lek. dent. Maria Mikos

EWDENTAL
Skrzydlata 17/1B

Fantastyczna Pani Doktor dla dzieci. Wyjątkowo cierpliwa a przy tym sympatyczna.Wszystko tłumaczy i nie ściemnia, że "nie będzie bolało"- za to uprzedza, jeśli może zaboleć ;)

prof. dr hab. Maciej Bagłaj

Chirurg dziecięcy, Chirurg onkolog

Widok 8

Najlepszy pod słońcem. Każdego pacjenta traktuje indywidualnie . Interesuje się każdym pacjentem z osobna . Nie traktuje olewajaco , lekarz na medal . Lepszego nie ma!
Opinia dodana przez: Sylwia

lek. dent. Anna Fryń

MARO-DENT
Kręta 22B

Profesjonalnie, szybko i bezboleśnie. Za każdym razem konkretne i rzeczowe podejście do pacjenta. Polecam

lekarz Marek Ściebura

Bacciarellego 23/2

Bardzo wnikliwy lekarz, empatyczny słucha pacjenta .Wysokie kwalifikacje które są nie do ocenienia .Pomoc udzielona jak i wnikliwe wytłumaczenie jest juz samo w sobie lekiem.Polecam
Opinia dodana przez: Elżbieta

Andżelika Szymonajtis-Magiera

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Centrum Medyczne MEDEX
ul. Świętego Mikołaja 51/52

Uwielbiam dr Szymonajtis za jej cierpliwość i fachową wiedzę. Jest nie tylko świetnym fachowcem ale też umie rozmawiać z pacjentami, jest otwarta i ciepła. Nie spieszy się podczas wykonywania zabiegu, atmosfera jest przyjazna i na prawdę komfortowa. Polecam wszystkim, którzy boją się stomatologów!!! :)

dr Maria Achremowicz

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Ja bardzo polecam panią doktor. Leczę zęby u niej od początku (czyli już ok. 20 lat) i jeszcze ani razu nie mialam jej niczego do zarzucenia. Profesjonalna, delikatna i na prawdę godna polecenia!

lekarz Piotr Stępiński

Chirurg naczyniowy, Kardiochirurg

ulica Żniwna 2

Pan doktor to anioł w ludzkiej postaci. Uratował mojemu tacie życie w lipcu 2020. Polecam z całego serca, bardzo pracowity, utalentowany i konkretny lekarza. Jak na osobę, która robi cuda na sali operacyjnej jest niezwykle dostępny i ma fajny kontakt z pacjentem.
Opinia dodana przez: Aleksandra

Joanna Dubniańska

Gen.J.Hallera 139 / 2

obsługa super,jasne i precyzyjne wytłumaczenie moich problemów, fachowa obsługa

lek. dent. Katarzyna Fita

Tadeusza Kościuszki 108a lok. 27

Jeden z najlepszych stomatologów, do jakich trafiłem. Przeprowadzałem u Niej skaling oraz "szlifowanie" ukruszonego zęba (u Niej również bywam na wizytach kontrolnych). Wszystko odbyło się szybko, w bardzo przyjaznej atmosferze. Lekarka cierpliwa, kompetentna, życzliwa, o indywidualnym podejściu do pacjenta (a także, co najważniejsze, o wysokich umiejętnościach). Wiem ze słyszenia, że potrafi zaproponować i skutecznie wdrożyć leczenie, o którym inni stomatolodzy (może przez brak umiejętności?) często by się nawet nie zająknęli.
Opinia dodana przez: Mateusz

dr n. med. Ryszard Małysa

Protetyk, Stomatolog

Sępia 8

Dziwię się, że nikt nie napisał opinii. Chyba pacjenci Pana Doktora nie chcą robić większego tłoku w gabinecie. Osobiście jestem bardzo, bardzo zadowolona z rezultatów leczenia. Wszystkie osoby z którymi spotykam się w poczekalni są tego samego zdania. Z wielką przyjemnością przyjmuję podziękowania od znajomych, którzy skorzystali z usług Pana Doktora z mojego plecenia. To nie jest laurka tylko opis rzeczywisty. Wcześniej byłam pacjentką w innym gabinecie - czego skutki …

lekarz Jan Cianciara

Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213

Wyjątkowy lekarz,dużo empatii ,delikatny,zainteresowany pacjentem,z cierpliwością odpowiada na pytania ,poświęca dużo czasu ...Operował mnie w pażdzierniku 2019 roku w szpitalu na Grabiszyńskiej Wrocław/resekcja płata płuca/....ma charyzmatyczną osobowość.Polecam wszystkim chorym by "wpadli w ręce" PANA DOKTORA....Jestem bardzo wdzięczna za troskę o moje zdrowie ...

lekarz Stanisław Leśniak

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Zawiszy Czarnego 95

Wspaniały człowiek jak i lekarz. To co inni partacze zepsuli i nie potrafili naprawić,ten doktor w kilka minut podał odpowiednią diagnozę i podjął się operacji,której odmawiali inni lekarze. Jeśli ktoś szuka dobrego chirurga naczyniowego to polecam właśnie tego doktora. Zna się facet na rzeczy i przede wszystkim jest uczciwym człowiekiem,nie łże jak inni,u których byłem z wizytą. Wielki POZYTYW!!!
Opinia dodana przez: roberton0007

lekarz Norbert Słota

ulica Imbirowa 15b

Super lekarz. Pogodny , zawsze miły . Fajne podejście do pacjenta. Wszystko na poziomie. Więcej takich lekarzy. Polecam.

lekarz Maciej Malinowski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Nożownicza 2/2

Bardzo empatyczny i zarazem konkretny lekarz. Jakiś czas temu potrzebowałam na już wsparcia, bo bardzo poważnie zaczęła chorować moja babcia - zaawansowana miażdżyca, niedokrwienie kończyny dolnej. Chodziłyśmy z nią od lekarza do lekarza, noga była w stanie naprawdę fatalnym i nie było widać nadziei na poprawę. Wiedząc, że stan pogarszał się z dnia na dzień, przypadkiem trafiłam do Pana Doktora Malinowskiego. Zadzwoniłam pod numer telefonu który widniał na jego stronie …
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Wojciech Wójcik

Chirurg dziecięcy

ul. gen. Romualda Traugutta 132/36

Świetny był z niego lekarz, fachowiec jakich mało. Niech spoczywa w pokoju, a pamięć o nim nie wygaśnie. Amen

dr n. med. Katarzyna Golusik

Ortodonta, Stomatolog

Indywidualna Praktyka Lekarska

świetny specjalista, polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: ola

lekarz Alam Bouhaouli

Chirurg ogólny, Urolog

plac Grunwaldzki 8/46

Oby więcej takich lekarzy, bardzo rzeczowy, empatyczny.Wysoka kultura osobista. Z czystym sercem polecam Pana Doktora.
Opinia dodana przez: AKaczmarek

lek. dent. Bartłomiej Olko

Bolesława Krzywoustego 271/9

Nie znam lepszego stomatologa niż Pan Bartłomiej Olko. Wizyty w jego gabinecie przebiegają w niezwykle przyjemnej atmosferze, ma wyjątkowo ludzkie podejście do pacjentów, którzy mają traumę z dzieciństwa i boją się dentystów. Jakość wykonywanych usług jest na najwyższym poziomie. Wypełnienia są wykonywane perfekcyjnie. Moje zadowolenie i poczucie bezpieczeństwa jest tak duże, że specjalnie przyjeżdżam do doktora spoza Wrocławia. Uważam go za najlepszego stomatologa jakiego poznałam i gorąco wszystkim polecam. Poza …

dr n. med. Janusz Orzechowski

NOA CLINIC - Usługi Medyczne sp. z o. o.
ulica Legnicka 56 56

Uprzejmy profesjonalny cudowny człowiek bardzo dobry specjalista . Podejście do pacjenta z ogromnym zaangażowaniem mój niepełnosprawny syn został zaopiekowana przez doktora na 1000 procent

lek. dent. Marta Bryłka-Nadolska

EVADENT s.c. Centrum Stomatologii Laserowej i Protetyki
Przesmyckiego 28

Pani doktor Marta jest nad wyraz bardzo dobrym lekarzem stomatologiem. Trzy lata temu uratowała mi trzy zęby, gdzie inni lekarze w EWADENCIE stwierdzali, że nadają się tylko do usunięcia. w tym roku w marcu byłem w EWADENCIE u specjalisty, który stwierdził, że ząb (prawa dolna 7) do usunięcia. Wstrzymałem się z decyzją i udałem się do Pani doktor Marty. Ta również potwierdziła, że zgodnie z zasadami praktyki dentystycznej ząb można …
Opinia dodana przez: Cezary