{'id': 18595, 'name': 'Pionki'} Psychiatra
                                       lekarz Katarzyna Dziwisz

lekarz Katarzyna Dziwisz

26-670 Pionki

Lekarz godny polecenia. Pani dr bardzo konkretna, z wyczuciem pacjenta. Nie patrzy na zegarek podczas wizyty. Chodzę do Pani dr zarówno z przeziębieniem syna jak i z dziadkiem ze sprawami psychiatrycznymi.

lekarz Ewa Modrzewska-Lesisz

Endokrynolog, Internista

26-670 Pionki

Super lekarz, polecam każdemu, pełny profesjonalizm, rewelacyjne podejście do każdego pacjenta, wszystko tłumaczy. Pacjentka

Maria Walencik

Gastroenterolog, Internista

Kolejowa 13
26-670 Pionki

Pani doktor jest kompetentna i bardzo miła. Ze spokojem odpowiada na pytania wyjaśniając dokładnie stan zdrowia oraz sposób leczenia. Polecam serdecznie.

lek. med. Waldemar Studniarz

Gabinet Lekarski Chirurgiczny Waldemar Studniarz
Mickiewicza 4
Pionki

Pan doktor Waldemar Studniarz to lekarz z powołania. Miałem przyjemność trafić do niego w ramach nocnej opieki zdrowotnej i jestem bardzo wdzięczny za profesjonalne podejście, spokój i życzliwość. Pan doktor szczegółowo mnie wysłuchał, zadawał trafne pytania i – co najważniejsze – wszystko wytłumaczył w sposób jasny i zrozumiały. Nie tylko pomógł mi doraźnie, ale też dokładnie pokierował, jakie badania powinienem wykonać i co dalej robić. Dzięki jego zaangażowaniu poczułem się …
Opinia dodana przez: Tomasz Wielechowski

lekarz Olaf Kalisz

26-670 Pionki

Jest to wspaniały, kompetentny, rzetelny z powołaniem lekarz. Poświęca pacjentowi dużo czasu, cierpliwy i z podejściem do pacjenta. Pierwszy raz trafiłam do okulisty i cieszę się że akurat na Pana doktora. Z całym sercem polecam swoim i bliskim znajomym.
Opinia dodana przez: Bernadetta

lekarz Magdalena Ozga

Lekarz rodzinny, Pediatra

Przychodnia Centrum Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Mickiewicza 26
26-670 Pionki

Pani Dr.Ozga jest najlepszą Panią doktor na świecie :) , nie znam lekarza, który zawsze ma czas dla pacjenta i świetnie leczy . Polecę Ją każdemu :)

dr n. med. Paweł Walaszek

Gabinet Lekarski Położniczo-Ginekologiczny
26-670 Pionki

Nie polecam wizyt u tego doktora. Przez kilka lat chodzenia na wizyty nie zostały nigdy wykonane badania hormonalne, mimo tego, ze przepisywana była antykoncepcja przez wiele lat. Doktor ten na wszystkie choroby przepisuje właśnie takie tabletki zamiast znaleźć źródło problemu. Oprócz uprzejmości ze strony tego lekarza nie można liczyć na kompetentność. Nawet na prośbę o wykonanie badań hormonalnych reakcją było "przecież nic Pani nie wyjdzie", a niestety, ale właśnie wyszło …
Opinia dodana przez: Amelka

Agnieszka Cieślakowska

Dermatolog

Sienkiewicza 29a
Pionki

mam problem z trądzikiem. Wizyta trwała 5min. Pani doktor nawet się dokładnie nie przyjrzała mojemu problemowi. Wypisała mi małą buteleczkę leku za 50zł, który mi zbytnio nie pomógł. Dopiero jak się zaczęłam wypytywać o chorobę to mi powiedziała kilka słów.

dr Paweł Mazur

Ginekolog

NZOZ Gołebiów
Radom Paderewskiego 6
Pionki

Do Pana doktora chodzę od ponad 25 lat, dwie ciąże, dwa porody , które odbierał.Regularne wizyty kontrolne.Zawsze miły, uprzejmy, pomocny, polecam !!Nie mam pojęcia skąd te krzywdzące opinie na jego temat. Człowiek anioł.

Magdalena Kubisiak

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Gabinet Stomatologiczny
26-670 Pionki

Super Chirurg i Stomatolog!!! Polecam !!! Zawsze miła obsługa i fachową obsługa medyczna. Godna polecenia .Nie dla wszystkich bo będzie za długa kolejka😉
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Włodzimierz Wieteska

Leśna 6/14
26-940 Pionki

Godny polecenia lekarz ginekolog. Bardzo mi się podoba jego profesjonalne podejście do pacjenta. Zawsze czuję się swobodnie podczas badań wykonywanych przed p. doktora.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Beata Dębińska

Pediatra, Rehabilitant

26-670 Pionki

Pani doktor bez empatii do pacjenta. Wizyta, za którą NFZ nie powinien jej zapłacić. Nie przyszłam po mądrości typu, że życie jest ciężkie lub że w Polsce leczenie i tak jest proste. Nie otrzymałam pomocy, ponieważ wcześniej leczyłam się na inne schorzenie. Przecież kręgosłup i schorzenia nóg nie są ze sobą powiazane. Zostałam odesłana z kwitkiem. Zero kultury, poczułam się jak śmieć. Tylko dla tych, którzy są znajomymi lub przychodzą …
Opinia dodana przez: Gosia

lekarz Hieronim Grochowski

Biała 2
26-670 Pionki

Omijać szerokim Łukiem tego "lekarza". Zamiast ratować, śpi. Bierze dyżury w szpitalu, żeby się wyspać. Nie udzielił pomocy mojej umierającej Mamie, bo spał!

lekarz Jacek Oszuciński

Chirurg ogólny, Urolog