Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "REMEDIUM"
ulica Kopernika 19
Głowno
Bardzo kompetentny i uprzejmy lekarz. Czułam się zaopiekowana i dobrze potraktowana, badanie delikatne, konkretne zalecenia
Głowno
Od 10 lat jestem pacjentką Pana doktora, prowadził moją pierwszą ciążę i z całego serca polecam. Zawsze wszystkie badania przeprowadzone dokładnie, wszystkie wątpliwości zawsze rozwiane. Bardzo delikatny i naprawdę szkoda, że już nie przyjmuje w Allmed.
Pani Doktor prowadziła moją ciążę i wszystko zakończyło się powodzeniem. Bardzo polecam, świetnie podejście do pacjenta, wszystko dokładnie wytłumaczone, przy badaniu bardzo delikatna (nie odczuwa się żadnego dyskomfortu). Najlepszy ginekolog w moją życie, jestem bardzo zadowolona! Serdecznie polecam!
Miałam pecha być pacjentką Doktora. Diagnoza nie potwierdzila się(co wykazało badanie histopatologiczne) Nie wykonał żadnych badań oprócz USG . Opis badania jest niekompletny. Co widac na wypisie. Ponieważ byla to operacja logiczne jest to nie da sie cofnąć jej skutków. Za co bym oddała wszystko. Przed operacją obiecał, ze spróbuje wykonać ja w jak najmniejszym zakresie. Stało sie inaczej. To że to piszę nie sprawi mi żadnej ulgi ani przyjemności, …
Głowno
Moja pierwsza i ostatnia wizyta u tego lekarza. Pan doktor skomentował mój błąd w następujący sposób, że pacjentów ,,tego typu" traktuje się tak, że się z nimi nie dyskutuje i rozmawia jak najmniej.... Ewidentnie Pan wyprojektował swoje własne poglądy. Kiedy zwróciłam uwagę, że poproszę o zaprzestanie oceniania mnie w tak negatywny sposób zaczął się dziwnie zachowywać, wykręcać. Bardzo niestabilny emocjonalnie człowiek. Odradzam, szkoda zdrowia psychicznego.