Lekarz godny polecenia. Fachowe podejście do pacjenta. Pan Doktor od razu bezbłędnie zdiagnozował chorobę. Bardzo miły i pomocny człowiek.
Bardzo dobry specjalista, miły i empatyczny. Rzetelna i fachowa pomoc. Wszystko jasno i zrozumiale wytłumaczył. Lekarz z powołania, godny polecenia. Wdzięczna pacjentka z Krwiodastwa Grażyna
Profesjonalne podejście do problemu i fachowa pomoc. Bardzo życzliwszy lekarz i mogę go szczerze polecić.
Profesjonalizm do pacjenta ,miły, lekarz z pasją, nie bagatelizuje pacjenta Takich lekarzy powinno być więcej
Profesjonalizm do pacjenta ,miły, lekarz z pasją, nie bagatelizuje pacjenta
Takich lekarzy powinno być więcej
Wspaniały lekarz, bardzo pomocny. Widać, że zależy mu na pacjencie, mało jest chyba już takich lekarzy. Jestem w stanie go Państwu polecić :)
Najlepszy ortopeda, ma świetne podejście do pacjenta, wyrozumiały i życzliwy. Zmagam się z zepsutym biodrem i dopiero doktor stwierdził co mi jest. Gorąco polecam !
Gorąco polecam !
Pan doktor nie zbadał mnie fizykalnie nie zebrał wywiadu, nie popatrzył na przyniesione przeze mnie wyniki badań. Sam również żadnych badań nie zlecił mimo że mam 23 lata i zmagam się z bardzo silnym bólem stawów od kilku lat i wyniki badań które robiłam na własną rękę są niepokojące. Dodatkowo nadmienię że wiem jak powinna wyglądać wizyta lekarska, bo jestem studentką 5 roku kierunku lekarskiego i dawno nie spotkałam się z taką ignorancją ze strony lekarza. Boje się że dolega mi coś poważnego a przez Pana Doktora diagnoza zostanie odciągnięta w czasie, bo byłam na dwóch wizytach i obie wyglądały tak jak opisałam powyżej.
Pan Doktor Tomasik to bardzo dobry specjalista. Stawia trafne diagnozy i skutecznie leczy. Poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu i wszystko zrozumiale tłumaczy. W nagłych przypadkach przyjmuje po umówieniu wizyty w tym samym dniu co nie jest standardem. Serdecznie polecam,
Serdecznie polecam,
Pan Doktor profesjonalnie podszedł do problemu. Wszystko jasno i na spokojnie wytłumaczył, przedstawił sposób leczenia. Bardzo miły, wyrozumiały i pełen empatii. Mimo późnej pory, przyjął mnie po godzinach swojej pracy i dodatkowo nie wziął zapłaty, gdyż cytuje "ma swoje zasady i od studentów nie bierze pieniędzy". Polecam!