dr n. med. Witold Kłosiński

Szpital
Szparagowa 10

Najlepszy lekarz na jakiego w życiu trafiłam. Po 2 latach nieudanych staran o ciąże w innej klinice w koncu trafiłam na super lekarza. Zachęcona byłam nie tylko wspaniałymi opiniami w internecie ale tez poleceniem mojej siostry, która ma dzięki doktorowi dwójkę cudnych szkrabów. Udało się nasz problem rozwiązać już po 5 wizytach. Doktor na każdej wizycie dokładnie analizował sytuacje, tłumaczył wszystko dokładnie. Wizyty zawsze w bardzo miłej atmosferze. Jestem obecnie …
Opinia dodana przez: Marcelina

dr n. med. Anna Pankowska

Pulmonolog

Jagoszewskiego 67 m. 1

Nigdy w życiu, żadnemu lekarzowi nie napisałam opinii, jednak nigdy też na swojej drodze nie spotkałam tak konkretnego lekarza a odkąd córka zaczęła chorować zwiedziłyśmy w poszukiwaniu pomocy nie jeden gabinet lekarski. Pani Dr. jest kobietą o złotym sercu i dla mnie tacy ludzie powinni mieć dożywotnie miejsce na tej planecie bo jestem pewna, że nie jednemu człowiekowi uratowała życie. Po prostu ogroooomny szacunek z mojej strony za to co …
Opinia dodana przez: Klaudia

dr n. med. Małgorzata Widawska

USG

Centrum Ginekologii i Położnictwa
ul. Zielona 25

Profesjonalne podejście do badania USG do tego przemiła i empatyczna pani dr wszystko wyjaśniła zbadała też tarczycę mimo że nie było to przedmiotem badań. Rzetelne badanie. Polecam bo jest to specjalista z wielkim doświadczeniem.
Opinia dodana przez: Beata

dr n. med. Ryszard Maranda

Urolog

Gabinet Urologiczny Ryszard Maranda
Brzechwy 7A

Bardzo dobry specjalista z zakresu urologii i onkologii. Od 19 jestem jego pacjentem. To czas który został mi podarowany m,in. przez Pana doktora . Polecam każdemu tego lekarza.Jego profesjonalizm i podejście do pacjenta może służyć za przykład.
Opinia dodana przez: Bogumił

lekarz Joanna Gruszczyńska-Walczak

Ginekolog położnik, Ginekolog

Przychodnia
Piotrkowska 121/4

Godna polecenia,jako jedyna wpadła na co choruję,posiada wiedzę i jest na bieżąco z nowymi metodami,lekami. Jest dostępna,miła,kompetentna.
Opinia dodana przez: Sylwia

Iwona Gajos

Novamed Zdrowie
Nowa 16/18

Odradzam! zdecydowanie! Moje dziecko choruje juz od dłuższego czasu. W piątek w zeszłym tygodniu byłem u lekarza pierwszego kontaktu na konsultacji. Po informacji że to początek anginy i że nie obędzie się bez antybiotyku ręce opadły mi bezradnie do samej ziemi. Rozmawiałem ze znajomą której pani Gajos wyleczyła grzyba w gardle i zdecydowałem się na wizytę. Było miło pani Gajos stwierdziła że to żadna angina i że lekarze chcą chyba …

Urszula Libera

Zespół Długoterminowej Opieki Domowej
Dąbrowskiego 87

Polecam Panią doktor. Wystawia zwolnienie od ręki na pierwszej wizycie. W firmie nie chcieli mnie puścić na urlop a Pani doktor dała zwolnienie na miesiąc czasu do 21 marca. . Powiedziała, że jak będzie potrzeba to przedłuży.
Opinia dodana przez: Aneta Olasik

prof. dr hab. n. med. Jacek Śmigielski

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Centrum Medyczne Euromed
Gdańska 26

Profesor Jacek Śmigielski to niesamowity człowiek, lekarz, sportowiec. Konkretny,słowny,punktualny - po prostu niezawodny. Przeprowadził mojego męża przez raka odbytu - skutecznie. Najpierw badania, radioterapia, potem operacja.Ta ostatnia była wyzwaniem ze względu na położenie guza i zaawansowany wiek męża. Skończyło się bez stomii, stan pooperacyjny idealny.Wyniki badań histopatologicznych m.inn. R0 resekcja doszczętna - to oznacza koniec leczenia! Czy można chcieć więcej? Wielkie dzięki Profesorze. I żeby było jasne - jedyne koszty …

dr n. med. Łukasz Pawlak

Gabinet Stomatologiczny - benydent - Łukasz Pawlak
Północna 59/61

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Lekarz z powołania, bardzo rzetelny. Nie spodziewałam się, że kiedykolwiek trafię na stomatologa z podejściem holistycznym. Muszę przyznać, że trochę odstraszała mnie cena za pierwszą wizytę i szukałam tańszej opcji, co na szczęście skutecznie odradziła mi moja mądra stomatolog zapewniając, że doktor Łukasz Pawlak jest ekspertem właśnie w moich dolegliwościach. Wizyta była jak najbardziej warta swojej ceny. Otrzymałam dokładne objaśnienia i wskazówki. Lekarz bardzo skupiony na …
Opinia dodana przez: Aleksandra

lek. med. Michał Wojdak

Anestezjolog

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centralny Szpital Kliniczny Instytut Stomatologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
ulica Pomorska 251

Należy zgodzić się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami. Cudowne podejście do małego pacjenta, wyczerpująco wyjaśniony przebieg znieczulenia i to co z nim związane. Profesjolany i empatyczny lekarz. Oby takich więcej. 😊

dr n. med. Grzegorz Stróżyk

Chirurg ogólny, Endokrynolog

Cieszkowskiego 7

Pan Doktor jest bystry i ma wiedze. Robi USG i biopsje co obecnie niewielu robi. Ma także laser do zmian skórnych w gabinecie. To poza tym przemiły człowiek. Polecam.
Opinia dodana przez: Michał
Dr Sozański zasługuje na ogromne uznanie nie tylko dlatego że jest bardzo dobrym lekarzem ale przede wszystkim że jest bardzo dobrze wychowanym człowiekiem. Ma w sobie bardzo dużo empatii, przy nim każda pacjenta czuje się bardzo zaopiekowana. Nie robi nic taśmowo jak większość lekarzy. U Niego pacjentka jest przebadana i od razu zapisana na kolejną wizytę w celu omówienia swoich wyników. Mam nadzieję że doktor zostanie z Nami dłużej bo …

dr n. med. Lech Dudarewicz

Ginekolog położnik, Genetyk kliniczny

Kamińskiego 30/3

Niesamowicie uprzejmy lekarz, poświęcający pacjentce dużo czasu. Na wizycie wszystko tłumaczy, wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania. Ogromna wiedza i super podejście do pacjenta. Po badaniach przeprowadzonych przez d. Dudarewicza wreszcie odetchnelam, że z moim dzieckiem wszytsko dobrze. Warto bylo na badania dojeżdżać prawie 200 km. Polecam z czystym sumieniem każdej ciężarnej.
Opinia dodana przez: Magda

dr Jan Biesiada

Ginekolog

Szpital
Północna 42

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. POLECAM ! Pan doktor bardzo kompetentny i miły. Wszystko wytłumaczy. ;)
Opinia dodana przez: Patrycja

dr n. med. Teresa Daniel

Laryngolog

Przychodnia
Piotrkowska 5

NIE POLECAM LEKARKI,OPÓŹNIENIE WIZYTY O PONAD GODZINE,ZERO EMPATII,BADANIE BOLESNE,UCHO BOLAŁO MNIE JESZCZE KILKA DNI PO BADOANIU,LEKARKA MAŁO SPRAWNA,SPADAŁY NARZĘDZIA.
Opinia dodana przez: ELIZA

Roman Leśniak

poliklinika

Wspaniały lekarz i człowiek zarazem. Oby każdy lekarz wykazywał się taką wiedzą i empatią. Pan doktor został mi polecony przez znajomą i ja także polecam Pana doktora
Opinia dodana przez: Kasia

dr n. med. Małgorzata Rychwalska

Pediatra, Nefrolog dziecięcy

Piotrkowska 204/210

U Pani Doktor byłam z moją 3 letnią córką. Dr zebrała szczegółowy wywiad i przebadała ją, a następnie zleciła USG. Wszystko było przeprowadzone w bardzo miłej atmosferze przyjaznej dziecku. Uważam że Pani Doktor to bardzo dobry specjalista z super podejściem do dzieci. Polecam
Znam Panią Doktor od wielu lat, najpierw leczyła mnie (gdy byłam jeszcze dzieckiem) a teraz leczy moją córkę. Z ręką na sercu mogę polecić Panią Ewę, ponieważ jest doświadczoną i kompetentną pediatrą. Jest uprzejma, słucha tego co rodzic ma do powiedzenia, wszystko tłumaczy i stawia trafne diagnozy. Mamy do niej zaufanie. POLECAM!!!
Opinia dodana przez: Andżela

dr n. med. Zbigniew Jabłonowski

Urolog

Jarmed
Organizacji WiN 50

Gorąco polecam profesora Jabłonowskiego Super fachowiec w swojej dziedzinie. Dla pacjenta poświęca tyle czasu, ile potrzeba. Bez pośpiechu odpowiada na każde pytanie. Jest osobą pełną empatii. Podsumowywując pełen profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Cezary

dr n. med. Artur Odyniec

Oddział Kliniczny Toksykologii
Kopcińskiego 22

Polecam z pełnym przekonaniem. Cierpliwie tłumaczy (także łopatologicznie :-) i ma czas dla pacjenta. Profesjonalista w pełnym tego słowa znaczeniu. Opinia po leczeniu Mamy na oddziale szpitalnym. Jesteśmy mega zadowoleni i wdzięczni.
Opinia dodana przez: Wojciech