lek. dent. Ewa Ryszka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Racławicka"
Racławicka 48

Najlepszy dentysta jakiego miałam. Pani doktor cechuje duża wiedza, którą w przystępny sposób przekazuje pacjentowi. Empatyczne podejście do pacjenta, trwałe i estetyczne leczenie , a protetyka to po prostu arcydzieło. Można tylko polecić.

prof. dr hab. n. med. Arkadiusz Jeziorski

Chirurg onkolog

Centrum Profilaktyki i Leczenia Udarów Mózgu
Pabianicka 62

Profesor A. Jeziorski jest wybitnym fachowcem . Jest człowiekiem, pełnym życzliwości i taktu, o wysokiej kulturze osobistej. Oddział , którym kieruje działa na bardzo wysokim poziomie. Pracujący tam personel traktuje pacjentów indywidualnie dając o ich zdrowie fizyczne i komfort psychiczny. Zarówno lekarze jak i pielęgniarki traktują pacjentów z życzliwością i szacunkiem. Wdzięczne pacjentki (operowane 16 września przez Doc. Nejca) Beata KM i Halina T
Opinia dodana przez: Beata KM

lek. dent. Mariusz Bochniak

Zygmunta Augusta 6 lok. 61
81-359 Gdynia

Dr. Bochniak to Najlepszy Dr. Periodontolog jakiego miałam szanse poznać. Godny zaufania i polecenia.
Opinia dodana przez: Beata

Iwona Katarzyna Przedmojska

Przychodnia nr 4 - POZ
Kosynierów Kościuszkowskich 13
87-100 Toruń

Pani Iwonka to niespotykany człowiek,dusza lekarz..Leczyła mnie ,córkę i męża ,który bał się jak ognia.Delikatna ,milutka i świetnie wykonuje swoja prace .pani doktor.Dziękujemy i z pewnością przyjedziemy do pani ze Szwecji::)))wdzięczna pacjentka D.Stepień.
Opinia dodana przez: danka

Andrzej Naglak

MSWiA
Głowackiego 10

Właśnie jestem po operacji tarczycy. Szpital, w którym pracuje pan doktor to miejsce godne polecenia. Całej ekipie serdecznie dziękuję za wspaniałą opiekę, przemiłą atmosferę i profesjonalne podejście do pacjentów, a Panu Doktorowi Naglakowi i jego zespołowi towarzyszącemu przy opetacji dziękuję szczególnie za poczucie humoru i doskonale wykonaną robotę.
Opinia dodana przez: Beata

dr Izabela Krystek

gabinet stomatologiczny
Kokotów 345
32-002 Wieliczka

Polecam, polecam po stokroć ! Nie ma lepszego stomatologa w okolicy, ba w mieście ! Ciepłe i miłe podejście do pacjenta, poświęca swój czas by wyleczyć takiego panikarza jak ja :D

lekarz Monika Anusiewicz-Chodyń

1905 r. 20 l. 324
26-610 Radom

Choć jestem dojrzałą kobietą jednak jak dziecko bardzo boję się wizyt u stomatologa . Wreszcie trafiłąm do lekarza miłego, wyrozumiałęgo i kompetentnego. Pani doktor leczy mnie a raczej moje zęby, no włąśnie MOJE zęby w MOJEJ buzi. Dziekuję Pani Doktor za fachowość, uprzejmość i szacunek do pacjenta - człowieka.
Opinia dodana przez: Krystyna

lek. dent. Urszula Charciarek

Karłowicza 22
42-580 Wojkowice

Mogę z czystym sumieniem polecić tego stomatologa. Profesjonalizm widać na każdym kroku. Pani doktor jest bardzo dokładna i cierpliwa. Atmosfera w gabinecie jest bardzo przyjazna! Zdecydowanie wrócę i będę polecać dalej!
Opinia dodana przez: Piotr Gawron

lek. dent. Barbara Omiotek-Dziadosz

al. Niepodległości 3/2
35-303 Rzeszów

Od 15 lat z panią doktor leczę całą rodzinę. Fachowa wiedza, rzetelność, uprzejmość to cechy, które pani doktor na pewno posiada. Cena usług stomatologicznych nie wygórowana.

lekarz Jerzy Hapanowicz

Chirurg ogólny, Proktolog

Lekarska Spółka Partnerska "Chirurgia"
Białystok, ul. Choroszczańska 24
15-740 Białystok

Bardzo dobry lekarz, godny zaufania, . Krępujące badanie i zabieg, zostało wykonane szybko, sprawnie i bezboleśnie. Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Kazik

lekarz Justyna Zygoń

szpital specjalistyczny
83-400 Kościerzyna

Pani Doktor to wspaniała specjalistka,a do tego pełna empatii i uśmiechu na twarzy. Operowała mnie kilka razy,nie mogłam wymarzyć sobie lepszej opieki.Po kilku kontaktach z Panią Justynka idąc na kolejną wizytę lub operacje czułam się jak bym szła na spotkanie z bliska przyjaciółka dzięki czemu czułam się zaopiekowania i bezpieczna co jest bardzo ważne w leczeniu onkologicznym.Profesjonalizm w każdym calu. Pani Doktor bardzo dziękuję za wszystko. A.K

lek. dent. Andrzej Śmigielski

Medicus Gabinet Ginekologiczny
os. Bolesława Śmiałego 35

Najlepszy lekarz u jakiego byłam. Jeżdżę specjalnie z innej miejscowości od lat i moje zdanie nie jest ani trochę gorsze niż na początku. Co tu więcej pisać trzeba po prostu skorzystać z wizyty i się samemu przekonać. Polecam !
Opinia dodana przez: Agnieszka Łoza
{'id': 1860, 'name': 'Łomianki'} Stomatolog
                                       lek. dent. Agata Saczywko

lek. dent. Agata Saczywko

Planta Medica Stomatologia
Warszawska 77
Łomianki

Znam dr Agatę jeszcze z poprzednich gabinetów. Doskonała specjalistka. Mistrzyni leczenia kanałowego pod mikroskopem. A do tego bardzo ciepły i serdeczny człowiek. To nie tylko lekarz, ale bardzo sympatyczna osoba.
Opinia dodana przez: Anna Zalewska

lek. stom. Paweł Kudlik

Ortodonta, Stomatolog

Gabinet Ortodontyczny
Przedbronie
32-410 Dobczyce

Piorunujące efekty w krótkim czasie dzięki zastosowaniu nakładek invisalign. Doktor Paweł Kudlik jest profesjonalny, dobrze doradza i leczenie idzie w szybkim tempie z widocznymi efektami po miesiącu!!! Gabinet doktora wygrał pod względem dobrego dojazdu bez korków oraz dzięki najlepszej cenie.
Opinia dodana przez: Asia
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg ogólny
                                       lekarz Paweł Dąbrowski

lekarz Paweł Dąbrowski

Prywatna Przychodnia Specjalistyczna VITABENE Strefa Zdrowia
Powązkowska 44

Tata od kilkudziesięciu lat ma ranę na stopie i nodze!wielu lekarzy rozkładało ręce ..bo, rana nie goiła się( problemy naczyniowe). Ogromna wiedza i doświadczenie Pana Doktora sprawiły, że po kilku miesiącach znów zaczęła rosnąć skóra. A tata odzyskał szansę na normalne funkcjonowanie. Pan Doktor otacza opieką, to nie tylko wybitny chirurg, specjalista ale lekarz, który posiada kompleksowe podejście do pacjenta! do tego wspaniały, pełen empatii człowiek.

dr n. med. Andrzej Brzychczy

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Jestem po wizycie u doktora w SCM clinic. Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Cierpliwie i konkretnie odpowiadał na wszystkie moje pytania. Dodatkowo omówiliśmy różne możliwości leczenia, otwarcie mówił która terapia będzie skuteczna , a co nie ma szans powodzenie. W trakcie badania dokładny i delikatny. Polecam.
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Joanna Jarosz

Stomatologia rodzinna
Warszawska58c/51

Jestem stałym pacjentem Pani doktor Joanny Jarosz. Jest to lekarz z powołania, bardzo uprzejma, fachowa z genialnym podejściem do pacjenta. W gabinecie bardzo czysto i pachnąco.Bardzo polecam Darek
Opinia dodana przez: Darek

lekarz Sławomir Szczuka

Pułaskiego 82/2
41-902 Bytom

Świetny lekarz! Kompetentny i rzeczowy ale też uśmiechnięty i z poczuciem humoru. Wizyty u niego są, pomimo profesji pana doktora, ogromną przyjemnością. Szczerze polecam każdemu!!!
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Grażyna Barańska

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Centrum Profilaktyki i Diagnostyki Piersi Sp. j.
Stefana Żeromskiego 8A/2
10-351 Olsztyn

Miałem może nie przyjemność bo wizyty u onkologa nie należą do tych w których chcemy uczestniczyć ale mimo okoliczności dzięki Pani doktor spotkania te były bardzo ale to bardzo pozytywne. Życzę z całego serca każdemu, gdy sytuacja życiowa zmusi go być na tym forum, aby trafił na Panią Doktor Grażynę Barańską. Empatia, troska, profesjonalizm kompetencje i te szczere ludzkie zainteresowanie pacjentem jest tak budujące że wiara powraca. Bardzo konkretna i …
Opinia dodana przez: Michał

lek. dent. Maria Świtała

NZOZ STOMATOLOGIA MARIA ŚWITAŁA
Wiklinowa 19
63-400 Ostrów Wielkopolski

Polecam serdecznie Panią doktor przyjęła mnie z bólem. Nie odmówiła pomocy bardzo sympatyczna, miła obsługa i atmosfera. Oby więcej takich stomatologów jak Pani doktor. Nie trzeba się bać wizyty przy takim lekarzu polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Joanna