Centrum Zdrowia OGRODOWA
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
CENTRUM MEDYCZNE PETRA MEDICA
Grochowska 166
Pani Doktor to osoba o ogromnej empatii i wyjątkowym podejściu do pacjenta. Jej troskliwe podejście sprawia, że pacjent czuje się zaopiekowany i spokojny. Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie, a wywiad był wnikliwy. Pani Doktor posiada ogromną wiedzę, którą potrafi przekazać w sposób przystępny i życzliwy. To lekarz z powołania, jestem pod ogromnym wrażeniem po wizycie. Serdecznie dziękuję ;)
Zamenis -Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Królewska 31/1
Dane mi było dziś pierwszy raz spotkać Pana doktora na swojej drodze bólu. Wykazał wielkie zainteresowanie moją osobą i poświęcił mi masę czasu celem dobrej diagnozy. Więcej takich Szefów i Lekarzy , którzy mimo masy obowiązków NFZ potrafią patrzeć na Nas pacjentów jak na ludzi.
GastroDent Gabinet Gastroenterologiczny z Pracownią Endoskopową Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Tomasz Nowak
Cietrzewia 15
Pan doktor Tomasz Nowak wykonał mi dzisiaj gastroskopię w Szpitalu w Kwidzynie. Miałam już kilka gastroskopii, lecz ta była wyjątkowa. Lekarz wykonywał swoje obowiązki delikatnie, spokojnie, dzięki temu ja byłam spokojna i nie miałam odruchów wymiotnych. Wszystko trwało kilka minut, jestem bardzo zadowolona. Należy również podkreślić profesjonalizm i miłe podejście Pani asystującej.
Grunwaldzka 13 (Rodzinne Centrum Zdrowia)
Otwock
Pani Agnieszka Kolińska jest bardzo dobrym lekarzem, posiadającym dar służenia sobą, swoim czasem drugiemu człowiekowi - pacjentowi. Lekarz z powołania. Pani doktor stawia prawidłową diagnozę, przekazuję skierowania na właściwe badania diagnostyczne. Znalazłam się w sytuacji wymagającej udzielenia mi pilnej pomocy lekarskiej. Pani doktor spędziła przy mnie prawie godzinę kontorlując na bieżąco mój stan zdrowia i wyprowadzając mnie na prostą, bez konieczności wzywania Pogotowia. Następnego dnia Pani doktor zadzwoniła do mnie …
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Renata Leniec
ul. Wł. Łokietka 3/U2
Lubin
jestem pacjentem Pani Doktor od 2012 roku i mam zaufanie tylko do Niej , przemiła dokładna leki dopasowuje super .Dziękuje Pani za Wielką Pomoc dla mnie mojej rodziny i moich znajomych .