dr n. med. Małgorzata Perenc

Gabinet Ginekologiczny
pl.Pokoju 3/4

Pani Doktor Perenc jest najlepszym ginekologiem jakiego znam. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i dbałość o każdą nawet najdrobniejszą, niepokojąca kwestię. Pani Doktor posiada dużą wiedzę i ogrom empatii do pacjentki. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Alina Luberecka-Leszczyńska

Częstochowska 2c
82-300 Elbląg

Bardzo się angażuje w to co robi. Ja mam same najlepsze doświadczenia.Jest osobą otwartą posiada umiejętność dotarcia do pacjentki, tak, że można jej wszystko powiedzieć, a to bardzo ważne w trafnym postawieniu diagnozy. W najgorszych przypadkach daje nadzieję i robi to w taki sposób, że można uwierzyć, że każdą chorobę można pokonać. Chciałabym zaznaczyć, że dzisiaj takich lekarzy jest bardzo mało.

dr hab. n. med. Krzysztof Preis

Burzyńskiego 6e

Polecam z czystym sumieniem. Pan trochę chłodny ale to super specjalista robił mi usg chyba z pół godziny. Wszystko dokładnie wytłumaczył jestem zadowolona .
Opinia dodana przez: Michalina

lekarz Ireneusz Korzekwa

powiatowy szpital
M.C.Skłodowskiej
46-200 Kluczbork

Bardzo dobry i uprzejmy lekarz. Zawsze poświęci czas jeśli ma się jakieś pytania - mimo że w poczekalni jest jego kolejna pacjentka. Uratował moją mamę - bardzo jej pomógł w chorobie. Z chęcią idzie się do niego na wizytę. Polecam!
Opinia dodana przez: Joanna
Jedynym mankamentem jest czas oczekiwania, Doktor potrafi mieć opóźnienie, więc trzeba uzbroić się w cierpliwość. Warto jednak, ponieważ Doktor odznacza się dokładnością, wnikliwą analizą każdego przypadku, doskonale tłumaczy, odpowiada zrozumiale na zadawane pytania i uspokaja pacjentkę. Idąc do Doktora można mieć pewność, że podejdzie indywidualnie do pacjentki. A co najważniejsze i najtrudniejsze w pracy lekarza pozostaje w kontakcie z pacjentką poza wyznaczonymi godzinami wizyt, jeśli oczywiście zajdzie taka potrzeba.

dr n. med. Włodzimierz Kozicki

Lublin

Dr.Kozicki to kompetentny, odpowiedzialny lekarz z dużą dozą empatii. Godny polecenia lekarz z powołaniem.

lekarz Artur Dorski

Rzeszów

Każdy lekarz jest inny i każdy pacjent ma inne dolegliwości. Jeśli chodzi o mnie to lekarz w pełni mi pomógł. Nie to co lekarz u którego straciłam 5 lat leczenia. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: agagabi

lekarz Anna Radzikowska

Ginekolog

Słomińskiego 17 lok. 7

Lekarka na 5 !! Chodzę do niej od 5 lat, prowadziła moją ciążę i jestem bardzo zadowolona. Uprzejma, delikatna, sympatyczna. Podczas USG wszystko tłumaczy i bardzo dobrze odczytuje zapis. Już w ciąży wykryła mojej córci niewielką wadę jednego narządu, dzięki czemu mogliśmy to diagnozować od razu po porodzie. Jeśli będę jeszcze mieszkać w Wawie i zajdę w kolejną ciążę, to również będę prowadzić ją u tej lekarki. Same pozytywy, polecam!!
Opinia dodana przez: Zula
Pan doktor Florczak prowadził moją ciążę. Na początku wydawał mi się bardzo zdystansowany i oschły, natomiast z biegiem czasu coraz bardziej miły, sympatyczny ect. Bardzo kompetentny lekarz, nie bagatelizuje tego co się do niego mówi. Miałam problem z bakteriami i erytrocytami w moczu, mało żelaza i w kółko coś. Pan doktor trzymał rękę na pulsie i dbał o dodatkowe badania, kontrole itp. Fakt, że jest drogi ale wart swojej ceny. …

lekarz Halina Kamińska

Endokrynolog, Ginekolog położnik

ulica Chopina 26/3
20-023 Lublin

Pani dr Halina Kamińska to Człowiek - Anioł. O niezwykłej empatii, która akurat nie musi przejawiać się w nadmiernym wielosłowiu (czyt. gadulstwie - czego oczekują niektóre pacjentki), tylko na rzetelności, profesjonalnym (i indywidualnym) podejściu do swojej pacjentki. Nie chciałabym, aby "powiało" patosem, ale Panią Dr cechuje przede wszystkim RZETELNOŚĆ WYKONYWANEGO ZAWODU! Ja leczę się już kilka lat, jednakże kiedy pojawił się niedawno pewien problem - od razu Mój Anioł - …
Opinia dodana przez: Lucyna

lekarz Bogdan Fender

Ginekolog położnik, USG ginekologiczne

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska , wtorki, czwartki 16-18.00. Diagnostyka prenatalna USG
ul. Mickiewicza 16
43-450 Bielsko-Biała

Wspaniały, dobry, godny polecenia lekarz. Nie spotkałam się do tej pory z takim człowiekiem który jest całym sercem z pacjentem. Jest bardzo ciepłym człowiekiem. Nawet takiego ''straszka'' jak ja potrafi uspokoić. Dziękuje jeszcze raz doktorze . Jestem Panu bardzo wdzięczna. Dziaki Panu fachowemu podejściu- żyję:) Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Urszula Błachowska

Pajęczno

Pani dr Błachowska jest godna polecenia, obecnie jestem w drugiej ciąży i jestem zadowolona z jej opieki medycznej.Jestem z okolic Wielunia i mimo to,że w samym Wieluniu jest dużo lekarzy ja wybrałam panią doktor.Polecam.
Opinia dodana przez: ania27121982

lekarz Ireneusz Obierzyński

Perłowa 22/5
Gdynia

Obierzyński to doswiadczony i komunikatywny lekarz. Tlumaczący bardzo dużo zarowno o schorzeniu jak i o procedurze, czego dr Onichimowski móglby się latami uczyć i by się nie nauczył, bo uznaje pacjentki tylko takie co mają zaszyte usta lub zatkane szmatą. Obuerzyński poswoęca bardzo dużo uwagi i czasu na każdą pacjentkę. Naprawdę lekarz z powołania i mimo wieku, uważny i sympatyczny. Choc Onichimowski jest mlodszy to jest stetryczały strasznie, porównując go …
Najlepszy lekarz jakiego znam. A byłam u wielu. Żaden nie potrafił wytłumaczyć,zachować się tak profesjonalnie.Klasa.Najlepszy.

dr n. med. Krzysztof Gościniewicz

Gospodarcza 21
Sosnowiec

Byłam w ciąży, a lekarz zwracał się do mnie podniesionym głosem. Może miał gorszy dzień, ale zdecydowanie ta konsultacja zepsuła też mój!

lekarz Andrzej Kossowski

Popiela 19

Bardzo dobry lekarz, przejmuje się pacjentami, dzwoni do pacjentek z pytaniem o samopoczucie po zabiegu. Naprawdę takich to ze świeczką szukać. Polecam Magda

lekarz Adam Dziamba

Ginekolog

Szpital Wojewódzki im. Zofii z Zamoyjskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu
Jasińskiego 6
39-400 Tarnobrzeg

byłam w szpitalu w Tarnobrzegu, skierowana przez innego lekarza z rozpoznaniem ciąży wczesnej. Nie mam pretensji do lekarza kierującego bo sama tak myślałam P. Ordynator od razu wykluczył ciążę zlecił badania. Ogólnie jestem zadowolona z podejścia do pacjentki wszystko jasno rzeczowo wytłumaczy można do Niego pójść do niego z każdym problemem miły dobry i odnosi sie z szacunkiem

Marek Dybowski

Grunwaldzka 7c/30957650408
73-200 Choszczno

Lekarz Dybowski prowadził moja pierwszą ciążę i na prawdę jest bardzo sumiennym ginekologiem dla mnie bardzo dobrym wszystko wyjaśnia jak trzeba.

lekarz Janusz Demetraki-Paleolog

Ginekolog położnik, Seksuolog

Prywatny Gabinet Lekarski, USG
Karola Miarki 33

Polecam bardzo pana doktora doświadczony pomocny i bardzo sympatyczny dzieki panu doktorowi mam dwie wspaniałe córeczki 😊
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Ryszard Mowlik

szmita 4/3
Wałbrzych

znam lekarza uwazam go za dobrego w swojej dziedzinie,elokwentny,wyrozumiały ale kazdy z nas ma prawo do pomylek