Mega mistrz świata jeśli chodzi o usługi dentystyczne miły ciepły cierpliwy DOKŁADNY. Zawsze jestem zadowolona z usług Pana Doktora mimo, że tak strasznie się boję, idę tylko w sytuacjach niestety krytycznych i ostatecznych.
Najlepszy stomatolog oraz chirurg. Godny polecenia. Bardzo uprzejmy, zawsze pomoże - nawet w nagłych sytuacjach.
witam, polecam bardzo szczególnie jeśli jest wada zgryzu,żałuję ,że tak późno się zgłosiłam ,normalny uśmiech.....bezcenny bp
bp
Naprawdę godny polecenia chirurg, zwłaszcza kobietom w ciąży w drugim trymeście (tylko wtedy bezpieczne i wskazane jest usunięcie bolącego zęba w trakcie ciąży), którym dokucza boląca ósemka. Profesjonalne i miłe podejście do pacjenta. Po upewnieniu się czy znieczulenie działa, doktor usunął ząb bezboleśnie. Po zabiegu obyło się bez przykładania lodu i tabletek przeciwbólowych, nie sądziłam że to możliwe, a jednak :)
Wyrwanie ósemki poszło szybko i gładko. Umierałam z przerażenia, ale p. Kutella podszedł do mnie z empatią, uwinął się ze sprawą szybciutko, chyba w 2 minuty i mam już spokój. Polecam
moze i dobry dla innych ale nie mam dobrych wspomnien , bylem z 8 , bolalo jak diabli ; ciezko trafic bo to niby centrum, ale ciemno ja na perfyferiach
Dzisiaj rano wyrywałam po raz pierwszy jakikolwiek ząb w życiu (w dodatku 8mkę), zwlekałam jak najdłużej się dało, bo mój strach był przeogromny - teraz już wiem, że właściwie irracjonalny. Cały zabieg trwał może 7min, przy czym 90% czasu polegało na odczekaniu odpowiednio długo, by znieczulenie zadziałało prawidłowo oraz sprawdzaniu, a nie zabieraniu sie w ciemno za zabieg, czy napewno nic nie boli, co więcej podczas tego czasu doktor rozwiał moje wszystkie obawy i wątpliwości, po zabiegu udzielił wskazówek co robić dalej, a gdyby coś mnie niepokoiło zaprosił do swojego gabinetu z powrotem, chocby tego samego dnia - oczywiście takiej potrzeby nie było, wiec obyło się zarówno bez bólu, bez opuchlizny, w miłej atmosferze u wykwalfikowanego specjalisty - szczerze polecam, sama napewno kolejne 'stomatologiczne przygody' bedę załatwiała u Pana doktora ; )
Wczoraj usuwałam górną ósemkę i pomimo ogromnego strachu wyszłam z gabinetu dosłownie z „uśmiechem na ustach” ;-) Wcześniej wiele razy zawiodłam się na umiejętnościach i podejściu do pacjenta niektórych stomatologów więc mając w perspektywie usuwanie zęba (pierwszy raz w życiu!) moja panika sięgała zenitu ;-) Okazało się jednak (zgodnie z opiniami przyjaciół i rodziny, którzy korzystali już z pomocy pana Doktora), że mój strach był całkowiecie nieuzasadniony. Dr. Kutella to najlepszy fachowiec z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia. Rzeczowo wyjaśnił mi najpierw szczegóły zabiegu. Następnie, z perfekcyjnie dobranym znieczuleniem, całkowicie bezboleśnie usunął mi ząb dosłownie w kilka minut. Również po zabiegu czuję się bardzo dobrze - obyło się bez stosowania okładów z lodu, jakiegokolwiek spuchnięcia, tabletek przeciwbólowych – nie odczuwam żadnych dolegliwości i wszystko goi się rewelacyjnie. Raz jeszcze, z pełną odpowiedzialnością, polecam Pana Darka jako świetnego i profesjonalnego lekarza, który jednocześnie jest przemiłym człowiekiem a jego podejście do pacjenta i atmosfera w gabinecie może być wzorem dla innych ;-) Dziękuję i wiem, że w razie potrzeby wrócę tam z przyjemnością ;-)))
GENIALNY stomatolog,delikatny,profesjonalny,przemiły,nie"znęca się"nad pacjentem,pracuje tak,żeby nie sprawić bólu i nie przeciągać siedzenia w fotelu,bardzo czuły na potrzeby pacjentów i ich problemy-jak miałam zapalenie kości po usuwaniu zeba to przychodziłam codziennie na zmianę opatrunków i założenie środka przeciwbólowego i nic nie płaciłam.A ceny u Pana doktora są stosunkowo niskie-poleciłam znajomym,są zachwyceni.Polecam wszystkim.
Od wielu lat jestem pacjęntką Doktora, podobnie jak moja rodzina i znajomi. Wszyscy chwalimy sobie jego podejście do pacjenta, umiejętności etc. Wizyta u niego to mimo wszystko przyjemność, nawet jak rwie zęba :). Człek nie zauważy nawet kiedy wyrwie.