lekarz Dariusz Środa

Prywatny Gabinet Ginekologiczny
29-100 Włoszczowa

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Niesyty nie polecam. Byłam 2 razy, za pierwszym pomyślałam że może trafiłam na gorszy dzień lekarza, ale 2 wizyta utwierdziła mnie, że to była ostatnia u tego lekarza. Przerwa wypowiedź, jest zwyczajnie nieuprzejmy, protekcjonalne traktuje pacjentki. Zarówno objawy zgłaszane na wizycie jak i diagnozy postawione przez innych lekarzy komentuje lekceważącym tonem, jakby wszystko było normalne, a nie jest. Odniosłam wrażenie, że ma jedynie podstawową wiedzę, nic poza. Zero zaangażowania, wizyta …

lekarz Artur Kaczor

Radiolog

29-100 Włoszczowa

Bardzo polecam Pana doktora :) ma świetne podejście do dzieci, badanie wykonuje bez pośpiechu i dokładnie. Jeszcze raz bardzo polecam :)
Opinia dodana przez: Justyna

Grzegorz Kuterasiński

Ortopeda, Traumatolog

NZOZ Nowe Życie
Włoszczowa

Profesjonalne podejście do pacjenta, rzeczowy z poczuciem humoru , a poza tym przemiły człowiek, że wspaniałym podejściem do pacjenta. . Lekarz zawsze dokładnie wyjaśnia szczegóły oraz cały proces leczenia czy przepisywane lekarstwa. Z czystym sumieniem mogę jak najbardziej polecić. Pan doktor jak zwykle pomocny i z fachową wiedzą. Cierpliwie odpowiada na pytania i wyjaśnia wszystko.
Opinia dodana przez: Barbara Michalska

lekarz Marcin Uniejewski

29-100 Włoszczowa

Szkoda gadać, operacje miałem kilka lat temu do tej pory nie chodzę poprawnie. Podczas przystąpienia do operacji wgl nie wytumaczyk robił to wszystko za szybko. Przyszedłem na kontrol i 3 miesiące po operacji stwierdził że drugie kolano mam do operacji i dobrze ze się nie zgodziłem bo dziś nie wiedział bym jak się poruszać a kolano ma się świetnie bez jego zabiegów. Jeśli masz problem z kolanem proszę unikaj tej …
Opinia dodana przez: Krystia.

lekarz Sergiusz Lendor

29-100 Włoszczowa

Mega miły empatyczny człowiek. Konkretny wywiad i konkretne podejście do pacjenta. Ja szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Dawid

lekarz Ilona Zdeb

Lekarz medycyny pracy

Przychodnia Przyzakładowa Przemysłowa
Jędrzejowska 74
29-100 Włoszczowa

Dziękuję bardzo Pani doktor- wizyta z 20.09.2024.Lekarz który pierw wysłuchał a potem zrozumiał.Sukcesów.

Anna Szczukocka

USG

pracownia usg
uniwersytecka
Włoszczowa

Wybitna lekarka, o wszechstronnej wiedzy. Leczy pacjenta, a nie wyniki. Profesjonalna, empatyczna, rzeczowa, uważna, potrafi słuchać pacjenta. Prezentuje holistyczne podejście do każdego przypadku. Zawdzięczam jej diagnozę, racjonalne leczenie, a przez to poprawę jakości życia. Polecam konsultacje u dr Szczukockiej z całego serca.
Opinia dodana przez: Maja
O kompetencjach tej lekarki nie będę się wypowiadać, wierzę że nie są najgorsze. Jednakże nie mogę pozostawić bez odzewu jej zachowania podczas wizyty. Arogancja, wręcz chamskie odzywki wobec pacjenta, krzyki, zwracanie się bezosobowo, poszarpywanie ciałem pacjenta i rzucanie receptami - oto zachowanie neurologa. To dramat . Słyszałam niepochlebne opinie na jej temat, ale nie sądziłam, że to aż tak tragicznie wygląda. Nikomu nie polecam, a sama nigdy nie wrócę.

lekarz Karol Cichoń

29-100 Włoszczowa

Niekompetentny, niemiły, chamski, każe na siebie czekać 40 minut na świątecznej opiece, słuchać było oglądany film, więc pewnie musiałam czekać do reklam. Próbuje poniżyć pacjenta, co jest nie do przyjęcia. Zgadzam się ze wszystkimi pozostałymi opiniami. A do wiadomości pana lekarza, paciorkowce wywołują anginy a jeśli tak jest, paciorkowcowe zapalenia leczy się amoksycylina z kwasem klawulanowym, musiało pana nie być na tej lekcji.
Opinia dodana przez: Ola
Arogancki, nieprzyjemny lekarz. Na każde zapytanie odpowiada,że nic nie wie. Totalny brak empatii,kultury czy czegokolwiek co może kojarzyć się pozytywnie.
Opinia dodana przez: Marlena

lekarz Marek Ptak