Nie polecam. Dla nie jest ważne dobro pacjenta tylko zysk i święty spokój. Kompletnie nie zna się na swoim zawodzie.
Od samego początku arogancki. Oburzony brakiem wiedzy medycznej u pacjenta, bezpodstawnie podważający zalecenia poprzednich specjalistów, zbędnie rzucający niemiłe komentarze. Badanie wykonane na szybko i od niechcenia, w wersji minimum... traktuje pacjenta z wyższością, jednocześnie będąc niekompetentnym (wygłaszał teorie, którym zaprzeczyli inni specjaliści i farmaceuci...) Jednym słowem NIE POLECAM!!!
Jednym słowem NIE POLECAM!!!
Ludzie oczekują cudu od razu po wejściu do gabinetu i tego, że lekarz od razu będzie wszystko wiedział na ich temat i da im złoty środek na wszystko. Dodatkowo wysłucha opowieści w stylu telenoweli i wypije z Wami osiem kaw i co jeszcze może skręci budę dla psa?Oczekują Państwo kultury, a tymczasem sami mają z nią duży problem. Proces leczenia nie trwa 3 minuty i polecam tym wszystkim zdenerwowanym trochę dystansu i więcej wglądu w siebie,bo głowa też jest ważna w procesie leczenia kolana, nogi, ręki.Chcecie naprawiać świat to zacznijcie od siebie.Odnośnie kompetencji Pana doktora oceniam je bardzo wysoko. Konkretny doktor, który działa i wie co robi.Świetny człowiek.Pozdrawiam Panie Doktorze i dziękuję za pomoc.
Zgadzam sie ze wszystkimi negatywnymi opiniami na temat tego doktora. Doswiadczylem tego osobiscie. Ludzie omijajcie wizyty u tego lekarza. Kategorycznie nie polecam.
Niestety, ale ja również nie mogę nic dobrego napisać o tym doktorze.. arogancja i ignorancja.. brak słów.. To tyle w temacie..
Bardzo nieprzyjemny i wyjątkowo arogancki człowiek. Potwierdzam wcześniejsze opinie o tym, że nie zwraca uwagi na pacjenta i jego potrzeby. Moze jesli ktos nie potrafi współpracować z ludźmi powinien pomyśleć o zmianie zawodu. Wydaje mi sie ze bardzo pożądana cecha u lekarza powinna byc empatia ale temu Panu ewidentnie jest obca ta cecha. Podsumowując nie polecam korzystania z jego usług.
Tragedia, nie polecam! Nie interesuje go stan zdrowia pacjenta, czyta kartę i na tej podstawie wydaje" diagnozę". Arogancki, opryskliwy, minął się z powołaniem.
Tak naprawdę nie mogę powiedzieć, że byłam pacjentkom pana doktora, gdyż nie chciał przyjąć mojego dziecka na wizytę. A powstałą zmianą chorobową dziecka skwitował tymi słowami, że jest to wynik mojego zaniedbania. Opinia ta wynika raczej z małego doświadczenia, praktyki lekarskiej, bądź buty doktora.Przecież nawet nie chciał zbadać dziecka, gdy prosiłam o przyjęcie, bez empatii samego lekarza.
Patrze na poprzednie komentarze i nie wierzę . Podejrzewam, że opinie o doktorze Buławskim pisane są przez konkurentów albo przez Moherowe Berety lub rozpieszczonych jedynaków (maminsynków). Moja opinia jest taka.... doktor z humorem i bardzo dobry fachowiec. Operowałem dwie dłonie na cieśnie ,po schorzeniu nie ma śladu. Naprawdę polecam .
Ciekawe że w rankingu lekarzy widnieje jako ortopeda podczas gdy ma wyłącznie specjalizację I stopnia z chirurgii ogolnej wg rejestru lekarzy RP.Gratuluję wprowadzania w błąd.