NZOZ "BMM" s. jawna Specjalistyczna Przychodnia Ginekologiczna
ul. Spółdzielców 46/9 P
Konin
Chciałabym serdecznie podziękować Pani Doktor za wczorajszą wizytę, na którą przyszłam z moją 16-letnią córką. Była to jej pierwsza wizyta u ginekologa i dzięki profesjonalizmowi oraz wyjątkowemu podejściu Pani Doktor przebiegła ona w pełni spokojnie i bez stresu. Pani Doktor wykazała się ogromną kulturą osobistą, taktem i cierpliwością. W prosty, zrozumiały sposób wszystko wyjaśniała, dbając o komfort i poczucie bezpieczeństwa młodej pacjentki. Widać, że jest nie tylko świetnym specjalistą, ale …
Wspaniały lekarz! Kompetentny, emanujący spokojem, delikatny, empatyczny- naprawdę nie jest łatwo znaleźć dziś specjalisty z takim podejściem do pacjentki. Czułam się bardzo dobrze zaopiekowana przez Pana Doktora. Moja opinia pokrywa się z doświadczeniami moich koleżanek i przyjaciółek, które mi Pana Doktora poleciły.
Doktor prowadził moje dwie ciąże.(Ciąże problematyczne)-Obaj chłopcy zdrowi :)Jako jedyny lekarz w koninie jest dokładny i najbardziej doświadczony.U Pana Wojciecha czułam się bezpiecznie.Na spokojnie wszystko wytłumaczy,obejrzy czy nie ma żadnych patologicznych zmian...Szukacie kobietki dobrego lekarza to tylko do Tego Doktora.Naprawde polecam!!
Centrum Medyczne Multimed
Wojska Polskiego 33
Konin
Jestem bardzo zadowolona z podejścia Pana doktora. Polecam. Wszystko tłumaczy, miły. Byłam i na nfz i prywatnie. Ten sam człowiek.
PODDAŁAM SIE ZABIEGOWI CYSTOCELE I PLASTYCE PRZEDNIEJ SCIANY POCHWY. ZABIEG TEN WYKONUJE SIE W CIAGU 30-90 MINUT. DOKTÓR KOWALEWSKI WYKONAŁ ZABIEG W CIAGU 25 MINUY. WIELKI SZACUN DO DOKTORA KOWALEWSKIEGO. POLECAM GINEKOLOGIE W KONINIE, PROFESJONALNA OPIEKA. POŁOŻNE PRZEMIŁE DZIEWCZYNY. KONINIANKI OPERUJCIE SIE W KONINIE BASIA - K.
Jestem pacjentką Doktora J. Bieluszki od wielu lat. Wspaniały lekarz, miły, bardzo rzeczowy. Potrafi ze spokojem wysłuchać pacjentki i w sposób zrozumiały wszystko wytłumaczyć. Kilka lat wcześniej miałam problemy z tzw. chorobami kobiecymi. Zaufałam wtedy wiedzy i radom Pana Doktora. Wszystko dobrze się skończyło, za co jestem do dzisiaj wdzięczna i z czystym sumieniem polecam Doktora innym pacjentkom.
Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Szpitalna 45