Łowicz

{'id': 38220, 'name': 'Łowicz'} Dermatolog
                                       dr n. med. Barbara Kaźmierczak-Tracz

dr n. med. Barbara Kaźmierczak-Tracz

Dermatolog, Wenerolog

Ars Medica. Przychodnia lekarzy specjalistów
Nowa 8
99-400 Łowicz

Poszłam do pani doktor z trądzikiem. Cała wizyta trwała niecałe 5 minut, badanie wykonane przez panią doktor polegało na przyjrzeniu się mojej twarzy, dokoltowi oraz plecom przez kilka sekund, po czym stwierdziła, że już wszystko wie. Bez wykonania żadnych innych badań postawiła diagnozę, że jest to choroba przewlekła, którą długo się leczy. Nic o nie powiedziała o niej, o leczeniu oraz nawet nie powiedziała jak brzmi jej nazwa. Bez zapytania …
Opinia dodana przez: Amelia
{'id': 27598, 'name': 'Łowicz'} Endokrynolog
                                       lekarz Monika Tomaszewska

lekarz Monika Tomaszewska

Endokrynolog, Pediatra

Armii Krajowej 51
99-400 Łowicz

Leczymy córkę u Pani doktor już ok. 8lat. Dzięki Pani doktor dowiedzieliśmy się, że córka ma rzadką chorobę. Pani doktor nigdy nas nie zostawiła bez odpowiedzi na nurtujące pytania, przebadała córkę dogłębnie. Poprowadziła nas w sposób, jak nigdy dotąd żaden lekarz. Dociekliwość i duże doświadczenie Pani doktor doprowadziło do ustawienia odpowiedniego leczenia, co nie było łatwe. Jestem jej bardzo wdzięczna za wszystko co zrobiła dla mojej córki i za to …
Opinia dodana przez: Monika B
{'id': 27598, 'name': 'Łowicz'} Urolog
                                       lekarz Radosław Grębowski

lekarz Radosław Grębowski

Urolog, USG

MediCenter Adam Stępniak
ulica 3 Maja 15
99-400 Łowicz

Doktor Grębowski to bardzo dobry lekarz. Jest miły i sympatyczny dla pacjentów. Bardzo szczegółowo tłumaczy co się stało i dlaczego są bóle, co trzeba zrobić aby pozbyć się problemu. Ma zawsze czas aby pomóc pacjentowi, porozmawiać z nimi i dobrać odpowiednie metody i leki. Dziękuję bardzo za pomoc. Irena
Super lekarz bardzo dobre podejście do pacjenta wszystko wytłumaczy naprawdę dawno nie trafiłam na takiego lekarza polecam każdemu .
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Agnieszka Malarska

Rehabilitant

Przychodnia specjalistyczna im. dr Stanisława Rotstada
Ułańska 28
99-400 Łowicz

Z chorobami kręgosłupa zmagam się od 20 lat, jak dotąd nie spotykałem sie z lekarzem z tak ciepłym i cierpliwym podejściem do pacjenta. Ogromna wiedza Pani doktor pozwoliła na szybką analizę oraz diagnozę z płyty RM, bez oczekiwania na opis.
Opinia dodana przez: Darek

lekarz Arkadiusz Czekański

Chełmońskiego 4/-
99-400 Łowicz

Bardzo kompetentny , życzliwy , uprzejmy lekarz , wszystko dokładnie wyjaśnia i poświęca każdej pacjentce tyle czasu ile potrzebuje , czasami nie zdążę zapytać a Pan doktor już udziela odpowiedzi na pytanie ;) polecam !
Opinia dodana przez: Joanna

lek. dent. Agata Drop

Ułańska 2
99-400 Łowicz

Przetestowałam wielu dentystów, ale takiego podejścia do dzieci i dorosłych nie ma nikt! Cierpliwość, delikatność i dokladnosc, a przy tym informowanie o każdym etapie leczenia to tylko niektóre zalety Pani Agaty. 100% zaufania. I zadowolenie w cenie.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Jacek Pełka

Długa 20d
99-400 Łowicz

Wizyta odbyła się punktualnie i przebiegała wzorowo w atmosferze życzliwości. Lekarz szczegółowo przedstawił plan dalszego leczenia. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Wysokiej klasy specjalista. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Krystian Syntyrz
{'id': 27598, 'name': 'Łowicz'} Neurologopeda
                                       mgr Olimpia Brzozowska

mgr Olimpia Brzozowska

Neurologopeda

Gabinet logopedyczny
Bratkowice 33
Łowicz

Bardzo dobry lekarz. Pani Olimpia pomogła mojemu synowi. Doradziła co mamy robić i jak ćwiczyć również w domu. Spotkania były nam bardzo potrzebne. Polecam Panią doktor z czystym sumieniem. Moje dziecko mówi i rozwija się świetnie - dziękujemy :)
Opinia dodana przez: Justyna

lek. dent. Ewa Borowska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Blich 4
99-400 Łowicz

Cudowna PANI DOKTOR, empatyczna, profesjonalna, uprzejma. Nie spotkałam takiego lekarza w swoim życiu - a trochę już żyję. Polecam.

lekarz Paweł Borowski

Przychodnia specjalistyczna im. dr Stanisława Rotstada
Ułańska 28
99-400 Łowicz

Jestem pod wrażeniem. Rzadko spotyka się lekarza mającego tak dobre podejście do pacjenta, który naprawdę chce pomóc. Polecam! :)
Opinia dodana przez: łowiczanka

lekarz Tadeusz Tkaczyk

Podrzeczna 22
99-400 Łowicz

Świetny fachowiec i lekarz. Wspaniały Człowiek. Zawsze kieruje się przede wszystkim interesem pacjenta, który jest przez Niego traktowany z szacunkiem i sympatią. Potrafi nawiązać doskonały kontakt z pacjentem, sprawić, że pacjent ufa, wierzy i ma nadzieję. Na przestrzeni 6 lat dr Tkaczyk przeprowadził u mnie 4 operacje - 2 naprawcze i 2 endoprotezy kolan. Bez powikłań i najmniejszego błędu. Brak słów, bym umiała wyrazić Mu moją wdzięczność.
Opinia dodana przez: Zofia

lek. dent. Iwona Grabowska

Łowickie Centrum Kardiologii
Batalionów Chłopskich 2B
99-400 Łowicz

Pani doktor dokładnie tłumaczy w czym jest problem i jak będzie przebiegało leczenie, nigdy nie wykonuje leczenia w pośpiechu ,jest precyzyjna i perfekcyjna .

lek. dent. Michał Osica

Osiedle Bratkowice 23/17
99-400 Łowicz

Przemiły super wizyta usunięcie 10 sek mega zadowolona .zero bólu bardzo fajny stomatolog pierwszy raz bez stresu poszłam wart polecenia
Opinia dodana przez: Marzena

Grzegorz Kokołaszwili

ZOZ
99-400 Łowicz

Bardzo kompetentny i sympatyczny lekarz. Serdecznie polecam. Pan Doktor dolaczyl do listy moich najlepszych lekarzy, nie tylko w Lowiczu.

lekarz Iwona Kłoszewska

Nowa 8,
99-400 Łowicz

Pani profesor pomogla mi w mojej chorobie (schizofrenia) . Dzieki niej moge funkcjonowac na codzien. Kompetentna specjalistka w swojej dziedzinie. Polecem wszystkim serdecznie!!!
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Przemysław Długosz

Podrzeczna 22
99-400 Łowicz

Naprawdę fachowiec dużego kalibru, godny zaufania i polecenia. Po operacji wymiary biodra jestem mega zadowolony i wdzięczny . Naprawdę polecam tego lekarza...oby takich więcej
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Jakub Cyganowicz

Lekarz Sp. z o.o. NZOZ
ulica Podrzeczna 7
99-400 Łowicz

Bardzo kompetentny,przemiły,profesjonalny lekarz. Nie zbywa pacjenta. Bardzo dobrze poradzi w sprawie leczenia(leków). W krytycznej sytuacji służy chętnie fachową radą i profesjonalnie kieruje na dalsze leczenie. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Edyta

lekarz Elżbieta Młoczkowska

Tkaczew 5 lok. 19a
99-400 Łowicz

Świetny lekarz, Pani Doktor wszystko wytłumaczyła, na wszystkie pytania odpowiedziała, dziecko nie boi się , w porównaniu z innymi lekarzami.. my naprawdę serdecznie polecamy !
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Małgorzata Mazurkiewicz-Kazimierak

Okulista dziecięcy, Okulista

pl. Koński Targ 7
99-400 Łowicz

Byłam na wizycie prywatnej u Pani doktor Małgorzata Mazurkiewicz-Kazimierak i oceniam tą wizytę w samych superlatywach. Pani doktor jest bardzo miła i kompetentna przepisała mi odpowiednie okulary i udzieliła bardzo pomocnych rad. Jest bardzo dobrym lekarzem okulistą polecam wszystkim wizytę u tej Pani doktor.