Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

lekarz Elżbieta Matusz

Alergolog, Pediatra, Pulmonolog

3,7
3,5
3,3

4,0

Nie mam pojecia skad te negatywne komentarze. Pani Doktor to złota kobieta. Bardzo kompetentna. Zawsze znajdzie czas, wszystko wytlumaczy. Zapisuje odpowiednie leki, zawsze znajdzie tanszy odpowiednik. Cala moja rodzina leczy sie u Pani doktor Matusz. Szczerze polecam

2,0

potwierdzam negatywne opinie o pani dr. dodam ze ma gdzieś opinie rodziców. dziecko żle reagowało na leki które przepisywała. bardzo zle wspominam leczenie dziecka u tej pani teraz lecze dziecko u pani dr w kolobrzegu ktora jest niedosc ze o polowe tansza to jeszcze mila i kompetentna.

4,0

Nie wiem skąd negatywne opinie, dzisiaj byłem na oddziale z dzieckiem. Pani bardzo miła i uprzejma, zbadała, przepisała leki i wszystko wyjaśniła. Co do diagnozy i leków przepisanych się nie wypowiadam bo się nie znam ale ogólnie b. dobre wrażenie.

3,0
2,0

Nieuprzejma i bardzo arogancka. Zgrywa miłą, ale gdy coś jej się nie spodoba to naglę następuje całkowita zmiana w jej zachowaniu. Poza tym zachowuje się nieodpowiedzialnie i faszeruje pacjentów nadmiarem leków. Zdecydowanie nie polecam.

Witam niestety musze potwierdzic wiekszosc negatywnych opini pani doktor jest strasznie nie upszejma jak na pediatre a troche kultury nie zaszkodzi......powinna to wiedziec wkoncu jakby nie patrzec jest lekarzem ODRADZAM!!!!

Nie polecam. Kobieta wredna i niestabilna psychicznie. Prywatnie prawie w tyłek wejdzie, a na NFZ zbeszta z błotem pokazując przy tym jak bardzo jest niewychowana. Przepisuje małym dzieciom stos niepotrzebnej chemii (dosłownie pakuje jak w kaczkę) budując w rodzicach złudne poczucie bezpieczeństwa.

2,0

Nie polecam tej pani tzw. doktor. Jest bardzo nieuprzejma i arogancko odpowiada na zadane pytania dotyczące choroby dziecka. Traktuje rodziców nieuprzejmie nawet na wizycie prywatnej i nie jest to tylko moja opinia. Stanowczo odradzam wizytę u niej tym bardziej, że byłem na wizycie parę razy z dziećmi i nic nie pomogła !

4,0

Nie polecam-chamska,przepisuje leki(silne) na rok("zobaczymy czy pomoże") nie znając przyczyny choroby i na jakieś pytania z tzw gębą-traktuje rodziców jak idiotów i zło.

Kompetentna, uprzejma pani doktor. Świetnie zna się na swoim fachu. Chodzę do niej od kilku lat i złego słowa nie można powiedzieć. Miła zarówno w gabinecie prywatnym jak i NFZ.

Miła zarówno w gabinecie prywatnym jak i NFZ.

4,0

Stanowczo nie polecam. Nie można zadac żadnego pytania które nas nurtuje bo zaraz wyleci do nas z "buzią" . Zostałam przez p. dr. dwa razy źle potraktowana. Nie polecam !!!