al. 1 Maja 49 lok. 4
Pani doktor wyprostowała moje zęby bez usuwania zębów trzonowych, jak proponowali mi inni specjaliści. Do każdej wizyty była przygotowana w 100%, zawsze wyjaśniła mi co będzie robione oraz czego się spodziewać po każdej aktywacji aparatów. Oceniam ją bardzo pozytywnie, efekt leczenia u niej był powyżej moich oczekiwań i utrzymuje się do dziś (niedawno minęło 5 lat od zdjęcia aparatów).
Centrum Psychologiczno-Pedagogiczne Futurum
ul. Św. Antoniego Padewskiego 5/7
Była przy diagnozie naszego dziecka i jest z nim do tej pory (a to już 3 lata), świetny fachowiec o wielkiej intuicji i ogromniej wiedzy. Otwarta osoba, bardzo życzliwa, i przede wszystkim cierpliwa, konsekwentna i chętna do pomocy w każdej chwili. Otacza opieką terapeutyczną dziecko ale i rodzinę w trudnych chwilach.Gorąco polecam współpracę, dzięki Pani Karinie zobaczyliśmy "światełko w tunelu" i pomału odzyskujemy nasze dziecko. Dziękujemy z WIELKIE SERCE I …
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centralny Szpital Kliniczny Instytut Stomatologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
ulica Pomorska 251
Bardzo uprzejma pani doktor . W pełni zaangażowana w sprawę pacjenta . Doskonały profesjonalista . ŚWIETNA atmosfera w gabinecie . Mit o strachu przed dentystą przełamany:)
Centrum Medyczna Artmedis
Kusocińskiego 62
Potwierdzam wcześniejszą opinię. Pani Doktor Anna Kociszewska-Bald to najlepszy lekarz leczący ból w Polsce!
Przychodnia Strycharska - Dental
Strycharska 24/110
Dr. Rafal Szadkowski super lekarz. Byłam na pogotowiu w Płocku kilka razy albo z synkiem albo ze sobą i nigdy nie spotkałam milszego i weselszego człowieka. Profesjonalny w tym co robi oraz super podejście do dzieci. Polecam z całego serca.
Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. Dr Wł.Biegańskiego / Przychodnia Specjalistyczna
ul.kniaziewicza 1/5
Pani doktor jest lekarzem jakich mało, super empatyczna, pomocna i serdeczna. Miałam kolonoskopie bez znieczulenia. Stres mnie zżerał niepotrzebnie. Bardzo polecam Panią doktor i bardzo dziękuję. Ania K.
Medeor Plus Szpital Wielospecjalistyczny
ulica Ciesielska 8
Super lekarz, empatyczny, kompetentny, godny polecenia, kompleksowość podejścia, uprzejmość, świetny specjalista.
NZOZ VALIDUS
Wojska Polskiego 144
Najlepszy lekarz, cudowny człowiek. Pani doktor to anioł. Jestem jej bardzo wdzięczna, że potrafi pomóc.
Kilka lat temu trafiłem do Pana doktora z chorobą zwyrodnieniową kręgosłupa. Interwencja Pana doktora przyniosła znaczną poprawę na wiele miesięcy. Przy okazji oglądania moich wcześniejszych badań kręgosłupa, Pan doktor zasugerował wizytę u endokrynologa. Dzisiaj jestem tydzień po operacji tarczycy, która dzięki wczesnemu zdiagnozowaniu pozytywnie zakończyła moje doświadczenie z onkologią. Wdzięczność moja nie zna granic. Empatia to drugie imię doktora Heleniaka.
prywatnie
Wigury 13 lok. 25
Miałem poradę u p. DOKTOR w dn.02.04.25 i oceniam wszystkie opinie w/g poradnika na PIĘĆ GWIAZDEK. P. DOKTOR ŻYCZĘ ZDROWIA.
Do Pana dr Skrzypka trafiliśmy przez internet. Nie ukrywamy, że szukaliśmy implantów ,które mogłyby odpowiadać naszym zasobom finansowym. Po pierwszej wizycie byliśmy bardzo zadowoleni z podejścia Pana Doktora do naszego problemu, zaproponowanego leczenia i czasu ,który nam poświęcił .Zdecydowaliśmy się na wykonanie zabiegów u Pana Doktora i to był strzał w 10.To co Nas spotkało ze strony Całego Zespołu, zasługuje na najwyższą ocenę. Personel Pana Doktora, to Ludzie Młodzi, ale …
Terapeuta Patrycja Teteruk, Gabinet Hipnozy Terapeutycznej, Terapia uzależnień
Piotrkowska 198
Miałam opory aby zrobić pierwszy krok i zapisać się na spotkanie. Nie żałuję. Bardzo ciepłą osobą jest p. Patrycja dzięki temu szybko jej zaufałam. Nie osądza tylko uczciwie pokazała to co jest do naprawienia w moich relacjach. POLECAM