Gliwice

lekarz Artur Kłusek

Internista, Pulmonolog

Długa 9
44-100 Gliwice

Pan Doktor jest bardzo kompetentny, empatyczny i cierpliwy a poza tym uważnie słucha pacjenta i jego opiekuna podczas wywiadu, poważnie angażuje się w proces diagnostyki i analizy wyników, leczenie konsultuje z chorym traktując serio jego sugestie i wyjaśniając wszystkie istotne kwestie ,by wybrać optymalną opcję leczenia czyli skuteczną, ale i jak najbardziej komfortową dla chorego . Jest nie tylko wspaniałym specjalistą, ale także niesamowitym Człowiekiem, który ma ogromne poszanowanie dla …

lekarz Anna Polakiewicz-Gilowska

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

B dental
Chemiczna 3
44-100 Gliwice

Wszytko pięknie ładnie, ale poświęcenie czasu dla pacjenta to minimalizm ... ważne aby szybko i jak najwięcej zębów na raz zrobić - dla mnie podejście czysto na kasę

dr hab. n. med. Aleksandra Jezela-Stanek

Genetyk kliniczny

Serafin Clinic. Spejalistyczne Centrum Medyczne
Daszyńskiego 34
44-100 Gliwice

Z całego serca polecam Panią Doktor Aleksandrę Jezela-Stanek — wybitną genetyk o ogromnej wiedzy, doświadczeniu i wyjątkowej empatii. Otoczyła mnie doskonałą opieką podczas planowania oraz prowadzenia ciąży wysokiego ryzyka po 40. roku życia, z pełnym zrozumieniem naszej trudnej historii rodzinnej. Pani Doktor rzetelnie przygotowała nas do ciąży, doradzając odpowiednią suplementację, optymalny moment rozpoczęcia starań oraz niezbędną diagnostykę. W trakcie ciąży wspierała mnie na każdym etapie — wskazywała konieczne badania, pomagała …
Do Pani Doktor Filip trafiłem po wizytach u kilkunastu innych laryngologów, których leczenie było nieskuteczne. Zostałem przyjęty w dniu, w którym umawiałem się telefonicznie na wizytę. Doktor Filip udziela porad telefonicznie jeszcze przed wizytą. Potrafi poświęcić wiele czasu pacjentowi. Byłem przyjmowany na wizyty nawet w soboty i niedziele. Diagnoza i leczenie było skuteczne. Pani Doktor nie interesuje się wynagrodzeniem tylko zdrowiem pacjenta. Jest prawdziwym lekarzem. Z pełnym przekonaniem polecam.

dr n. med. Wojciech Mikusek

Angiolog, Chirurg ogólny

Medestetica- Gabinet Medycyny Estetycznej
ul. Raciborska 12
44-100 Gliwice

Super człowiek, lekarz. Godny polecenia. Ma świetne podejście do pacjenta.Bardzo miła atmosfera . Jestem bardzo zadowolona że mogę się leczyć u tak bardzo dobrego specjalisty

lekarz Lucyna Turecka

Laryngolog

GLIWICE,NIEDBALSKIEGO
GLIWICE,NIEDBALSKIEGO
44-121 Gliwice

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor. Pomimo tego, że w poczekalni było dużo pacjentów Pani Doktor poświęciła mam naprawdę dużo czasu. Najpierw przeprowadziła dosyć dokładny wywiad, potem (pod pretekstem poszukiwania krasnoludków) zbadała nosek, gardło i uszy u mojej trzyletniej córki. Wspomnę tylko, że nie musiałam jej przytrzymywać tylko samodzielnie siedziala na krześle i bezproblemowo poddawała się badaniu. Następnie szczegółowo omówiła problem i z pomocą planszy wyjaśniła mi przyczyny …
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Kardiolog
                                       dr n. med. Jacek Sikora

dr n. med. Jacek Sikora

Kardiolog

Serafin Clinic. Spejalistyczne Centrum Medyczne
Daszyńskiego 34
44-100 Gliwice

Doskonały kardiolog, który w badaniu EKG i UKG potrafił znaleźć problemy, których inni nie widzieli. Poświęca pacjentowi sporo czasu i tłumaczy wszystko "po łopacie", łącznie ze sposobem przyjmowania leków i ewentualnymi możliwymi skutkami ubocznymi. Kieruje na na dodatkowe badania i dalsze ścieżki leczenia - jeśli konieczne. Opinię wystawiam po wizycie kilku osób z rodziny, gdzie wymagających leczenia leczymy, a zdrowych uspokoiliśmy :) Dziękujemy Panie Doktorze!

lekarz Bogusław Wyłuda

LUXMED Gliwice
Dworcowa 25
44-100 Gliwice

Wspaniały lekarz, widać, że leczenie to jego zamiłowanie i pasja. Poświęca wiele czasu, starannie dobiera leki, żeby nie zaszkodzić, dokładnie bada i diagnozę stawia po zapoznaniu się z badaniami ( NA PŁYTCE, nie tylko rozpoznaniu z dokumentu papierowego)- tłumaczy co i dlaczego. POLECAM!!!

dr n. med. Barbara Malanowicz

CZP Feniks Gliwice
ul. Młyńska 8
44-100 Gliwice

Przez kilkanaście lat jeździłem z dzieckiem 40 km i jak by było nawet 100 km to też bym jeździł. To jest najmądrzejszy lekarz z jaki miałem do czynienia. Pani doktor wyrobiła zarówno dziecku jak i nam pewne, wręcz odruchy żywieniowe i wiedze którą nam przekazała mam do dzisiaj w głowie i opowiadam o tej pani innym którzy mają dzieci z cukrzycą. Pani Barbara Malanowicz jest wymagającym lekarzem zarówno w stosunku …

dr n. med. Tomasz Legaszewski

Radiolog, RTG

Dubois
44-100 Gliwice

Niesamowity CZŁOWIEK przez duże C. Jeszcze nigdy nie spotkałem wcześniej lekarza, który tak bardzo jak Pan Tomasz angażuje się w problem pacjenta. W moim przypadku trzeba było dodatkowych badań i Pan dr pokierował mnie gdzie trzeba po czym osobiście zadzwonił zapytać o wyniki badań. Miałem ogromne poczucie zaopiekowania się o mnie, co dało mi niesamowity komfort i bezpieczeństwo. Moja wdzięczność do tego lekarza jest nie do opisania!
Opinia dodana przez: Łukasz
Najlepszy specjalista w swojej dziedzinie, na którego trafiliśmy. Wspaniałe, wspierające podejście zarówno do dziecka, jak i rodzica. Dzięki Pani doktor wychodzimy na prostą po kilkuletnim błądzeniu w poszukiwaniu diagnozy. Życzę nam wszystkim takich specjalistów i życzliwych ludzi.

lekarz Michał Pyda

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Michał Pyda
Warszawska 37A
44-100 Gliwice

Pan Doktor Pyda to najlepszy lekarz,jakiego znam. Przed dwoma laty operował mi kolano, we wrześniu b.r. stopę. Uwolnił mnie od bólu i umożliwił normalne funkcjonowanie. Bardzo szybko wróciłam do pracy.Mam do Pana Doktora 100% zaufanie. Polecam każdemu, kto szuka empatycznego człowieka i znakomitego specjalisty.
Opinia dodana przez: Aldona

lekarz Sabina Widenka

Diabetolog, Internista

gliwickie centrum medyczne
kościuszki 29
44-100 Gliwice

Pani doktor poświeciła mi wystarczająco dużo czasu aby wyjaśnić jak leczyć się insuliną, bo nikt wcześniej mi dokładnie nie wytłumaczył tylko zapisywał lek. Polecam!
Opinia dodana przez: Krzysztof1

lekarz Anna Grygoruk-Rzepka

Alergolog, Internista

Gabinet Psychoterapii
ul. Daszyńskiego 171
44-100 Gliwice

"Bardzo chciałbym podzielić się swoim fantastycznym doświadczeniem z wizytą u Pani dr.Anny Grygoruk-Rzepka w Sanvita w Knurowie. Jej empatyczne podejście i zaangażowanie w zdrowie mojej córki były naprawdę godne podziwu. Podczas wizyty dokładnie wysłuchała moich obaw i pytań, a następnie w sposób zrozumiały wyjaśniła mi diagnozę oraz plan leczenia. Jej profesjonalizm oraz umiejętność nawiązywania do pacjenta sprawiły, że poczułam się zaopiekowana i zrozumiana. Co równie istotne, leczenie, które zaleciła przyniosło …
Opinia dodana przez: Żaneta

lekarz Bożena Flis-Raniowska

Daszyńskiego 251 a
44112 Gliwice

Bardzo dobry, ludzki, niesztampowy lekarz. Analizuje nie tylko zgłaszany problem zdrowotny, ale także interesuje się zdrowiem pacjenta przeglądając wcześniejsze wyniki badań i zalecenia innych lekarzy. Ma na to czas i ponadto jest bardzo miła w rozmowie z chorym. Pierwsza wizyta u Pani doktor, ale polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Zbigniew
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Internista
                                       prof. dr hab. n. med. Teresa Kokot

prof. dr hab. n. med. Teresa Kokot

Internista, Reumatolog

Centrum Medyczne Nowy Świat
Derkacza 13
44-122 Gliwice

Bardzo dobry i uprzejmy lekarz, profesjonalnie wizyta spełniła moje oczekiwania.

lekarz Andrzej Kamiński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Klinika Chirurgii Onkologicznej i Rekonstrukcyjnej
Wybrzeże Armii Krajowej 15
44-101 Gliwice

Pan doktor to wspaniały człowiek i wybitny chirurg – prawdziwy lekarz z powołania, o „złotych rękach”. W 2023 roku uratował mnie, usuwając tarczycę, która nie pozwalała mi normalnie żyć. Jestem mu ogromnie wdzięczna i będę pamiętać o tym do końca życia. Życzę Panu Doktorowi dużo zdrowia i wszelkiego dobra!🙌❤️

dr n. med. Marek Kudła

Ginekolog położnik, RTG

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Jagiellońska 29A/1
Gliwice

DROGIE PANIE. TO WŁAŚNIE TEN. NAJLEPSZY SPECJALISTA NA JAKIEGO UDAŁO MI SIĘ TRAFIĆ.FACHOWOŚĆ KOMPETENCJA I TO "COŚ" COŚ CZEGO NIE MAJĄ INNI O TEJ SAMEJ PROFESJI A CO JEST BARDZO WAŻNYM ASPEKTEM - RELACJA Z PACJENTKĄ. JUŻ NA PIERWSZEJ WIZYCIE POCZUJECIE SIĘ USPOKOJONE, PODNIESIONE NA DUCHU, ROZBAWIONE A MOŻE NAWET WYLECZONE

mgr Marzena Okoń-Pietryszak

Dietetyk

Poradnia Dietetyczna AMARENA
ul. Kaczyniec 10/2
44-100 Gliwice

Opinia Bardzo dobra! Pani MARZENA przeprowadziła ze mną wywiad, co lubię jeść a czego nie, wykonała analizę składu ciała. Ułożyła dietę zgodnie z naszą rozmową. Wszystko jest pyszne i szybkie do przygotowania. Ani razu nie czułam się głodna. Cieszę się że każde spotkanie przynosi coraz lepsze rezultaty!
Opinia dodana przez: Ana