Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
Piotrków Trybunalski
Wspaniały lekarz. Dokładny, poświęca dużo czasupacjetowi, tłumaczy choroby i efekty przypuszczalne po operacji
Piotrków Trybunalski
Konkretna,kompetentna sympatyczna,życzliwa pani doktor Jestem już po kilku wizytach i z czystym sumieniem polecam!
Pierwsza wizyta pani doktor wepchnela dziecku 6 cio tygodniowemu patyczek drewniany do buzi po czym go obkrecila i uszkodzila dziecku dziaslo. Jedna z kolejnych wizyt gdzie dziecko bylo szczepione 7 miesiac pani doktor tak naciagnela dziecku napletek ze skora na nim popekala dziecko placze podczas oddawania moczu. Nie polacam brak kompetencji.
Piotrków Trybunalski
Naprawdę jeden z najlepszych lekarzy stomatologów jakich znam w kraju. Oprócz pomocy na gruncie dentystycznym potrafi, także doradzić lepiej niż nie jeden specjalista w innych dziedzinach lekarskich.
Piotrków Trybunalski
Bardzo dobry lekarz . Dokładnie bada, wypytuje się o stan zdrowia, samopoczucie.Cena za wizytę nie jest wygórowana. Jestem naprawdę zadowolona .
Dzieci Polskich 2
Piotrków Trybunalski
Lekarz z doświadczeniem, nie stosuje antybiotyków na chybił trafił tylko stosuje leczenie celowane. Bardzo polecam!
Piotrków Trybunalski
Dla mniej nie ma lepszego lekarza w Piotrkowie i tyle. Kompetencja na 100. Moja córka bardzo ją lubi. Nie raz Pani Doktor uratowała nas z opresji nawet przez telefon. Polecam
Przychodnia
Adama Próchnika 17
Piotrków Trybunalski
Najlepszy lekarz psychiatra u jakiego kiedykolwiek byłem. Z wielką przyjemnością zostawiam pięć gwiazdek!
Wysoka 5/4
Piotrków Trybunalski
Pani skierowała mnie na usunięcia zębów bez możliwości innego leczenia, teraz żałuję że u niej zostałam
Piotrków Trybunalski
Byłam u doktora i prywatnie i przez NFZ świetny ortopeda, bardzo dobrze podejście. Jednym rzeczowo opisał mój problem z kolanem. Polecam serdecznie.
Piotrków Trybunalski
W dniu wczorajszym miałem wizytę u ortopedy Paweł Krauze.Powiedzial że kończy moje leczenie ponieważ jestem już w stanie chodzić mimo iż informowałem że ledwo co chodzę i odczuwam jeszcze ból tego mięśnia.Ortopeda poinformował że nie wystawi mi L4 (mam ciężką pracę fizyczną) ponieważ zakończył moje leczenie i wystawi mi zaświadczenie o niezdolności do pracy natomiast na zaświadczeniu jest informacja że jestem zdolny do pracy i nikt nie chce mi tego …
Piotrków Trybunalski
Pani Doktor jest strasznie nieuprzejma. Tydzień temu miałam u nich w placówce badania krwi (muszę dojeżdżać tam 90km) dziś miałam wizytę i nic nie wiem o swoich wynikach. Nie pokazano mi ich, Pani Karzewnik tylko stwierdziła, ze coś jeszcze jest nie tak więc zwiększyła mi dawkę leku. Na moje pytania odpowiadała z wielką łaską i ciągłym wzdychaniem. Nie udziela konkretnych informacji o stanie zdrowia Pacjenta, ani go nie słucha. Pytając …
Prywatny Gabinet Ginekologiczny
Piotrków Trybunalski
Nie rozpoznał mojej dolegliwości, jest niecierpliwy i nie tłumaczy dobrze. Przepisuje leki rutynowo.
Słowackiego 87/89
Piotrków Trybunalski
Na moje nieszczęście tafiłam na doktora Sochaczewskiego po poronieniu. Niesamowicie nieempatyczny lekarz, wręcz arogancki. Obrzydliwe komentarze, słownictwo typu " wyskrobię cie " są niedopuszczalne. "Proces " poronienia trwał ponad 3 tygodnie i gdyby nie inny lekarz mogłoby to sie dla mnie źle skończyć możliwe ze poprzez zaniedbania doktora. Nie polecam. Mam nadzieję ze nigdy więcej nie bede miała z.nim do czynienia....
Nie polecam szanownej Pani doktor . Przyszłam do przychodni ze schorowaną babcią która ledwo dotarła na badanie. Miałyśmy wizytę na 18:10 a przy rejestracji stałyśmy już o 18:11. Pani doktor stwierdziła ze nas nie przyjmie była bardzo nieprzyjemna i chamska. Przez to że badanie było umówione na tak późną porę nie mogłam znaleźć innego miejsca w którym badanie zostanie wykonane . Do tego wszystkiego do rozmowy włączył się kierownik który …
Piotrków Trybunalski
Lekarz bardzo niemiły, nieprofesjonalny. Nie polecam żadnej kobiecie w ciąży. W sposób lekceważący odnosi się do pacjentki. Ta wizyta to pomyłka. Niestety nie można przyznać zero gwiazdek, a na tyle zasłużył Pan doktor.