Filtruj terminy

Endokrynolog, Ginekolog położnik

Łomżyńska 50 lok. a
85-863 Bydgoszcz

Średnia ocen: 4,2/5
Niesamowicie skromna lekarka z dużą wiedzą i doświadczeniem;wie co robi moja córeczka ma4latka a od 2jest pod jej opieką.serdecznie polecam
Opinia dodana przez: lucyna

dr n. med. Ahmed Tantush

Endokrynolog, Ginekolog położnik

Gabinet Lekarski
Serbska 10
85-162 Bydgoszcz

Średnia ocen: 4,2/5
Przestrzegam kobiety przed wizytą u tego lekarza. Przez kilka lat byłam jego pacjentką dlatego nigdy nie spodziewałabym się, że może się dopuścić tak niemoralnego i nieetycznego zachowania. Wcześniej leczyłam u niego problemy z tarczycą, a ostatnio prowadził moją ciążę czego bardzo żałuję. Wizyty podczas samej ciąży były przeprowadzone jak należy, jednak kiedy po porodzie pojawiły się pewne problemy laktacyjne dr Tantush ośmielił się przekroczyć granicę relacji lekarz-pacjent. Moją czujność uśpiło ...

dr n. med. Krzysztof Komorowski

Endokrynolog, Internista

Modrzewiowa 14 lok. 36
85-636 Bydgoszcz

Średnia ocen: 4,9/5
Polecam super Lekarz specjalista Uczynny miły i pomocny takich lekarzy oby było więcej, ale potrafi zapominać o swoich chorych pacjentkach Eligia z Borów Tuch.
Opinia dodana przez: Mirka

lekarz Anna Grudzień-Wolak

Internista, Endokrynolog

ulica Bohaterów Kragujewca 6/29
85-863 Bydgoszcz

Średnia ocen: 4,3/5
Bardzo dobrze wspominam wizyte u p.dr. Uprzejma, mila, wysluchala, powiedziala kilka budujacych slow. Kompetentna w 100%, wyjasnia dokladnie zamierzone dzialania. Polecam na 200%
Opinia dodana przez: Izabela

dr n. med. Danuta Zalewska-Rydzkowska

Endokrynolog

jurasz
ul.c.sklodowskiej 26
11-111 Bydgoszcz

Średnia ocen: 3,7/5
Wspaniały lekarz specjalista . Dzięki niej i zalecane mu leczeniu ,żyje i funkcjonuje. Zawsze bardzo miła i spokojnie wysłuchuje dolegliwości
Cierpliwie tłumaczy i zawsze stara się być pomocna .
Ludzie którzy narzekają niech sami skontrolują swoje zachowanie i oczekiwania .
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Dariusz Jasiński

Endokrynolog, Pediatra

Gersona 40/25
85-305 Bydgoszcz

Średnia ocen: 1,0/5
Jestem zbulwersowana traktowaniem pacjenta przez tego lekarza . Wizyta telefoniczna po 1,5 roku oczekiwania ( nadmieniam , że to kolejna wizyta ) . Lekarza nie interesowało jak się czuję pomimo sygnalizowania , że jestem zaniepokojona , ponieważ wyniki są zdecydowanie gorsze niż przed 1,5 roku . Zaocznie pan dr. stwierdził , że wszystko jest ok. i nie chciał słuchać co ja w tej kwestii mam do powiedzenia , a zaznaczam ...

lek. med. Andrzej Krymer

Internista, Endokrynolog

N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
85-092 Bydgoszcz

wizyta już od 100
Średnia ocen: 2,4/5
Wizyta prywatna bo podczas koronawirusa pan doktor nie przyjmuje na NFZ. Pani rejestratorka popędza mnie, że pan doktor czeka (byłam 10 min. przed czasem). Lekarz nie był zainteresowany tym, co mówię, raczej znudzony. Cały czas wpatrzony w ekran komputera. Nic nie tłumaczy, z łaską wystawia zaświadczenie do lekarza rodzinnego (i tak pani niepotrzebne). Wizyta trwała 5 minut, wrażenie fatalne, nie polecam.
Opinia dodana przez: beata k.

Michał Kamiński

Endokrynolog

Bydgoszcz

Średnia ocen: 5,0/5
lekarz godny polecenia, rzeczowy, sumienny, przewidujący i słuchający pacjenta
Opinia dodana przez: rak tarczycy

dr n. med. Olgierd Pilecki

Pediatra, Endokrynolog

Bydgoszcz

Średnia ocen: 4,8/5
Dr. Olgierd to wspaniały człowiek. Stwierdzono u mnie PCOS - zespół policystycznych jajników. Wdrożył leczenie, które pomaga. Nie mogłam znaleźć lepszego i odpowiedniejszego lekarza.

Endokrynolodzy w Bydgoszczy

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się