Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Żeromskiego 13
Dąbrowa Górnicza
Wspaniała Pani doktor. Po 5 latach leczenia u innych lekarzy, wreszcie prawidłowo postawiona diagnoza i wdrożone skuteczne leczenie. Gorąco polecam
Zakład Opieki Zdrowotnej EURODIAGNOSTIC
ulica Szpitalna 13
Dąbrowa Górnicza
Polecam, dobry lekarz, kontaktowy dla pacjenta, miałam robione badanie kolonoskopii -Pan doktor podszedł naprawdę do tego z sercem . Małgorzata.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS" J. Gawron, B. Kiszka, D. Jach Spółka Jawna
ulica Leśna 5a
Dąbrowa Górnicza
Kiedys leczyłem się u p.doktor pracujeac jeszcze w H. Katowice...Bardzo dobry lekarz niosący pomoc,dobry specjalista i wrażliwy człowiek czego niektórym lekarzom niestety brakuje.....Godny polecenia......
Specjalistyczna Praktyka Lekarska Przemysław Kutrzyk
ul. Kozubka 8
Dąbrowa Górnicza
Polecam, bardzo kompetentny lekarz, wszystko dokładnie wyjaśnia. Leczy kompleksowo, nie tylko w wąskiej dziedzinie czego innym lekarzom często brakuje.
NSZOZ "PANACEUM" Poradnia Leczenia Bólu
ulica Ludowa 7
Dąbrowa Górnicza
Z ogromnym żalem muszę wystawić najniższą możliwą ocenę. Pani ordynator oddziału paliatywnego w Olkuszu wykazała się całkowitym brakiem empatii – zarówno wobec pacjenta, jak i jego rodziny. Styl komunikacji przypomina raczej czasy PRL niż nowoczesną, pełną szacunku opiekę paliatywną. Nasza babcia trafiła na oddział z głębokimi odleżynami, które staraliśmy się leczyć i poprawiać jej stan. Niestety, po czasie spędzonym pod opieką pani doktor, odebraliśmy ją w znacznie gorszym stanie – …
Sienkiewicza 17/6
Dąbrowa Górnicza
Bardzo konkretna i rzeczowa Pani Doktor. Profesjonalne podejście do pacjenta. Leczę się już od 8 lat. Zawsze można liczyć na pomoc i indywidualne podejście. Polecam
Centrum NAVIGARE
Marii Konopnickiej 78
Dąbrowa Górnicza
Często tytuły a praktyka to dwa światy. W przypadku Profesora Sieronia, praktyka i doświadczenie jest nadrzędne. Moja mama w wieku 80 lat dzięki jego wiedzy uniknęła podwójnej operacji na otwartym sercu. Mam pełne zaufanie do diagnozy i metod leczenia Pana Profesora
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Poliklinika Dąbrowska"
ulica J. Piłsudskiego 92
Dąbrowa Górnicza
Zdecydowanie nie polecam. Po wizycie nie mam nic pozytywnego do powiedzenia na temat pani doktor. Mam wrażenie, że jest tym lekarzem przez przypadek albo za karę - takie właśnie sprawia wrażenie. Jestem zawiedziona podejściem do pacjenta, brakiem wytłumaczenia oraz poświęconym czasem.
Moja wizyta u tego lekarza była bardzo rozczarowująca. Zamiast empatii i rzeczowego podejścia spotkałam się z podniesionym głosem, drwinami i lekceważeniem moich obaw zdrowotnych. Wizyta trwała zaledwie kilka minut, a ja wyszłam z poczuciem braku szacunku i zaopiekowania. Od lekarza, szczególnie realizującego program profilaktyczny, oczekuję profesjonalizmu i kultury osobistej – niestety tego zabrakło.Skrajnie nieprofesjonalny lekarz. Nie polecam :(
Al. Zwycięstwa 91/110
ulica Leśna 5a
Dąbrowa Górnicza
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Poliklinika Dąbrowska"
ulica J. Piłsudskiego 92
ulica Ogrodników 32