Zakład Opieki Zdrowotnej MULTIMED s.c.
ul. Chudoby 16, Gniezno
Gniezno
Super lekarz. Najlepszy psychiatra. Godny polecenia. Super kompetentny fachowiec. Bardzo mi pomogła w życiu i z całym sercem polecam.
Zespól Opieki Zdrowotnej w Gnieźnie
ulica Św. Jana 9
Gniezno
Pani Doktor bardzo konkretna, kompetentna, wykazuje szerokie zainteresowanie problemem, proponuje konkretne rozwiązania w celu ustalenia dalszego leczenia. Poświęca sporo czasu pacjentowi, szczegółowo wyjaśnia wątpliwości. Bardzo polecam!
NZOZ Diamed,Poradnia Zdrowia Psychicznego dla Dzieci, Młodzieży ,Dorosłych
Gniezno
Pani psycholog godna polecenia. Chodzę do niej regularnie. Trudno było spotkać specjalistę, który naprawdę pomoże i coś zmieni. U tej pani się udało. W dodatku przyjmuje też na NFZ. Polecam.
Zakład Opieki Zdrowotnej MULTIMED s.c.
ul. Chudoby 16, Gniezno
Gniezno
Zdecydowanie polecam, Jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia u Pani doktor. Profesjonalne podejście, ogromna wiedza medyczna i doświadczenie, można zaufać w stu procentach.
W gabinecie Pani doktor wiem, że moje dziecko jest pod fachową opieką. Wszystko na plus: *rzetelny wywiad zarówno z rodzicem jak i z dzieckiem, *dokładne i uważne badanie, *szczegółowe wyjaśnienie problemu, *plan leczenia. Poza tym sympatycznie. Pani doktor ma odpowiednie podejście do dziecka. Wszystko w jak najlepszym porządku. Wzorowa wizyta u specjalisty. Polecam
Witam i polecam panią doktor Blankę Barc-Popczyńską jest naprawdę wspaniałym lekarze miła potrafi przyjść w wolnej chwili porozmawiać wytłumaczyć powiedzieć o stanie choroby ona była moim lekarzem prowadzącym przez 3 tygodnie jestem z niej naprawdę zadowolona i z całego serca polecam⭐⭐⭐⭐⭐
Gabinet prywatny
os. Jagielońskie 57(pawilon)
Gniezno
Serdecznie Polecam Panią Doktor Annę. Odpowiedni człowiek na właściwym miejscu. Przez lata tułałem się od lekarza do lekarza z moim problemem, ale to waśnie Pani Doktor udało się postawić prawidłową diagnozę i teraz mój problem został rozwiązany. Mam 100 % procentowe zaufanie do Pani Doktor i z przyjemnością będę polecać bo takich,dobrych, uprzejmych i kompetentnych lekarzy to tylko ze świecą szukać.
Temu lekarzowi zabrakło empatii wobec mnie. Przybyłem z bólami stawów. Przygotowałem się do wizyty. Miałem przy sobie wyniki badań, różnych badań. Powiedziałem o bólach w plecach, kończynach górnych. Pan doktor zechciał tylko zobaczyć wynik RTG kręgów piersiowych. Pokazałem ów wynik . Powiedziałem też, że lekarz rodzinny stwierdziła iż mam wielostawowe zwyrodnienia. Miałem przy sobie wynik badania krwi. Pan doktor nie pozwolił mi powiedzieć nie tylko o tym wyniku, ale nie …
Piszę tę opinię, ponieważ nigdy w życiu nie spotkałam się z tak skrajnym brakiem szacunku wobec drugiego człowieka i pacjenta. Z profesorem miałam styczność całkowicie przypadkowo, jednak ta jedna sytuacja wystarczyła, aby pokazać poziom jego podejścia do ludzi. Po zobaczeniu mojego skierowania oraz powodu jego wystawienia profesor z oburzeniem stwierdził: „Pani ma niby tę chorobę? Wie pani, jak wyglądają osoby z taką chorobą? Pani jej nie ma”. Jest to skrajnie …
Zawdzięczam życie pani doktor. Doświadczenie jaką ma pani doktor, uprzejmość i empatia jaką dąży pacjenta jest nie do opisania. Wielu lekarzy wykonuje szybką diagnozę pyk pyk i koniec Pani Hela natomiast słycha pacjenta do końca poświęca czas wytłumaczy chorobę a na końcu postawia diagnozę którą się sprawdza. Pani Hela nie tylko pomogła mi ale także mojemu kochanemu tacie który był w ciężkiej chorobie i gdyby nie szybka diagnoza Pani doktor …
Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna Lekarzy Rodzinnych "SERVI-MED"
Staszica 12
Gniezno
Ta Pani jest wyjątkowo niemiła. Nie dopuszcza człowieka do głosu, przekrzykuje i to dosłownie. W żaden sposób nie mogę powiedzieć żeby była dobrą lekarką ponieważ choć bardzo potrzebowałam pomocy odmówiła mi wizyty. Po całym incydencie wylądowałam w nocy na pogotowiu! To jest bardzo niekompetentna osoba. Proszę na nią uważać!