{'id': 19953, 'name': 'Kołobrzeg'} Urolog

Urolog

Intermedical
ul Łopuskiego 52
Kołobrzeg

Szczyt chamstwa to mało powiedziane. Brak empatii i ludzkiego podejścia do trudnej sytuacji. Wyrzucenie (dosłownie) pacjenta z pilnym skierowaniem z gabinetu najlepiej świadczy o podejściu "lekarza" (bo trudno go tak nazwać) do pacjentów.
Opinia dodana przez: Joanna

Chirurg plastyczny

Klinika Chirurgii Plastycznej Medycyny Estetycznej dr Andrzej Krajewski
Fredry 15
78-100 Kołobrzeg

Хочу поділитися своїм досвідом після операції у чудового пластичного хірурга. Від самого початку консультації до завершення реабілітаційного періоду я була в надійних руках. Лікар виявив високий професіоналізм, уважність і щирість. Усі мої питання були детально пояснені, а хід операції пройшов без ускладнень. Результат перевершив мої очікування, і я дуже вдячна за цей новий етап у своєму житті. Лікар створив атмосферу довіри, а медичний персонал забезпечив комфорт та підтримку на кожному …
Opinia dodana przez: Катерина

lekarz Andrzej Radomski

Gabinet Andrzej Radomski
Katedralna 4
78-100 Kołobrzeg

Bardzo kompetentny i życzliwy doktor ,wysłucha i dokładnie wytłumaczy problem .Dba o profilaktykę .Jestem bardzo zadowolona z opieki ,polecam

lekarz Grzegorz Janus

78-100 Kołobrzeg

Przed wizytą u Pana Grzegorza byłem u dwóch ortopedów z tzw. „dużym stażem”, lecz małym zainteresowaniem moją stopą. Poszła kaska i to nie mała, straciłem czas i pieniądze. Pan Janus jest młodym człowiekiem z parciem na leczenie pacjenta. Proszę tak trzymać Panie Grzegorzu :-)
Opinia dodana przez: Piotr P

lekarz Michał Kunysz

78-100 Kołobrzeg

Lekarz- fachowiec ze świetnym podejściem do pacjenta i tego małego i wiekszego. Miły sympatyczny z cierpliwością tlumaczy zarówno przebieg samego badania jak i jego wyniki. Nawet najmłodsi pajeci wychodzą z gabinetu uśmiechnięci mimo wcześniejszych obaw.Gorąco polecam

lekarz Maria Pietryk

Internista, Reumatolog

Bukowa 1
78-100 Kołobrzeg

Specjalista jakich mało, dokładna i miła lekarz z powołania, polecam.

lekarz Tomasz Mickiewicz

78-100 Kołobrzeg

Świetny lekarz operował mi wyrostek, który mnie złapał na wakacjach. Jak zawsze sama myśl o narkozie była dla mnie najgorszym koszmarem tak ten lekarz ma w sobie coś uspokajacego, dobrego.dzieki Wielkie
Opinia dodana przez: Noemi

Iwona Adamusiak-Kutrowska

Regionalny Szpital w Kołobrzegu
78-100 Kołobrzeg

bardzo dobry specjalista, rzetelny, dokładny diagnosta, przesympatyczna osoba, dużym plusem jest możliwość zamówienia wizyty domowej
Opinia dodana przez: monika

lekarz Elżbieta Zdanowska

Anestezjolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska lek. Elżbieta Zdanowska Anestezjolog
ulica Fredry Aleksandra 15 A
78-100 Kołobrzeg

Profesjonalna, kompetentna,sympatyczna.Mialam 2 zabiegi na twarz z medycyny estetycznej,jestem super zadowolona.Polecam każdemu.Napewno skorzystam z wizyt u Pani dr.Zdanowskiej.
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Andrzej Szyćko

Neurolog, Psychiatra

Gabinet Pomocy Psychologicznej
Jedności Narodowej 83 b lok. 4
78-100 Kołobrzeg

Mój pierwszy kontakt z neurologiem, niezwykle przyjazna atmosfera, analiza RM odcinka lędźwiowego, kompleksowe badanie, przekazanie wskazań dotyczących trybu życia i funkcjonowania na co dzień. Skierowanie na dalsze badania pomocne w postawieniu diagnozy. Polecam, czuć przyjazną duszę, nie zawsze się zdarza w gabinetach lekarskich.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Ewa Matuszewska

Gabinet Neurologiczny Teresa Pełczyńska
ulica Gierczak Emilii 37/11
78-100 Kołobrzeg

Trafiłam na dyżur Pani doktor w szpitalu. Jestem bardzo miło zaskoczona, że na izbie przyjęć można spotkać tak miłych, empatycznych lekarzy. Pani doktor cierpliwie wysłuchała o moich objawach , zleciła kolejne badania. Przede wszystkim nie czułam się potraktowana jak intruz tylko człowiek w potrzebie.

lekarz Katarzyna Koppicz-Bojanowska

Prywatny Gabinet Lekarski Ginekologiczno-Położniczy lek. specj. Urszula Pawlak
ulica Giełdowa 8F/1
78-100 Kołobrzeg

Wizyta u Pani Doktor to najlepsza decyzja jaką podjęłam. Świetny lekarz, kompetentny, rzeczowy, słowem: chce i wie jak pomóc pacjentowi. Lekarz, do którego mam pełne zaufanie i w razie konieczności, bez najmniejszych obaw oddam moje oczy w ręce Pani Doktor, bo wiem, że podejmie trafną decyzję i perfekcyjnie wykona zabieg. Zdecydowanie POLECAM !
Opinia dodana przez: Maria

lek. dent. Agnieszka Czerwińska-Załoga

A-DENT
Orłowskiego 48 (wejście od Chełmońskiego)
78-100 Kołobrzeg

Kompetentny lekarz , ogromna wiedza i pełny profesjonalizm, tak mogę z pełną odpowiedzialnością ocenić pracę pani doktor. Dziękuję za okazaną mi empatię i miłą obsługę...

lekarz Hanna Chełmińska-Sienkiewicz

ulica Łopuskiego 31/25
78-100 Kołobrzeg

bardzo rzeczowa i fachowa pani doktor . Lecze się u niej od kilku miesięcy prywatnie, gabinet na nowej starówce i z całego serduszka mogę polecić tego lekarza, który uchronil mnie przed operacja i wyratowal lekami. jeszcze raz dziekuje pani doktor! !!
Opinia dodana przez: Danuta

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Klinika Chirurgii Plastycznej Medycyny Estetycznej dr Andrzej Krajewski
Fredry 15
78-100 Kołobrzeg

Wspaniała opieka pooperacyjna, dzięki , której czułam się bezpiecznie i komfortowo. Jedzonko pyszne. Pokoje wyposażone we wszystko ,co może być potrzebne.Średni ból po operacji, jakieś 5/10. Lekarz magik. Efekt zabiegu zachwycający. Polecam 🙂
Opinia dodana przez: EWA
nie lekceważy jakichkolwiek oznak chorobowych szuka potwierdzeń w badaniach.Podaje alternatywne rozwiązania

mgr Anna Strojna-Waszkowska

Psychoterapeuta, Psycholog

Gabinet Psychoterapii Mitis Anima Anna Strojna-Waszkowska
Klonowa 12
78-100 Kołobrzeg

Polecam każdej osobie Panią Anię 😉Miałem z z Panią Anią kontakt przez blisko rok 😉Każda terapia z Panią Anią była prawdziwą przyjemnością😉Czuć od Pani Ani pozytywną energię ciepło 😉W trakcie trwania seansu terapeutycznego mogłem odczuć to czego tak bardzo pragnę😉Bliskości zrozumienia rodzinnej atmosfery😉Była dla mnie jak balsam na moją udręczoną duszę😉Prawdziwy anioł😉5 jako maksymalna nota to za mało 😔Do dzisiaj Panią Anię miło ciepło wspominam 😉Kiedy jest mi smutno źle …
Opinia dodana przez: Marcin
Pani Doktor jest kobietą, która rozumie ludzi. Jest miła, uprzejma, ma dużą wiedzę i traktuje pacjentów jak LUDZI. Polecam wszystkim wizytę u Pani Doktor. Takich lekarzy powinno być więcej!!!!!!!!!