Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
Osiedle Leśne, Bydgoszcz
Łomżyńska 50 lok. a
Bydgoszcz
Niesamowicie skromna lekarka z dużą wiedzą i doświadczeniem;wie co robi moja córeczka ma4latka a od 2jest pod jej opieką.serdecznie polecam
Gabinet Lekarski
Serbska 10
Bydgoszcz
Przestrzegam kobiety przed wizytą u tego lekarza. Przez kilka lat byłam jego pacjentką dlatego nigdy nie spodziewałabym się, że może się dopuścić tak niemoralnego i nieetycznego zachowania. Wcześniej leczyłam u niego problemy z tarczycą, a ostatnio prowadził moją ciążę czego bardzo żałuję. Wizyty podczas samej ciąży były przeprowadzone jak należy, jednak kiedy po porodzie pojawiły się pewne problemy laktacyjne dr Tantush ośmielił się przekroczyć granicę relacji lekarz-pacjent. Moją czujność uśpiło ...
Modrzewiowa 14 lok. 36
Bydgoszcz
Polecam super Lekarz specjalista Uczynny miły i pomocny takich lekarzy oby było więcej, ale potrafi zapominać o swoich chorych pacjentkach Eligia z Borów Tuch.
ulica Bohaterów Kragujewca 6/29
Bydgoszcz
Bardzo dobrze wspominam wizyte u p.dr. Uprzejma, mila, wysluchala, powiedziala kilka budujacych slow. Kompetentna w 100%, wyjasnia dokladnie zamierzone dzialania. Polecam na 200%
jurasz
ul.c.sklodowskiej 26
Bydgoszcz
Wspaniały lekarz specjalista . Dzięki niej i zalecane mu leczeniu ,żyje i funkcjonuje. Zawsze bardzo miła i spokojnie wysłuchuje dolegliwości
Cierpliwie tłumaczy i zawsze stara się być pomocna .
Ludzie którzy narzekają niech sami skontrolują swoje zachowanie i oczekiwania .
Gersona 40/25
Bydgoszcz
Jestem zbulwersowana traktowaniem pacjenta przez tego lekarza . Wizyta telefoniczna po 1,5 roku oczekiwania ( nadmieniam , że to kolejna wizyta ) . Lekarza nie interesowało jak się czuję pomimo sygnalizowania , że jestem zaniepokojona , ponieważ wyniki są zdecydowanie gorsze niż przed 1,5 roku . Zaocznie pan dr. stwierdził , że wszystko jest ok. i nie chciał słuchać co ja w tej kwestii mam do powiedzenia , a zaznaczam ...
N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
Bydgoszcz
Wizyta prywatna bo podczas koronawirusa pan doktor nie przyjmuje na NFZ. Pani rejestratorka popędza mnie, że pan doktor czeka (byłam 10 min. przed czasem). Lekarz nie był zainteresowany tym, co mówię, raczej znudzony. Cały czas wpatrzony w ekran komputera. Nic nie tłumaczy, z łaską wystawia zaświadczenie do lekarza rodzinnego (i tak pani niepotrzebne). Wizyta trwała 5 minut, wrażenie fatalne, nie polecam.