Pan Michał jest utalentowanym lekarzem i ciepłą osoba. Od pierwszej wizyty, wzbudził moje zaufanie i wiedziałam, że mu powierzę mój przypadek. Wspierał mnie od pierwszej wizyty, aż do ostatniej. Przed operacją przyszedł do mnie, gdy się stresowałam i po był też ze mną w kontakcie mailowym. Mój przypadek nie był łatwym, puchłam i skóra nie była cienka, a nos wymagał radykalnej zmiany, ale zastosował on takie techniki, by osiągnąć zamierzony …
Onklomed-Lecznica Onkologiczna
Nowoursynowska 139L(Rosoła róg Płaskowickiej)
Pan dr Rafał Sopyło to lekarz z powołania. Miałam okazje poznać dra przed operacja mojej mamy w szpitalu przy ul. Wawelskiej. Pan dr dokładnie wyjaśniał sposoby i metody leczenia. Jego podejście do pacjenta jest bardzo profesjonalne. W trakcie pobytu w szpitalu dużo czasu poświęcał pacjentce, okazywał dużo empatii, wszystko spokojnie tłumaczył. Moja mama była bardzo wdzięczna. Ta drogą chcemy podziękować za opiekę i szczerze polecić innym tego specjalistę .
LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B
Polecam ....Musiałem trzy razy szukać lekarza który pomógłby w mojej sprawie ...Dziękuję lekarzowi .Poprzednie wizyty u innych lekarzy wyglądały jak statystyka pacjentów w NFZ Liczy się ilość nie jakość . W przypadku Pana doktora na szczęście ten schemat przytoczony nie jest stosowany ..Polecam i dziękuję
LASERMED
Al. Jerozolimskie 101 lok. 3
W 2017 roku Pan Dr zrobił operację nosa. Nos wyszedł z wielką kulką na końcu. Zaproponował że poprawi nos i w 2019 odbyła się ponowna operacja, która nie przyniosła znaczącej poprawy. Pan Dr chciał operować po raz 3!! Ale się nie zgodziłam. Nie chciał oddać pieniędzy ani nie odpowiadał na pisma od prawników. Ostatecznie nos poprawiłam w Turcji i to była najlepsza życiowa decyzja. Nie jest idealny bo to była …
Centrum Medyczne WUM
Banacha 1A, Blok F
Profesor Paweł Nyckowski ,to znakomity chirurg-onkolog. Uratował życie mojemu mężowi w sytuacji, w której nikt nie podejmował się wykonać operacji (potężny guz wątroby!). Wszyscy specjaliści byli przekonani, że pozostaje jedynie terapia paliatywna. Dzięki opinii Profesora Krawczyka i wspaniałym umiejętnościom Profesora Nyckowskiego mąż - po czterech latach od operacji - żyje pełnią życia. Jesteśmy i będziemy zawsze ogromni wdzięczni.
Conrada 15
Super lekarz i mądry czlowiek. Pomógł mi bardzo gdy inni rozkładanie ręce w paskudny zwyrodnienie kręgosłupa.
Byłam na konsultacji, lekarz zaproponował Browlift, zgodziłam się bo uwierzyłam w kompetencje lekarza. Blizny są ogromne, nierówne, jedna wyżej nad brwią, druga jest zygzakiem na linii brwi. Wygląda to strasznie, byłam na kilku zabiegach usuwania blizn ale dostałam informację, że już nic nie da się zrobić, a blizny kompletnie oszpeciły mi twarz. Nie polecam.
Szpital Lux Med
Puławska 455
Bardzo polecam, konkretne i profesjonalne podejście. Szybka reakcja, stworzona miła atmosfera. Cieszę się że trafiłam pod opiekę pana doktora!
Dentis
ul. Bukowińska 22A lok. 4u, 02-703 Warszawa
W żadnym wypadki nie polecam. Przeciwnie. Poważne ryzyko utraty zdrowia. Można żałować do końca życia
Szpital Lux Med
Puławska 455
Mineło juz ponad 6 lat od operacji kolana (więzadło) i jest super ! Doskonałe podejście i kompleksowe rozwiązanie moich problemów. Polecam jako fachowca !
Linea Corporis
Nowiniarska 1
Bardzo polecam dr i klinikę. Przed operacją konsultowałam się z wieloma lekarzami, znanymi nazwiskami i klinikami jednak nigdzie nie poczułam że to "ten" lekarz i miejsce . Po wozycie u dr Stańczyka odrazu wiedziałam, że tu zostanę. Symetryzacja dużej asymetrii , na 2 mc po operacji efekt świetny. Sam lekarz -człowiek i profesjonalista w jednym. Bez nadęcia , słuchający i ogromnie pozytywny . Polecam
Wychowański Stomatologia
Rakowiecka 9
Jestem pacjentem doktora Wychowańskiego od 11 lat. Ufam kompetencjom pana doktora, który kompleksowo podchodzi do leczenia, do tego bardzo dokładnie tłumaczy stomatologiczne zawiłości i przebieg proponowanego leczenia. Zawsze poświęca mi wystarczająco dużo czasu. Jeśli implanty lub korony, to tylko u doktora Wychowańskiego!
Onklomed-Lecznica Onkologiczna
Nowoursynowska 139L(Rosoła róg Płaskowickiej)
Dzisiaj 25 maja 2018 r. byłam na wizycie u Pana doktora Zbigniewa Mentraka , za wizytę zapłaciłam 170 zł, w gabinecie byłam 5 minut i uzyskałam poradę, "brać chemię", WOW, wysoce odkrywcze zalecenie dla osoby, która od lat tę chemię bierze bez widocznych efektów. Pan „doktor„ nawet nie pokusił się, aby rzetelnie zapoznać się z dokumentacją medyczną. Uważam takie postępowanie, za wysoce nieetyczne i niegodne człowieka, TYM BARDZIEJ lekarza. Nie …
Mazowieckie Centrum Stomatologiczne dawne Wojewodzkie Centrum Stomatologiczne
Nowy Zjazd 1
Nic dodać nic ująć. Bardzo wysokiej klasy specjalista. Trafiłam z polecenia koleżanki wiele lat temu z bólem zęba (a wcześniej był leczony ząb u innego stomatologa, z zębem byłam chyba 6 razy i oczywiście każda wizyta płatna masakra i wtedy trafiłam na Doktora na jednej wizycie załatwił wszystko ząb naprawiony i bez bólu) Następnym razem wyrwanie 8 trwało 5 minut potem bez żadnych komplikacji. Nadal leczę zęby jak jest potrzeba …
CenterMed
ul. Waryńskiego 10a
Jestem bardzo zadowolona. W rozmowie Pan doktor może nie jest wylewny, ale to mi odpowiada. Jest konkretny i zwięzły. Zabiegi wykonane bardzo dobrze, a blizny ładne:) Być może w poprzednim życiu był krawcem:)) Mogę polecić z czystym sumieniem Pana doktora, a jemu samemu baaardzo podziękować:)
św. Anny
Barska 16/20
Bardzo dobry specjalista, z empatycznym podejściem do pacjenta. Pomógł mi po tym jak inny lekarz spartaczył swoją pracę. Jestem bardzo wdzięczna za okazaną empatie pomoc i doprowadzenie do porządku bałaganu który był we mnie.
Lechicka 1B/8
U Pani doktor konsultowałem wyrwanie trzech ósemek. Dwie wyrwałem, a jedną zostawiliśmy ze względu na mozliwe powikłania. Polecam, widać fach w ręku i lata doswiadczeń.
LUXMED
ul. Jerozolimskie 65/79 (budynek hotelu Mariott)
Wspaniały człowiek, wspaniały lekarz. Pamięta pacjenta, tłumaczy spokojnie, poświęca czas. Ma się poczucie bezpieczeństwa co w diagnostyce nowotworu jest chyba najważniejsze. Nie naciąga na wizyty prywatne , proponuje badania na NFZ. Polecam z całego serca.