Leczę się u pani doktor od kilku lat. Jest wspaniałym i godnym polecenia specjalistą. Cenię ją bardzo za cierpliwość i empatię.
Polecam bardzo! Pani doktor wszystko mi wyjaśniła, poświęciła dużo czasu i uwagi, szczegółowo odpowiada na pytania.
Bardzo polecam panią doktor. Niegdy nie sądziłem, że tarczyca może tak działać i jeśli się coś dzieje niedobrego, to pani doktor jest świetna, żeby to zdiagnozować i wprowadzić odpowiednie leczenie. Czułem się fatalnie, a dzięki pani endokrynolog cieszę się życiem i tryskam energią. Super.
Doktor Szczeblowską znam kilka lat, zawsze konkretna, dopytuje jak się czuje, jakie leki aktualnie zażywam, pokazuje jej karty z pobytów w szpitalach i zawsze dostaje konkretne wytyczne jak mam brać leki, co odstawić a co jest dołożone. Jestem bardzo zadowolony z pracy Pani doktor i jej podejścia do pacjenta. Polecam z całego serca.
Pani Doktor jest lekarzem godnym zaufania. Konkretna, życzliwa, zainteresowana ogólnym zdrowiem pacjenta, udziela wyczerpujących wyjaśnień nt. przedstawianych objawów chorobowych, potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości i obawy. Leczę się u Niej już kilka lat i chętnie polecam innym.
Fachowość i dbałość o pacjenta, profesjonalne podejście i kompleksowe badania, jestem pacjentka Pani dr od lat i czuje się odpowiednio zaopiekowana.
Do Pani Doktor Szczeblowskiej trafiłam po ujawnieniu licznych guzków na tarczycy. Zostałam objęta kompleksową diagnozą i leczeniem, obecnie jestem pod stałym nadzorem Pani Doktor, która regularnie zleca badania i wykonuje USG tarczycy, wnikliwie podchodzi do wyników. Czuję się zaopiekowana i jestem zadowolona z fachowego i kompleksowego podejścia Pani Doktor. Polecam!!
Pani doktor podchodzi kompleksowo do pacjenta, chętnie zleca badania, przy każdej wizycie przeprowadza wnikliwy wywiad z pacjentem.
Pani Doktor bardzo indywidualnie, rzeczowo podchodzi do pacjenta, przed wydaniem diagnozy wykonuje szereg badań. W sposób przystępny i uprzejmy wyjaśnia problemy pacjentowi. Szczerze polecam.
Szczerze polecam panią doktor Szczeblowską, zawsze udziela konkretnych odpowiedzi, rozwiewa wątpliwości, zleca szereg badań i zaleca leczenie adekwatne do choroby.