Bardzo doświadczony specjalista chirurgii i implantologii. I do tego wspaniała asystentka - razem tworzą zgrany duet, zapewniając pełną, fachową opiekę stomatologiczną. Serdecznie polecam.
Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PRAXIS-DUO" s.c. Lucyna Piela, Renata Piela
ulica Długa 11/13
Bardzo dobry lekarz, nigdy się nie zawiodłam, zawsze przyjmie, dobrze zdiagnozuje, przeprowadzi zabieg, zawsze jest dla pacjenta.
gabinet ortodontczn
Słowackiego 51
Serdecznie polecam Panią Doktor. Długo zajęło mi szukanie dobrego ortodonty. Byłam chyba u czterech z czego, żaden nie był tak profesjonalny jak Pani Doktor Ewa Hornik. Na pierwszej wizycie wszystko mi wytłumaczyła dokładnie, cały proces leczenia, nie patrzy tylko na swój zysk, ale na dobro pacjenta. Jestem w trakcie leczenia, ale jestem spokojna o moje zęby, bo wiem że jestem w rękach profesjonalistki. POLECAM SERDECZNIE!
NZOZ VITA-DENT
Kard. Wyszyńskiego 8a
Strzelce Opolskie
Polecam Pana doktora, w szczególności osobą, które boją się wizyty u dentysty. Dzięki niemu chętnie wracam do gabinetu.
Pogotowie Ratunkowe im. Siegfrieda Greinera w Skawinie
NIEPODLEGŁOŚCI 12
Skawina
Zastanawiam się czy osoba wypisująca negatywne opinie Pani Doktor Teresie Dudek Wolnickiej była w ogóle w tym gabinecie stomatologicznym? Wypisując bzdury, o których nie masz pojęcia szkodzisz nie tylko Pani Doktor, ale i przyszłym pacjentom, którzy mogliby skorzystać z fachowej opieki stomatologicznej. Jak ktoś inny dobrze zauważył Pani Doktor w liczbie pojedynczej a nie lekarze w liczbie mnogiej jest bardzo dobrym fachowcem. Wielokrotnie korzystałem z usług stomatologicznych Pani Doktor. Nigdy …