M.A.R. Sp. z o.o. Wielospecjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MAX MED1"
ulica Chopina 16 A
Konin
Polecam z czystym sumieniem. Świetny specjalista, również wspaniały empatyczny człowiek z ogromna wiedzą.
Nie polecam!!! Nigdy tam więcej nie wrócę. Na dzień dobry Pani doktor kazała mi pójść leczyć się tam, gdzie do tej pory a nie u niej. Moje prywatne wyniki badań popisała bez pozwolenia. Na pytanie o badanie na temat insulinooporności wzięła telefon i pokazała mi Google i mam sobie poczytać. Do tego nie znając absolutnie podstaw dietetyki wciska ludziom dietę 1200 i 1400 kcal nie sprawdzając nawet CPM ani PPM. …
Dr Piotra Molędę oceniam na lekarza bardzo słabego i wg mojej oceny i doświadczenia z tym lekarzem niekompetentnego. Zaczęło się od stwierdzenia u mnie nadczynności tarczycy (TSH=0.007) przez lekarza rodzinnego. Dostałam lek żeby szybko zacząć leczenie bo czułam się bardzo źle. W tym czasie poszłam ze skierowaniem do szpitala i umówiłam się na wizytę do dr. Lekarz oburzył się, że biorę już lek, kazał zmniejszyć dawkę i zlecił badania FT3, …
Gabinet Laryngologiczny
Staszica 8A pok 5
Koszalin
Najlepszy lekarz, jakiego znam, a znam doktora Rysia od 28 lat, czyli tyle ile mam cukrzycę typu I. Teraz dodatkowo mój lekarz rodzinny - dla mnie fantastyczna sytuacja. Ogromna wiedza i zaangażowanie. Do problemu podchodzi kompleksowo. Zachęca pacjenta do rozwoju i poprawy wyników. Niestety nie potrafi odmówić pomocy, dlatego ciągłe kolejki. Ale dla takiej opieki warto czekać na swoją kolej.
Grunwaldzka 13 (Rodzinne Centrum Zdrowia)
Otwock
Stanowczo odradzam. Wizyty odbywają się z 2 godzinnym opóźnieniem co dla starszych osób w ciężkim stanie jest po prostu przykre. Pani doktor zamiast skupiać się na leczeniu zajmuje się głównie marudzeniem na temat stanu pacjenta. Zamiast edukacji odnośnie choroby czy leczenia rozmowa skupia się na "jak to Pan/Pani nie wie", "nie mogę", "nie da się", " to niemożliwe". Sama jakość leczenie również pozostawia wiele do życzenia.
NZOZ Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego Panaceum
ulica Poznańska 30
Nowy Tomyśl
Kilka wizyt za mną, jak do tej pory no to mam wrażenie że jest w porządku.. mimo niezbyt dobrej opini "na miescie" ja złego słowa powiedzieć nie mogę:)
Gabinet lekarski ultarsonograficzny i cytologiczny Wacław Żyłka
Klonowica 34/1
Doskonała wiedza medyczna, podejście do pacjenta doskonałe, trafne w 100% leczenie. Wysoka kultura osobista oraz podejście do studentów i młodych lekarzy. Byłem kilkakrotnie badany w obecności studentów oraz lekarzy na stażu , niesamowita cierpliwość w tłumaczeniu. Polecam nie na 100% lecz na 1000%!!!!! Pozdrawiam Mirosław.
Przychodnia Stomatologiczna
Konstytucji 3 Maja 15
Toruń
Nie polecam!! Szkoda czasu na tego lekarza. Fakt, że poświęca dużo czasu na pacjenta...Ale nic z tego nie wynika. Nie kieruje na żadne badania. Badania w laboratorium robimy prywatnie.
ulica Opolska 36B
Strzelce Opolskie
Pani Doktor jest kompetentna, skuteczna, wyrozumiała, jasno i zrozumiale tłumaczy zalecenia i sposób leczenia. Świetny kontakt telefoniczny z rodziną, cierpliwa i uprzejma. Trafiłem do szpitala w ciężkim stanie. Dzięki Pani Doktor cieszę się życiem i jestem na drodze do całkowitego powrotu do zdrowia. Każdemu pacjentowi życzę tak fachowej opieki. Za wszystko serdecznie Pani dziękuję.
Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Sienkiewicza 10/11
Gorzów Wielkopolski
Pani Doktor o wielkim sercu, wiedzy, empatii i z poczuciem humoru. Świat byłby lepszy gdyby wszyscy lekarze tacy byli. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc w chorobie i dobre słowo.
ul. Główna 12/5,6,7
Radom
Polecam z całego serca, pani doktor leczy mojego syna od 3 lat i to na NFZ. Nigdy nie czułam się zbywania, wytracona z równowagi, nie słuchana,czy urażona w jakikolwiek inny sposób. Rzeczywiście pani doktor może sprawiać wrażenie niedostępnej , ale wydaje mi się, że jest to raczej cechą charakteru niż niechęć do rodzica. Po za tym jeśli chodzi d lekarza to do jednego , a nie skacze co wizytą do …
Kilka lat jestem pacjentką i z mojej obserwacji , wynika, że dla pani dr J.Grzywacz praca jest satysfakcjonująca .Jest wyjątkowo przyjemna, zawsze uśmiechnięta, stawia trafne diagnozy. Potrafi słuchać pacjenta/nie jest to tylko moja opinia,dużo się usłyszy czekając na wizytę/ a lekarze często traktują pacjentów przedmiotowo.Życzę pani dr dużo optymizmu,pogody ducha no i oczywiście tylko miłych pacjentów!
Niedawno przeprowadziłam się do Nekli, i z musu zapisałam się do tego właśnie doktora który nie ma za dobrych opinii! Z musu szłam do Niego na pierwszą wizytę w celu uzyskania opieki nad Mężem po operacji! Tak jak pierwszy raz poszłam do Niego, tak już nigdy więcej moja noga w Jego beznadziejnym gabineciku nie postanie! Z góry lekarz stwierdził, że nie ma powodów aby brać opieki nad Mężem który nie …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " MED-KOL" s.c.
ulica Przejazd 6
Koluszki
W swoim życiu nie trafiłam jeszcze na tak chamskiego lekarza. Który ocenia pacjenta, nie wiedząc tak naprawdę jakie ma choroby i dlaczego zmaga się z otyłością. Usłyszałam że jestem tak gruba ponieważ nie znam umiaru w jedzeniu. Co jest nie prawdą. Nie polecam i przestrzegam!
ulica 5-go Lipca 36b
Jeśli mam być szczery - najlepszy lekarz jakiego spotkałem w życiu. Pani Doktor przez duże D. Uprzejmość, inteligencja, ogromna wiedza, przychylność pacjentowi to jedynie naparstek zalet Pani Doktor. Pierwsza wizyta trwała dokładnie 54 minuty z zegarkiem w ręku - dlatego zastanawiam się skąd taka nieprzychylność w komentarzach. Fakt - na wizytę byłem umówiony ponad dwa miesiące wcześniej, ale zapewniam - WARTO. Chapeau bas.
Nie wiem skąd takie negatywne podjęcie do Pani doktor. Według mnie i mojej skromnej oceny jest osoba bardzo miła, Bardzo sympatyczna, poświęcająca wystarczającą ilość czasu dla każdego pacjenta (w zależności ile indywidualny pacjent tego czasu potrzebuje). Od strzykawek po peny udało mi się dzięki Pani doktor zdobyć osobistą pompę insulinową. Zawsze wspierała mnie w życiu zawodowym, wierzyła we mnie w czasie studiowania i wspiera mnie w sprawach sercowych. Jest to …
Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży z Wadą Słuchu PZG
Francuska 20-24
Uprzejmość zero. Wykonanie badania USG poniżej wszelkiej normy. Całość wizyty oburzające poniżej dna. Omijać tego człowieka z daleka.
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Zgierzu
Bardzo pozytywne wrazenia dzieki kompleksowemu spojrzeniu na pacjenta. Doskonala umiejetnosc tlumaczenia przyczyn choroby.