{'id': 1451, 'name': 'Dąbrowa Górnicza'} Chirurg stomatolog

Chirurg stomatolog

Stomatologia Adeeb Clinic
Legionów Polskich 73/1
Dąbrowa Górnicza

Parę dni temu udałam się do doktora w celu usunięcia ósemki. Bałam się zabiegu (to mój pierwszy z taką ingerencją w dziąsła i zęby) do tego stopnia że prawie zemdlałam po zajęciu fotela dentystycznego. Doktor z asystentką obniżyli fotel, mówili do mnie łagodnie i uspokajali. Pomogło mi to i w trakcie zabiegu byłam już spokojna i zrelaksowana, mimo wcześniejszego strachu. Faktycznie, tak jak mówili. Nie bolało nic 🙂 zabieg trwał …
Opinia dodana przez: Milena
{'id': 1451, 'name': 'Dąbrowa Górnicza'} Chirurg stomatolog
                                       lek. stom. Maja Danecka-Pasieka

lek. stom. Maja Danecka-Pasieka

Chirurg stomatolog, Stomatolog

ulica Kopernika 24
41-300 Dąbrowa Górnicza

Niezwykle sympatyczna, rzetelna i profesjonalna Pani Doktor. Otrzymałam wskazówki, jakie podjąć kroki, aby wyleczyć moją przypadłość oraz dowiedziałam się wszystkiego o jej przyczynach. Pani Maja cierpliwie odpowiadała na każde zadane pytanie. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Karolina

lek. dent. Michał Lipski

Korczaka 3/4
41-300 Dąbrowa Górnicza

Zawsze pełen profesjonalizm, polecam. Pierwszy dentysta do którego nie boje się chodzić. Ceny tez są bardzo przyjemne.

lek. dent. Katarzyna Herman

NZOZ Zakład Diagnostyki Medycznej
Karola Adamieckiego 13
41-300 Dąbrowa Górnicza

Niesamowita Pani doktor!!! Leczymy zęby u niej ja i mój mąż ( ciężkie przypadki a strach jeszcze większy). Pani doktor sprawiła , że stres przed wizytą nagle wyparował! Każdemu kto ma traumatyczne wspomnienia po stomatologu polecam Panią doktor.

lek. dent. Jakub Kołodziej

Poliklinika Stomatologiczna "PROF-DENT" Sp. z o.o.
al. Józefa Piłsudskiego 92
41-308 Dąbrowa Górnicza

Pan dr.Jakub Kołodziej to prawdziwy profesjonalista z dużą kulturą osobistą,rzeczowo przedstawia pacjentowi ocenę problemu wraz z przebiegiem leczenia.Jestem bardzo zadowolony z efektów leczenia uzębienia,lekarz godny polecenia -naprawdę warto powierzyć leczenie zębów Panu doktorowi.
Opinia dodana przez: Zbyszek M.

lek. dent. Joanna Kłosińska

ulica Turystyczna 3B
42-524 Dąbrowa Górnicza

Lekarz godny polecenia! Niezwykle delikatne podejście do pacjenta szczególnie do dzieci. Pełna fachowość i znajomość najnowszych trendów w stomatologii.
Opinia dodana przez: LM

lekarz Wojciech Śliwiński

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Zakład Opieki Zdrowotnej EURODIAGNOSTIC
ulica Szpitalna 13
41-300 Dąbrowa Górnicza

Lekarz który u mnie wykonywał operację udrożnienia tętnicy szyjnej. Kompetentny, miły, uprzejmy po prostu super. Czułem się jak niebie. Godny polecenia a przy okazji chciałbym bardzo serdecznie Mu podziękować. Dzięki Doktorze! Operacja wykonana na Oddziale Chirurgi Naczyniowej w Dąbrowie Górniczej
Opinia dodana przez: Bogusław

lekarz Karol Warwas

ulica Al. Piłsudskiego 92
41-303 Dąbrowa Górnicza

Zdecydowanie polecam. Bardzo kompetentny. Pomocny. Ma wiele pomyslow i rad aby pomoc w chorobie. Zdecydowanie polecam

lek. dent. Małgorzata Czarska-Gajek

Stefana Żeromskiego 13
41-300 Dąbrowa Górnicza

Super... profesjonalne podejście...wszystko idealnie zrobione...na każde zadane pytanie kompetentna odpowiedź. Bardzo sympatyczna osoba. Polecam
Opinia dodana przez: Wioleta

dr n. med. Przemysław Rosak

Specjalistyczna Praktyka Dentystyczna
Piłsudskiego 13
41-300 Dąbrowa Górnicza

Wszystko tak jak powinno być podczas wizyty u lekarza. Leczenie odbywa się bezboleśnie z troską o zadowolenie pacjenta. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Kamil

lek. dent. Bartosz Gogolewski

Chirurg szczękowo twarzowy

Codzienna Stomatologia Łukasz Babczyński
ulica Kasprzaka 6
41-303 Dąbrowa Górnicza

Świetny specjalista ! Wykonywał zabieg u mojego dwuletniego syna który powybijał sobie ząbki. Jestem bardzo wdzięczna Panu Doktorowi bo dzięki niemu mój syn ma dzisiaj ząbki i może normalnie funkcjonować. Pozatym że jest bardzo dobrym lekarzem jest również człowiekiem o wielkim sercu !
Opinia dodana przez: Sandra

lek. dent. Ewa Sikorska-Siudak

Chemiczna 4a
42-520 Dąbrowa Górnicza

Przemiła Pani doktor. Chodzę do niej już z 15 lat teraz chodzi też syn. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie znam milszej osoby.
Opinia dodana przez: Natalia

lek. dent. Michał Bąk

Chirurg stomatolog

ZOZ Prywatna Opieka Stomatologiczna J. Koralewska-Sobczyk
Tysiąclecia 7
41-303 Dąbrowa Górnicza

Bardzo sympatyczny i uprzejmy Doktor. Wyrwanie ósemki było mega delikatne i byłam zaskoczona jak sprawnie i szybko Doktor je przeprowadził. Dodatkowo jest bardzo sympatyczny, z poczuciem humoru co rozładowuje stres :) Polecam serdecznie!
Opinia dodana przez: Marzena

lek. dent. Jolanta Sularz-Trzcińska

NZOZ Centrum Usług Pielęgniarskich
Wojska Polskiego 45/4
41-300 Dąbrowa Górnicza

Gabinet, który przywraca wiarę w medycynę z powołania. Są miejsca, które całkowicie zmieniają nasze nastawienie. Gabinet Pani Doktor Jolanty Sularz-Trzcińskiej jest jednym z nich. To stomatologia na najwyższym poziomie, ale przede wszystkim miejsce, w którym pacjent czuje się po prostu bezpiecznie i po ludzku zaopiekowany. Fundamentem jest tu zgrany, profesjonalny zespół. Pani Doktor imponuje wiedzą i precyzją, a przy tym wykazuje się anielską cierpliwością, z taktem i spokojem tłumacząc wszystkie …

dr n. med. Mieszko Opiłka

Chirurg ogólny, Proktolog

Centrum NAVIGARE
Marii Konopnickiej 78
41-300 Dąbrowa Górnicza

Doskonały lekarz, specjalista w każdym calu, poświęca nawet swój prywatny ,wolny czas kiedy sytuacja tego wymaga, a ja osobiście doświadczyłam takiej sytuacji. W czasie kiedy miałam podłączony VAC urządzenie do podciśnieniowej terapii leczenia ran właśnie w sobotę nastąpiła mała awaria urządzenia tak mnie się wydawało, zadzwoniłam do pana doktora oczywiście bez żadnego problemu prosił podjechać pod klinikę . Doktor również podjechał do kliniki, sprawdził założone mi urządzenie ,wszystko okazało się …
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Robert Pańczyk

Chirurg urazowy

41-300 Dąbrowa Górnicza

Ortopeda Robert Pańczyk nie jest statystycznym lekarzem. Wyróżnia go od wielu lekarzy jego podejście do pacjenta. Podczas wizyty tłumaczy on związki przyczynowe-skutkowe, gdzie dokładnie wyjaśnia przyczyny powstania danego urazu/choroby. Dzięki temu iż skupia całą swoją uwagę na nas - pacjentach, jego diagnozy są trafne, a dobrane leczenie przynosi skutki. Mało jest tak kompetentnych lekarzy, traktujących pacjentów z szacunkiem.
Opinia dodana przez: Mateusz

lekarz Cezary Lewandowski

ulica 3 Maja
41-300 Dąbrowa Górnicza

Bardzo dobry specjalista. Profesjonalne podejście do pacjenta. Podczas wizyty nawiązuje życzliwą rozmowę. Polecam
Opinia dodana przez: Bożena

lek. dent. Karolina Żmuda

SANTE
ul. Kasprzaka
41-303 Dąbrowa Górnicza

Do pani dr trafiłam z synem w wieku przedszkolnym, jak mi się wydawało "trudnym przypadkiem", u Pani doktor nie było żadnego problemu z zaleczeniem zębów a plomby robione w zębach mlecznych trzymają się do dziś (jest w 5 klasie) i nic się nie działo po drodze. Do tego każda wizyta była wyczekiwana a syn zasiadając w fotelu mówił, że dziś to nawet dwa ząbki Pani doktor da zrobić. Najwyższa ocena …
Opinia dodana przez: Kasia M.

dr n. med. Jacek Mróz

Dąbrowa Górnicza

Bardzo dobry lekarz wyleczyl mnie z ciezkiej nadczynnosci tarczycy gdzie inni doktorzy chcieli mnie wziasc pod noz

lekarz Dariusz Tomsia

Rejtana 11
41-300 Dąbrowa Górnicza

Prawdziwy lekarz, dla którego najważniejszy jest pacjent! Kompetentny, dobrze zorganizowany, z właściwym podejściem do chorego - w dzisiejszych czasach rzadkość. Serdeczne podziękowania od Natalii "z deską".
Opinia dodana przez: DOROTA