Chirurg Szczękowo Twarzowy Łódź

dr n. med. Anna Goździewicz

NZOZ Coradent
Łódź ul.Lisciasta 88

Średnia ocen: 4,7/5
Właśnie wróciłam z zabiegu usuwania 8 dolnej. Przebieg znieczulenia, exstrakcji ( mimo, że trochę się łamały korzenie) przebiegł bardzo sprawnie i szybko. Pani dr Anna i Pani asystentka zaopiekowały się mną na najwyższym poziomie. Pani Doktor bardzo dziękuję za sprawną, szybką i bardzo miłą wizytę. Zostałam przyjęta przed czasem . Serdecznie pozdrawiam- polecam wszystkim . Pełen profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Jolanta Kollar

HOR-BA-DENT
ul. Piłsudskiego 52

Średnia ocen: 4,7/5
Bardzo polecam. Panią doktor wyszukała mi córka,dzięki opiniom w internecie.
Jestem bardzo zadowolona z wizyty- zostałam przyjęta jeszcze tego samego dnia,wyrwanie zęba przebiegło szybko i sprawnie,a pani doktor jest przemiła.
Opinia dodana przez: Maria

dr n. med. Maciej Świder

Przychodnia Stomatologiczna
Przełajowa 6

Średnia ocen: 4,7/5
Najlepszy Lekarz na świetnie usuwałam już trzecią ósemkę u Pana doktora i wszystko świetnie się goi zero opuchlizny i krwawienia. Lekarz bardzo uczciwy i kompetentny. Cena usług też super. POLECAM!
Opinia dodana przez: Beata

dr n. med. Joanna Grodecka

Tatrzańska 21

Średnia ocen: 3,8/5
Zgłosiłem sie w celu usunięcia ósemki. Pani doktor - szalenie miła, obejrzała rtg i zęby. Zaproponowała by usunąć obie ósemki, o ile z pierwszą nie będzie kłopotu - uzasadniając dlaczego. Zgodziłem się. Wykonała znieczulenie w taki sposób, iż w zasadzie nic nie poczułem. Potem usunęła mi pierwsza ósemkę, potem drugą. Mój pobyt na fotelu trwał 10 minut. Nie wierzyłem. Jeden ząb zajął jej może dwie minuty. Mistrzyni. polecam.... a przy ...
Opinia dodana przez: Zbigniew

Bogna Zielińska

Średnia ocen: 4,9/5
Chirurg najwyższej klasy, specjalista na najwyższym poziomie i to w państwowej placówce. Polecić mogę cały odział chirurgi twarzowo-szczękowej w szpitalu Barlickim. Chirurdzy tam mają złote ręce.
Opinia dodana przez: Natalish

Krzysztof Krasuski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

zus

Średnia ocen: 2,1/5
miałam badanie w ZUS, mam bardzo pozytywną opinię o nim , nie tylko o lekarzu ,ale o czlowieku,jestem mu
bardzo wdzięczna,Zofia

Stefan Miller

Średnia ocen: 2,8/5
Niestety już zakończył praktykę i bardzo żałuję.

dr n. med. Jerzy Foczpański

Rzgowska 64/20

Średnia ocen: 5,0/5
wybitny specjalista chirurgii szczękowo-twarzowej i "pan doktor z reklamy" , ja miałem tylko przyjemność ( tak przyjemność mimo że u innych to mało przyjemne) wyrwać u doktora kilka zębów, w gabinecie panuje opinia że wyrwał ich kilka wiader i nikt w Polsce nie robi tego lepiej .. ale to tylko drobny zabieg , w bardziej skomplikowanych jest jeszcze lapszy

prof. dr hab. n. med. Marcin Kozakiewicz

Szpital Św.Rodziny
łódź

Średnia ocen: 5,0/5
Z panem Prof. spotkałem się po raz pierwszy rok temu ,kiedy nie mogłem uzyskać pomocy w mojej rodzimej Śl.Ak.Med.Podejście tego człowieka do mnie było niespotykanie miłe i kulturalne.Przedstawił rzeczowo problem choroby,ustalił plan leczenia farmakologicznego i chirurgicznego. Po 12 dniach leczenia ikontroli zostałem wypisany z odpowiednimi zaleceniami.
Do dziś jest dobrze! Dziękuję Panie Profesorze . EŁ.

prof. dr hab. n. med. Marcin Kozakiwicz

I Klinika Urologii
Łódź, ul.Żeromskiego 113

Średnia ocen: 5,0/5
Wspaniały lekarz , wspaniały człowiek o wysokiej kulturze osobistej widzący w pacjencie cierpiącego człowieka , profesor przez duże P. Wdzięczny pacjent też lekarz .

Chirurdzy szczękowo twarzowi w Łodzi

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się