Gniezno

Lekarz z prawdziwego zdarzenia! Miły, sympatyczny lekarz z powołania. Ma bardzo dobry kontakt z dziećmi a w tym zawodzie to chyba najważniejsze.

dr n. med. Małgorzata Kędzierska

Lekarz rodzinny, Pediatra

Amicor
62-200 Gniezno

Najlepszy lekarz!!!Zawsze troskliwie przyjmuje pacjenta, daje skierowanie-jeśli jest taka potrzeba i to bez żadnych pretensji, szuka przyczyny choroby. Czuję się "zaopiekowania". Wspaniały człowiek!
{'id': 14792, 'name': 'Gniezno'} Psycholog dziecięcy
                                        Arletta Chosińska

Arletta Chosińska

Psycholog dziecięcy

Prywatny Gabinet
ul. Lelewela 5
Gniezno

Gorąco polecam. Kompetentna, ciepła, wrażliwa osoba. Podchodzi do pacjenta z pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem.

lekarz Joanna Suchecka-Bembnista

Zakład Opieki Zdrowotnej MULTIMED s.c.
ul. Chudoby 16, Gniezno
62-200 Gniezno

Super lekarz. Najlepszy psychiatra. Godny polecenia. Super kompetentny fachowiec. Bardzo mi pomogła w życiu i z całym sercem polecam.

lekarz Natalia Maćkowiak

Zespól Opieki Zdrowotnej w Gnieźnie
ulica Św. Jana 9
62-200 Gniezno

Pani Doktor bardzo konkretna, kompetentna, wykazuje szerokie zainteresowanie problemem, proponuje konkretne rozwiązania w celu ustalenia dalszego leczenia. Poświęca sporo czasu pacjentowi, szczegółowo wyjaśnia wątpliwości. Bardzo polecam!

mgr Natalia Małecka

Psycholog

NZOZ Diamed,Poradnia Zdrowia Psychicznego dla Dzieci, Młodzieży ,Dorosłych
Gniezno

Pani psycholog godna polecenia. Chodzę do niej regularnie. Trudno było spotkać specjalistę, który naprawdę pomoże i coś zmieni. U tej pani się udało. W dodatku przyjmuje też na NFZ. Polecam.
Opinia dodana przez: Natalia

lek. med. Beata Kordos-Danik

Zakład Opieki Zdrowotnej MULTIMED s.c.
ul. Chudoby 16, Gniezno
62-200 Gniezno

Zdecydowanie polecam, Jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia u Pani doktor. Profesjonalne podejście, ogromna wiedza medyczna i doświadczenie, można zaufać w stu procentach.
Opinia dodana przez: Danuta

lek. dent. Maja Możdżeń

ulica Zielony Rynek 2/1
62-200 Gniezno

Witam .Polecam Pania doktor .Bardzo sympatyczna i delikatna kobieta.Najlepszy lekarz dentysta u ktorego bylam.

lekarz Marzena Szczepańska

Mazowiecka 10
62-200 Gniezno

W gabinecie Pani doktor wiem, że moje dziecko jest pod fachową opieką. Wszystko na plus: *rzetelny wywiad zarówno z rodzicem jak i z dzieckiem, *dokładne i uważne badanie, *szczegółowe wyjaśnienie problemu, *plan leczenia. Poza tym sympatycznie. Pani doktor ma odpowiednie podejście do dziecka. Wszystko w jak najlepszym porządku. Wzorowa wizyta u specjalisty. Polecam
Opinia dodana przez: Lidia

dr Zbigniew Walkiewicz

ulica Chrobrego 41 B
62-200 Gniezno

Polecam wszystkim kobietom, prowdził moją ciążę, lekarz z którym można spokojnie o wszystkom porozmawiać, poświęca tyle czasu ile trzeba, naprawdę z powołania, a poza tym na świetne poczucie humoru, już 4 lata jestem jego pacjentką i nie zamierzam zmieniać lekarza

lekarz Blanka Barc-Popczyńska

ul. Leona Barciszewskiego 12
62-200 Gniezno

Witam i polecam panią doktor Blankę Barc-Popczyńską jest naprawdę wspaniałym lekarze miła potrafi przyjść w wolnej chwili porozmawiać wytłumaczyć powiedzieć o stanie choroby ona była moim lekarzem prowadzącym przez 3 tygodnie jestem z niej naprawdę zadowolona i z całego serca polecam⭐⭐⭐⭐⭐

dr n. med. Anna Trocka

Laryngolog

Gabinet prywatny
os. Jagielońskie 57(pawilon)
62-200 Gniezno

Serdecznie Polecam Panią Doktor Annę. Odpowiedni człowiek na właściwym miejscu. Przez lata tułałem się od lekarza do lekarza z moim problemem, ale to waśnie Pani Doktor udało się postawić prawidłową diagnozę i teraz mój problem został rozwiązany. Mam 100 % procentowe zaufanie do Pani Doktor i z przyjemnością będę polecać bo takich,dobrych, uprzejmych i kompetentnych lekarzy to tylko ze świecą szukać.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Krzysztof Godek

Alergolog, Pediatra

62-200 Gniezno

Leczę dzieci u Pana doktora od 10 lat. Jestem bardzo zadowolona , zawsze trafia z diagnozą, zawsze umie im pomóc, moje dzieci go bardzo lubią. Zawsze uprzejmy poświęca dużo czasu pacjentowi. Polecam wszystkim rodzicom

lekarz Michał Reszelski

62-200 Gniezno

Temu lekarzowi zabrakło empatii wobec mnie. Przybyłem z bólami stawów. Przygotowałem się do wizyty. Miałem przy sobie wyniki badań, różnych badań. Powiedziałem o bólach w plecach, kończynach górnych. Pan doktor zechciał tylko zobaczyć wynik RTG kręgów piersiowych. Pokazałem ów wynik . Powiedziałem też, że lekarz rodzinny stwierdziła iż mam wielostawowe zwyrodnienia. Miałem przy sobie wynik badania krwi. Pan doktor nie pozwolił mi powiedzieć nie tylko o tym wyniku, ale nie …

lekarz Danuta Kowalska

Choroby zakaźne, Pediatra

Libelta 39 lok. 2
62-200 Gniezno

Z czystym sumieniem mogę polecić Panią doktor ,jeżdżę z córką i to jedyny lekarz ,któremu ufam jeżeli chodzi o wizyty prywatne, miła ,sympatyczna ma podejście do dziecka i pojęcie wszystko dobrze wytłumaczy jestem bardzo zadowolona i wdzięczna za każdą pomoc.
Opinia dodana przez: Angelika

Cezary Fryca

Protetyk, Stomatolog

Gabinet Stomatologiczny
62-200 Gniezno

Lekarz godny polecenia, szybko i profesjonalnie zajął się moją niepełnosprawną żoną na wizycie domowej. Człowiek pełen empatii i zrozumienia dla drugiego człowieka. Gorąco polecam usługi Pana doktora.
Opinia dodana przez: Andrzej
Piszę tę opinię, ponieważ nigdy w życiu nie spotkałam się z tak skrajnym brakiem szacunku wobec drugiego człowieka i pacjenta. Z profesorem miałam styczność całkowicie przypadkowo, jednak ta jedna sytuacja wystarczyła, aby pokazać poziom jego podejścia do ludzi. Po zobaczeniu mojego skierowania oraz powodu jego wystawienia profesor z oburzeniem stwierdził: „Pani ma niby tę chorobę? Wie pani, jak wyglądają osoby z taką chorobą? Pani jej nie ma”. Jest to skrajnie …

lekarz Grażyna Serafinowska

Dermatolog

62-200 Gniezno

Bardzo dobry lekarz. Dziękuję za fachowe i życzliwe przyjęcie. Polecam wszystkim poszukującym specjalisty dermatologa. Wojciech
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Hela Wardak-Orya

Bartnicza 3 C
62-200 Gniezno

Zawdzięczam życie pani doktor. Doświadczenie jaką ma pani doktor, uprzejmość i empatia jaką dąży pacjenta jest nie do opisania. Wielu lekarzy wykonuje szybką diagnozę pyk pyk i koniec Pani Hela natomiast słycha pacjenta do końca poświęca czas wytłumaczy chorobę a na końcu postawia diagnozę którą się sprawdza. Pani Hela nie tylko pomogła mi ale także mojemu kochanemu tacie który był w ciężkiej chorobie i gdyby nie szybka diagnoza Pani doktor …
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Renata Strzelczyk-Jung

Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna Lekarzy Rodzinnych "SERVI-MED"
Staszica 12
62-200 Gniezno

Ta Pani jest wyjątkowo niemiła. Nie dopuszcza człowieka do głosu, przekrzykuje i to dosłownie. W żaden sposób nie mogę powiedzieć żeby była dobrą lekarką ponieważ choć bardzo potrzebowałam pomocy odmówiła mi wizyty. Po całym incydencie wylądowałam w nocy na pogotowiu! To jest bardzo niekompetentna osoba. Proszę na nią uważać!
Opinia dodana przez: Sylwia