Pani doktor jest konkretna, rzeczowa, mówi wprost, rozwiewa wątpliwości, najbardziej kompetentna osoba, najlepszy endokrynolog. Uprzejma, fachowa i aktualna wiedza, trafne leczenie, Pani doktor jest super!
Pani doc.Dorota Szczeblowska jest lekarzem o wysokich kwalifikacjach Fachowość ,idealnie trafiona diagnoza ,doskonałe dopasowanie badań szczegółowa analiza wyników i odpowiednie dobranie leków diametralnie poprawiły mój stan zdrowia.
Pani doktor poważnie podchodzi do pacjenta, do problemu, szuka i zaleca jak najlepsze leczenie, daje konkretne badania do zrealizowania, wykonuje usg. Tak kompleksowego podejścia i bardzo dobrego leczenie nigdzie nie miałem. Jestem bardzo zadowolony z jej pracy, dziękuję za pomoc.
Pani doktor jest konkretna i wie jak leczyć, omawia wszystko szczegółowo, wyniki badań i usg. Jestem zadowolona z jej pracy, wdraża nowoczesne leczenie, ufam jej.
Leczę się u pani doktor wiele lat, zawsze wszystko tłumaczy, dobiera właściwe leczenie. Jest miła, rozjaśnia wątpliwości, jestem bardzo zadowolona z jej pracy, jest właściwą osobą na właściwym miejscu. Bardzo dobry lekarz.
Pani doktor jest bardzo dobrym specjalistą, interesuje się pacjentem, dokładnie omawia stan zdrowia i cały proces leczenia. Jest punktualna, oprócz wizyty wykonuje USG tarczycy. Polecam wszystkim.
Serdecznie dziękuję za wspaniałą opiekę, profesjonalną i życzliwą poradę. Polecam Panią Doktor, oprócz konsultacji na wizycie wykonuje badanie USG.
Pani Doktor jest specjalistą w swojej dziedzinie, dokładnie tłumaczy stan zdrowia i omawia cały proces leczenia. Interesuje się pacjentem, zadaje dokładne pytania, by dobrać odpowiednie leczenie. Polecam.
Serdecznie polecam. Byłem u Pani Doroty już kilka razy i jestem bardzo zadowolony z efektów. Może na początku, jest człowiek szokowany odnośnie choroby. Rysczykcje i pilnowanie diety straszne. Ale warto było słuchać Pani doktor. Na prawdę. Warta polecenia. I widać że kobieta wie o czym mówi.
Serdecznie polecam.
Dzień dobry. Jestem bardzo miło zaskoczony podejściem i fachowością. Pani Dorota konkretna , rzeczowa i pełna profesjonalizmu. Trudno dziś o lekarza za miłowania oraz empatycznego , który wie jak dobrze i sposób profesjolny pomoc.