Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "REMEDIUM"
ulica Kopernika 19
Głowno
Bardzo kompetentny i uprzejmy lekarz. Czułam się zaopiekowana i dobrze potraktowana, badanie delikatne, konkretne zalecenia
Głowno
Od 10 lat jestem pacjentką Pana doktora, prowadził moją pierwszą ciążę i z całego serca polecam. Zawsze wszystkie badania przeprowadzone dokładnie, wszystkie wątpliwości zawsze rozwiane. Bardzo delikatny i naprawdę szkoda, że już nie przyjmuje w Allmed.
Pani Doktor prowadziła moją ciążę i wszystko zakończyło się powodzeniem. Bardzo polecam, świetnie podejście do pacjenta, wszystko dokładnie wytłumaczone, przy badaniu bardzo delikatna (nie odczuwa się żadnego dyskomfortu). Najlepszy ginekolog w moją życie, jestem bardzo zadowolona! Serdecznie polecam!
Głowno
Moja pierwsza i ostatnia wizyta u tego lekarza. Pan doktor skomentował mój błąd w następujący sposób, że pacjentów ,,tego typu" traktuje się tak, że się z nimi nie dyskutuje i rozmawia jak najmniej.... Ewidentnie Pan wyprojektował swoje własne poglądy. Kiedy zwróciłam uwagę, że poproszę o zaprzestanie oceniania mnie w tak negatywny sposób zaczął się dziwnie zachowywać, wykręcać. Bardzo niestabilny emocjonalnie człowiek. Odradzam, szkoda zdrowia psychicznego.