" ZIEMO-VITA"Ośrodek Medyczny Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Ziemowita 1-9
Wspaniały lekarza pełen empatii, profesjonalista i mam ogromne zaufanie jestem wdzięczna, że dr Grzegorz Odonicz Czarnecki mnie nastawił moje połamane kości.To jest lekarz ,który poświęci pacjentowi tyle czasu ile trzeba, jest godnym polecenia.
Ośrodek Rozwoju i Terapii Mowy "Edu-Logos"
ul. Grabiszyńska 163 lok. 128a
Niezwykłe doświadczenie: wizyta trwała naprawdę długo (godzina), Pani Doktor była autentycznie zainteresowana. pytała, czytała dokumentacje, zrobiła mamie pełne badanie przepływu krwi, wykluczyła pewne przyczyny i wskazała dalsze postępowanie. Dawno nie byłem u lekarza, którego tak bardzo interesowało zrozumienie pacjenta i jego stanu, a nie odbębnienie 20 minut konsultacji na ileśset złotych. Jeśli jakikolwiek prestiż tego zawodu ma się utrzymać, to dzięki takim ludziom, zorientowanym na pacjenta, a nie "wypisywaczom recept" …
Kiedy ostatnio wyszliście od lekarza z uśmiechem? Ja dzisiaj:) Po raz pierwszy od dłuższego czasu poczułam, że natrafiłam na dobrego lekarza. Był bardzo miły, dokładnie obejrzał zmiany skórne, odpowiedział na każde pytanie, powiedział co może być tego przyczyną i jak temu zapobiegać... Kwota niemała, ale jak na Wrocław przyzwoita, a przede wszystkim wiem, że nie wydana na marne! Zdecydowanie polecam:)
Pamietam Pani doktor z "dawnych czasów" to znaczy minęło 10-11 lat, jak ostatnio byłam u Pani dr byłam w czasie buntowniczym, miałam 16 lat, uważałam Panią dr jako fajnym, otwartym dorosłym człowiekiem, która wszystko mi na spokojnie tłumaczyła na temat mojej choroby i odpowiadała na moje pytania bez nerwów.Bardzo ją lubiałam, nawet jak mnie wysyłała do sanatorium:), jak odeszła z przychodni, bardzo mi jej brakowało.Takiego lekarza jak pani Agata Skalska …
Znam Panią Doktor od 33 lat . Dosłownie nie wyobrażam sobie bez niej życia. Dzięki jej ogromnej wiedzy , ogromnej kompetencji i zaangażowaniu żyję do dziś, a mam już 81 lat. Z całego serca składam na ręce Pani Doktor przepiękne podziękowania za opiekę medyczną , dociekliwość w postawieniu diagnozy i ogromne wsparcie podczas operacji i w czasie powrotu do zdrowia. Podczas każdorazowej wizyty w gabinecie spotkałam się zawsze ze zrozumieniem …
Dolnośląskie Centrum Medyczne "DOLMED" S.A
ulica Legnicka 40
Jestem trzy lata po ablacji wykonanej przez doktora Rafała, wszystkim którzy się wahają polecam z całego zdrowego♥️. Wspaniały lekarz, któremu od razu zaufałam. Dziekuję
Gabinet Laryngologiczno-Foniatryczny
Wrocław, ul. Gajowa 23
Rzadko spotyka się tak ofiarnego i kompetentnego lekarza zwłaszcza w publicznej służbie zdrowia.
Q-dent
ul. Litewska 16B
Pani Agnieszka jest bardzo miłą osoba , profesjonalnie podchodzi do każdego zabiegu i wizyty . Jestem pacjentem Pani Agnieszki od 17 może 18 lat i nigdy się nie zawiodłem . Mój syn ma obecnie 19 lat i od malucha jest też pacjentem Pani Agnieszki . Z gabinetu zawsze wychodzimy z szerokim uśmiechem gorąco polecam wizyty i leczenie w klinice Pani Agnieszki dorosłym jak i dzieciom .
Potwierdzam opinie, które o Pani doktor tutaj napisano: jest to osoba uprzejma, o indywidualnym podejściu do pacjenta. Prowadziła moje odczulanie, wyprowadzając moją alergię (oraz, we wcześniejszym okresie, astmę!) na prostą. Ukłony w kierunku jej wiedzy, kompetencji (i trafności osądu). Sprawia niekiedy wrażenie surowej i nieprzystępnej; w rzeczywistości jest to jednak osoba oddana swoim pacjentom, nawet bez zaglądania w kartę pamiętająca o historii ich choroby i wcześniej prowadzonym leczeniu.
Koral-Med Katarzyna Święcicka-Moroz
Gajowicka166/1A
Chciałabym z pełną odpowiedzialnością polecić Panią Doktor Moroz. Jest nie tylko wspaniałym lekarzem - świetnym fachowcem, ale przede wszystkim cudownym człowiekiem pełnym empatii. Podczas wizyty otrzymuję zawsze pełną informację na temat stanu mojego uzębienia (tudzież poszczególnych "jego egzemplarzy") w przystepnych, zrozumiałych dla mnie słowach. Atmosfera jest miła i bezstresowa, co uważam, w przypadku wizyt stomatologicznych jest najważniejsze. Jakość usługi jest również bez zarzutu a ceny przystępne. Na potwierdzenie moich wcześniejszych …
Bardzo profesjonalne podejście do Chorego. Byłyśmy z Mamą pierwszy raz u Pana Dr i aż byłyśmy zaskoczone że obecnych czasach tak można uprzejmie traktować Pacjenta , dokładnie przebadać , wszystko wyjaśnić , dać instrukcje co kiedy i jakie badania mamy zrobić . Jesteśmy bardzo zadowolone i naprawdę Lekarz godny polecenia . Bardzo dziękujemy .
Perfect Glamour Centrum Urody
bardzo polecam panią doktor, jestem bardzo zadowolona z jej usług. zdecydowałam się na zabieg nićmi barb, zabieg był bezbolesny i umiejętnie przeprowadzony. nie było żadnych komplikacji i mogłam od razu cieszyć sie efektem.
Od dwóch lat moi synowie są pacjentami pana doktora Lipowicza. Zawsze trafna diagnoza i skuteczne leczenie, a to wcale nie jest takie oczywiste. Zdarzało nam się, u innych lekarzy, że po zastosowanym leczeniu stan dziecka się pogarszał i po trzech dniach wracaliśmy do gabinetu. Nie przepisuje bezmyślnie antybiotyków. Zawsze dokładnie bada dzieci i kompleksowo tłumaczy. Ma świetny kontakt z maluchami. Z czystym sumieniem polecam.
Wrocławskie Centrum Terapii
Al. Wiśniowa 33
jest doskonała jako fachowiec w tej dziedzinie, cudownym człowiekiem leczę się u niej już od 2 lat na fibromialgię gorąco polecam
Mialam przyjemność skorzystania z uslug doktora. Okazal sie byc niezwykle cierpliwy,profesjonalny,dokladny,solidny i bardzo mily. Polecilam Go rodzinie, znajomym i polecam rowniez tym wszystkim,ktorym zależy na ładnym usmiechu ,fachowej poradzie zarowno pod względem utrzymania higieny jamy ustnej jak i estetyki .
" Przychodnia na Biskupinie" Sp. z o.o.
Olszewskiego 21
Kiedy moja córka była w klinice jako małe dziecko to tylko dzięki takim ludziom jak Pani Profesor nigdy nie bała się szpitala a przeleżała w klinice z przerwami 4 lata. Dziś córka ma 28 lat i do dziś wspomina chwile w szpitalu bez cienia niechęci. WIELKIE DZIĘKI PANI PROFESOR!!!!