Gdynia
Rewelacja! Dr Igor jest osobą bardzo kompetentną, z indywidualnym podejściem do każdego pacjenta. Nie stosuje jednej metody dla wszystkich hurtowo. Zleca wiele badań, aby jak najdokładniej dobrać metodę leczenia. Dodatkowo jest bardzo miły, rozmowny, chętnie odpowiada na każde pytanie. Ma rozległą wiedzę z zakresu medyny, którym się zajmuje oraz bazuje na znajomościach z lekarzami równie kompetentnymi jak on sam. Dzięki temu jest w stanie osiągnąć kompleksowość badania i dokładne zweryfikowanie ...
Elitederm
ul. Chopina 24/1
Toruń
Polecam. Dermatoskopia i wycięcie zmiany. Usunięcie szwów w cenie. Bardzo kompetentna i miła. Pozdrawiam
Gabinet Dermatologii i Medycyny Estetycznej Aleksander Olsztyński
Zygmunta Augusta 6/70
Gdynia
Z zabiegów usuwania znamion barwnikowych i brodawkowych, do których mam skłonność, korzystam u Pana Doktora od lat. Wcześniej robiłam ten zabieg u innych lekarzy, ze skutkiem niezadowalającym.
Pana Doktora cechuje: profesjonalizm, pełna dyspozycyjność dla pacjenta, udzielanie wyczerpujących informacji o przebiegu zabiegu, jego skutkach, ewentualnych skutkach ubocznych (które zawsze są przejściowe), słuchanie pacjenta z uwagą i udzielanie odpowiedzi na każde jego pytanie, spokój, brak pośpiechu, przesympatyczna atmosfera, a przede wszystkim oczekiwany ...
Gdynia
Moja żona poszła do Pani Wioletty z trądzikiem i od razu dostała receptę na antybiotyk. Praktycznie brak wywiadu, brak pytań o ciążę, styl życia, dietę czy sprawy hormonalne. Brak JAKICHKOLWIEK badań.
Leczenie objawowe przyniosło umiarkowany efekt, ale potem pani doktor zmieniła leki na mniej skuteczne.
Na koniec najlepsze - gdyby Pani Wioletta postanowiła zbadać hormony, to moja żona od roku wiedziałaby o swoich problemach z tarczycą.
Szkoda niemałych ...
Gdynia
Trafiłam do P.dr całkiem przypadkowo. Od lat borykałam się z trądzikiem. Niestety dotąd żaden dermatolog nie umiał mi pomóc.Wiecznie zalecano mi kurację antybiotykową, która owszem była skuteczna do momentu odstawienia leku, potem wszystko wracało do punktu wyjścia (a mój biedny żołądek!!!).
Pani dr zaproponowała mi peelingi kwasami TCA.I to był przełom.
Od 1,5 roku nie wiem co to trądzik ! Rewelacja ! Oczywiście chodzę na kontrolę raz na ...
SeaDerm - Nadmorski Gabinet Dermatologii Estetycznej
Hryniewickiego 6 c/11 SeaTowers
Gdynia
Wypełniałam sobie zmarszczki w Derm-Al u tej pani doktor i jestem bardzo zadowolona! Pani doktor rozsądnie zaproponowała co mam zrobić i faktycznie wyglądam naturalnie, a znajomi zwracają uwagę, że odmłodniałam, ale nie wiedzą dlaczego:).
Centrum Dermatologii, Medycyny Estetycznej i Chirurgii Skóry
Gdynia
Poleciła mi to miejsce koleżanka ale nie jestem zadowolona .Pani Ania sprawia wrażenie że na polu dermatologii estetycznej nie ma doświadczenia a poza tym sama nie prezentuje sie zbyt elegancko.Byłam wcześniej w innych miejscach i raczej tam wrócę.Gosia
Beauty Derm Instytut
Świętojańska 139