Pani Doktor jest średnio uprzejma dla pacjenta, a leczę się u Niej około 2 lat.Jednak potrafi wytłumaczyć przyczynę choroby, jej następstwa i sposoby leczenia. na prośbę pacjenta wypisze tańsze odpowiedniki nie rujnujące kieszeni, wiadomo że dermokosmetyki są bardzo drogie. Kiedy trzeba potrafi nakrzyczeć, jednak przeważnie spokojnie podchodzi do pacjenta. Zawsze uważnie ocenia stan skóry i rozwój choroby(trądzik różowaty) jak wszyscy wiedzą jest dość oporny w leczeniu. Generalnie jestem zadowolona z …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Mieszko" Sp. z o.o.
ulica Mieszka I 10
Świdnica
Bardzo dziękuję za pomoc mojej mamie. Po trzech miesiącach leczenia w innych przychodniach trafiliśmy z polecenia znajomych. Mama odzyskała pogodę życia i nic już nie ma na skórze. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Klinika Dermatologii WUM
ul. Koszykowa
Super lekarz!Byłam na NFZ i muszę powiedzic, ze czytajac opinie bałam się iść. A od wejscie przywitała mnie super osoba z usmiechem na ustach. Pani doktor jest wspaniałą osoba, taktowną, super fachowcem no i ma ogromna cierpliwość. Wszystko wytłumaczyła, nie spieszyła się i zabieg usnięcia narośli zrobiła bezbolesnie... Polecam w 100 % Panią doktor.. Nigdy nie spotkałam tak pozytywnej i miłej osoby...
Jestem pod wrażeniem wiedzy, doświadczenia... i super podejścia do pacjenta. Od ponad 10 lat nie umiano mnie zdiagnozować, w końcu połowicznie się udało ale bez wdrożonego leczenia. Pan doktor po obejrzeniu zdjęć moich objawów postawił diagnozę i zaczynam w końcu leczenie....DZIĘKUJĘ !
Batalionów Chłopskich 24
Gdynia
Lekarz z bardzo dużą wiedzą. Merytoryczne podejście do problemu. Pełne omówienie problemu oraz zalecona kompleksowa terapia. Z silnego rzutu łuszczycy wyprowadził mnie w ciągu tygodnia intensywnego leczenia. Bardzo polecam.
Równa 16
Świdnica
Polecam z czystym sercem, rzeczowy, konkretny wyjaśnił temat wyczerpujaco. Zdziwiona jestem negatywnym opini, absolutnie mam odmienne zdanie. Pozdrawiam
przychodnia MEDICUS
Pawia 42 lok. 8
Lubin
Polecam. Bardzo dobry, mądry lekarz. Nie naciąga niepotrzebnie na leki, kieruje na badania. Widać doświadczenie.
Trafiłam do tego lekarza z naszą córeczką z kłopotliwą chorobą dermatologiczną, która dodatkowo jest autystyczna. Lekarz o bardzo ciepłym podejściu z ogromnym doświadczeniem. W Szczecinie i Koszalinie biegaliśmy od lekarza do lekarza i co lekarz to inne leczenie. Doktor naprawdę podszedł kompleksowo, nakierował na dodatkowe badania i pomógł bardzo. Najważniejsze że córka nie odczuwa już dyskomfortu i nam odpadło wiele kłopotów i obowiązków. Lekarz z powołania. Polecam!
Nie polecam Pani dermatolog Jolanty Kuźniak. Zła diagnoza skóry dziecka - nie rozpoznała atopowego zapalenia skóry pomimo Moich spostrzeżeń. Była zajęta komentowaniem mnie jako matki, że jestem przewrażliwiona. Serdecznie polecam dr. Uczniaka który dokładnie zdiagnozował stany zapalne skóry dziecka.
All Med Centrum Medyczne
ulica Zielona 10 A
Puławy
Świetny lekarz i człowiek z prawdziwą duszą,super specjalista,zna się na rzeczy ogromne doświadczenie zawodowe
“Medicor. NZOZ”
ulica Kościuszki 27o
Myszków
Pełny profesjonalizm, uprzejmość, zaangażowanie, ogromna wiedza. Polecam wszystkim osobom z problemami dermatologicznymi.
NZOZ "Julia" w Krośnie
Żwirki i Wigury 4 A
Krosno
Sympatyczny ,kompetentny lekarz. Polecam wizyty u doktora Stępnia. Operuje fachową wiedzą. Bardzo milo wspominam leczenie u Pana Artura.
Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
Kalisz
Z całego serca polecam wizytę u Pani doktor. Zawsze jestem zadowolona z jej wiedzy, umiejętności i serdeczności.