lekarz Teresa Lorencik

al. Wojska Polskiego 15 lok. 1
58-400 Kamienna Góra

Nie byłam zadowolona z leczenia. Pani doktor olała moje złe samopoczucie po lekach , które mi wypisała… głównie bole brzucha i zawroty głowy tłumacząc mi że mam na to nie zwracać uwagi a leki dalej mam brać wszelkie prośby o zmianę leku na inny nic nie dały. W efekcie zrezygnowałam z leczenia…

lekarz Romana Krajczok

Struga 1
44-280 Rydułtowy

Nie polecam tej lekarki. Ma bardzo wysokie mniemanie o sobie tak jakby nie było innych lekarzy tylko ona. Jest bardzo opryskliwa. Ma bardzo złe podejście do pacjentów. Żeby przepisać lekarstwa które muszę brać to trzeba się ją prosić. W dodatku przepisuje refundowane lekarstwa pełnopłatnie chociaż przysługuje mi się ryczałt. Wolę iść prywatnie do lekarza niż do niej.

lekarz Agnieszka Szpanowska-Wohn

MEDIQ
ul. Piłsudskiego 20
05-120 Legionowo

Bardzo przykre doświadczenie po wizycie u Pani doktor. Posiadam cukrzycę typu2. Pani doktor w żaden sposób nie powiedziała mi jak przeliczać węglowodany i podawać insuline. Nie chciała słuchać że nie mogę przyjmować tabletek. Wzięła do ręki telefon z odczytami cukrów zobaczyła może ostatni tydzień. Miała gdzieś co mam do powiedzenia twierdząc że w chodzę jej w każde słowo. Bardzo źle wyrażała się o szpitalu w którym byłem leczony przez innych …
Opinia dodana przez: Arkadiisz

lekarz Ewa Moroz

Diabetolog, Endokrynolog

ul. Władysława Barbackiego 32d
33-300 Nowy Sącz

Polecam, chodzę do niej od dawna, miałam zapalenie tarczycy - wyszłam z tego i w tej chwili czuję się dobrze, niedoczynność tarczycy mam opanowaną i całkowicie pod kontrolą. BJ
Opinia dodana przez: B

lekarz Joanna Błażewicz

Zakład Opiekuńczo - Leczniczy
Grunwaldzka 10B
11-040 Dobre Miasto

Wspaniała opieka ,kontakt z pacjentem.Super dobrana kadra lekarza i pielęgniarek,salowe też kontaktowe .
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Bożena Falkowska-Gilska

Kopernika 1/5
10-900 Olsztyn

Lekarz specjalista??? Nie zleciła żadnego badania przez dwie wizyty, wszystko wie o chorobie sugerując się wyglądem pacjenta (ubranego). Potrafi ocenić masę mięśniową patrząc na człowieka ubranego - nie wiem jak. Wizyta trwała 5 min, nie można jej przekazać informacji na temat zdrowia bo wciąż przerywa. Kompletny brak szacunku do człowieka/pacjenta. Nie polecam kontaktu z tą panią. W swojej ocenie opiera się, jak to mówi, " o 35 letnie doświadczenie medyczne". …
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Andrzej Kościański

MEDICUS BONUS Sp. z o.o.
ulica Dworcowa 10
62-095 Murowana Goślina

Wspaniały i sympatyczny lekarz. Wysłuchał o moich chorobach, doradził, poświęcił dużo czasu na tłumaczenie. POLECAM!

lekarz Monika Piwowar

ŚWIĘTOKRZYSKIE CENTRUM ONKOLOGII SP ZOZ
ul. Stefana Artwińskiego 3
25-734 Kielce

Bardzo duża wiedza i duże kompetencje 5 dobre podejście do pacjenta 5, tłumaczy chorobę i sposób leczenia 5 uprzejma dużo czasu poświęca pacjentowi 5 godna Polecam wszystkim p. Doktor. Byłam też na fundusz u p. Doktor bardzo miła i kompetentna.
Opinia dodana przez: Wanda
Nie wiem skąd te negatywy opinie ale myślę, że to głównie opinie matek które myślą że wszystko spadnie im z nieba i dziecko samo będzie kontrolować cukrzycę. Poznałam Panią doktor w 2015 roku. Moj syn miał lat 15. Teraz jest mężczyzna ok 30 r.z. doskonale kontroluje swoją cukrzycę. Radzi sobie doskonale ale komu to zawdzięczam? Oczywiście Pani Profesor. Nie powiem że było łatwo i miło. Ale miło to może być …
Opinia dodana przez: Natalia
Tragiczne podejście do pacjenta, wszystko robi z łaską, chamsko, zero wytłumaczenia, po wizycie zmuszony jestem do pójścia do lekarza ponownie - prywatnie. Najgorsze jest to że wystawione gwiazdki to nie przesada.
Opinia dodana przez: Michał Traczyk

lekarz Urszula Kempa

Diabetolog, Endokrynolog

Spółdzielcza 10/27
26-600 Radom

Bardzo dokładna w analizie wyników badań i weryfikacji stanu zdrowia. Ponadto uprzejma i mająca dobry kontakt z pacjentem.
Opinia dodana przez: Józefa

lekarz Yehia Azab

Diabetolog, Pediatra

Dermomedic
ul. Grunwaldzka 12
09-100 Płońsk

Niestety kultura Pana doktora pozostawia wiele do życzenia. Nie rozumiem podnoszenia głosu na matkę pacjenta w momencie gdy doktor osłuchuje dziecko . Czy jest to badanie wykonane dokładnie ?Przepisywanie na wszelkie dolegliwości witaminy c i neosine to nie sposób na leczenie. Wizyta lekarska to jedno wielkie nieporozumienie i strata czasu. Doktor ma „swoje „ zdanie na wszelkie infekcje i nie podchodzi do pacjenta indywidualnie.

dr n. med. Grażyna Cieślik

al. Pokoju 4 (I p.) lok. 52

Pani Doktor jest bardzo kompetentna i uprzejma. Cierpliwie słucha pacjenta nie ograniczając się tylko do problemów związanych z cukrzycą i zawsze wskazuje kierunki dalszego postępowania i działania. Polecam

dr Dorota Cylka

Stargard Szczeciński

Pacjent jest dobry jak przychodzi prywatnie i płaci 100 zł za każdą wizytę. Jak jest na NFZ, to już jest intruzem.

lekarz Beata Grzyb

Gabinet prywatny Beata Grzyb
Kopernika 34
42-200 Częstochowa

Bardzo dobra osoba na odpowiednim stanowisku diabetologa, sumienną oraz profesjonalną pani doktor Pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Barbara Rygeł

lekarz Małgorzata Górzyńska

al. Wojska Polskiego 20
64-920 Piła

Jestem w ciąży czekałam na wizytę ponad miesiąc! Gdzie według prawa maksymalnie po tygodniu powinnam zostać przyjęta przychodzę na wizytę bylam o umówionej godzinie jednak było to w drugim budynku i byłam 5 minut po czasie po czym dowiaduje się że szanowna pani doktor wzięła sobie torebkę i wyszla przecież to jest kpina!! Człowiek jechał na wizytę 200 km ....będę jeszcze składała skargę na panią doktor.... NIE POLECAM JAK WIDAC …
Opinia dodana przez: Marcelina

lekarz Monika Damm-Rupocińska

Pabianicka 53/1

Pani doktor prowadzi działalność polegającą na wizytach domowych. Jednak kontakt z nią (SMS) i próba umówienia wizyty jest koszmarem. Pani doktor jest nieuprzejma, na pytanie „gdzie przyjmuje” odpisuje, że „ona jest zajęta i nie ma czasu na wysyłanie wiadomości z adresami” używa do tego mnóstwa wykrzykników i ogólnie robi wrażenie chamskiej. Odechciało mi się umawiać wizytę u tej pani gdziekolwiek.
Szkoda pieniędzy i czasu. Nie zwraca uwagi na badania tylko jego teoria jest ważna i najlepiej do szpitala ale nie może dać skierowania. Dosłownie Porażka

lekarz Hanna Sąsiadek

ulica Wysoka 25
44-200 Rybnik

Jestem bardzo zadowolona, profesjonalne podejście do pacjenta, bardzo sympatyczna Pani dr. Mogę szczerze polecić

dr n. med. Jarosław Hawryluk

ulica Miernicza 44
22-100 Chełm

znakomity lekarz. szukał przyczyny moich objawów dogłębnie. nie odpuścił. jestem pod stałą opieką i nie zmieniłabym na innego. zdecydowanie polecam.