Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MED-JAR
ulica 3-go Maja 65
Jarosław
Lekarz godny polecenia w 100% kompetentny widać że to lekarz z pasją który poświęca czas pacjentom, tłumaczy i opisuje szczegółowo chorobę, podchodzi do pacjenta z pełnym zaangażowaniem. Bardzo sypantyczny P. Doktor. Mi bardzo pomógł i z całym szacunkiem polecam P. Doktora każdemu kto chce być objęty naprawdę super opieką z bardzo dużą wiedzą. Pozdrawiam P. Doktora
UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
Jarosław
Polecam serdecznie tą Panią za swoje kompetencje jak i podejście i szacunek do chorej pacjentki. Polecam każdemu
NZOZ MED-JAR -Przychodnia MED-JAR w Pawłosiowie
Jarosław
Dobra,empatyczna, mądra,cierpliwa i bardzo dobra lekarka. Świetne podejście do pacjentów,bardzo życzliwa. Duża wiedza i pomoc w leczeniu i szukaniu nie zawsze łatwej diagnozy. Polecam!
Pani Doktor jest bardzo mila ,konkretna posiada bardzo szeroki zakres wiedzy i umiejetnosci dlatego czesto nawet najlepszy specjalista z konkretnej dziedziny jej niedorownuje.Jesli szukasz dobrego internisty i lekarza rodzinnego w doslownym tego slowa znaczeniu to goraco polecam !!!.Pani Doktor Ci pomoze ,wyleczy ,wyslucha ,doradzi.To najlepszy internista jakiego znam 😃😃😃.Piec gwiazdek by ocenic Pania Doktor to zdecydowanie za malo.Dlatego ja prywatnie stawiam 10 gwiazdek i jeszcze raz goraco i szczerze polecam …
Wspaniały specjalista, z ogromną fachowościa i oddaniem dla pacjentów. Pomógł mi, wielu moim znajomym i rodzinie. Wiemy że zawsze możemy na niego liczyć. Jego diagnoza i leczenie zawsze jest skuteczne. Działa zdecydowanie i konkretnie co wynika z jego ogromnej wiedzy i kompetencji. Z pełną odpowiedzialnością gorąco polecam doktora Biskupa , szczególnie do trudnych przypadków.
Przychodnia POZ
Lisińskiego 6
Jarosław
Pierwszy raz spotkałam się z lekarzem, który wciska pacjentowi niezidentyfikowane drogie tabletki i zastrzyki na szybkie odchudzanie. Nie interesowała go moja historia choroby, przyczyny ani to co mówiłam. Gdy powiedziałam, że nie działają mi jajniki, co usłyszałam wprost od ginekologa, stwierdził, że to nieprawda bo wyniki krwi pokazują, że jajeczka wciąż mam. Na to, że mam objawy jak przy menopauzie, a nie, że mam menopauzę, stwierdził, że jej nie mam, …
Witam,widziałem tego człowieka pierwszy raz w życiu. Czekałem 6 miesiąc na wizytę,później na poczekalni 5 godz.Wizyta trwała 15 minut.Dowiedzialem się tyle co sam wyczytałem o chorobie.Caly czas mi przerywał że stresu zapomniałem powiedzieć o wszystkich dolegliwościach.Na koniec dowiedziałem się że jak się choroba rozwinie to trzeba podjąć leczenie.Czyli nie zapobiegać tylko czekać.Brawo .
Ten człowiek nie powinien wykonywać zawodu lekarza!!! Jest arogancki, wulgarny, ma lekceważący stosunek do pacjenta. Być może jest sfrustrowany i przepracowany z powodu niezliczonej ilości miejsc pracy. I żadnej z nich nie wykonuje dobrze, ale wiadomo dla Niego pieniądze ponad wszystko. Odpowiedni organ powinien tę osobę SKONTROLOWAĆ!
Pomocna Dłoń
Kościuszki 29 a
Jarosław
Przychodnia Podstawowej Opieki Zdrowotnej "MEDYK"
Grunwaldzka 1
Przychodnia POZ
Lisińskiego 6
Ośrodek Dializoterapii
Kruhel Pełkiński 19
Jarosław
Przychodnia Podstawowej Opieki Zdrowotnej "MEDYK"
Grunwaldzka 1