lekarz Beata Czeszejko-Sochacka

Diabetolog, Internista

MSWiA
Głowackiego 10

To lekarz z powołania. Mój anioł stróż. Pomocna, troskliwa, dociekliwa. Poświęca się całym sercem w walkę z chorobą pacjenta. Będąc pod opieką Pani doktor czuje się człowiek zaopiekowany.
Opinia dodana przez: M.

dr n. med. Bogusław Grzegorzewski

Zabrska 5 lok. 1

Bardzo polecam leczyć się u Pana doktora. Dawno nie spotkałem lekarza o tak holistycznym, empatycznym podejściu do pacjenta. Widać, że lubi ludzi i lubi swoją pracę. Pierwszy raz w życiu nie stresowałem się na wizycie u lekarza. Wysłuchuje i tłumaczy wszystko fajnie. Polecam.
Opinia dodana przez: Tomasz

dr n. med. Tomasz Powroźniak

ulica Bolesława Chrobrego 37/39

Dr Tomasz Powrozniak najlepszy lekarz jakiego spotkalam a mam 72 lata. Fachowiec, specjalista, bardzo madry,inteligentny czlowiek. Zawsze uprzejmy i uśmiechnięty, pomaga każdemu. Dziękuje dr cała moja rodzina. Irena
Opinia dodana przez: Irena Widera

dr n. med. Barbara Rymarczyk

Alergolog, Internista

Poradnia Specjalistyczna DiLMed
ul. Bohaterów Monte Cassino 3

Zdarzało mi się być z ciężkim przeziębieniem (a może grypą?) u internisty, który nawet nie sięgnął po stetoskop, a wizyta trwała 3 minuty. U pani dr Rymarczyk leczę się alergologicznie już kilka lat i za każdym razem jestem dokładnie zbadana, osłuchana, zawsze jest wnikliwy wywiad. I pytania dotyczą różnych aspektów zdrowia, nie tylko związanych bezpośrednio z alergią. Bardzo sympatyczna, z "ludzkim" podejściem, cierpliwie tłumaczy. Jednocześnie bardzo konkretna! Z punktu widzenia …

lekarz Artur Marcinkiewicz

Wojewódzka Poradnia Hematologiczna
Powstańców 31

Pana doktora cechuje wysoka kultura osobista i ogromna cierpliwość. Lekarz konkretny i bardzo miły. Wizyta przebiega bez pośpiechu, lekarz przeprowadza dokładny wywiad i w zrozumiały dla pacjenta sposób odpowiada na zadane pytania. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam.
Bardzo dziękuję Panie Profesorze, Anna M

lekarz Magdalena Londzin-Olesik

Klinika Endokrynologii Dorosłych
Ceglana 35

Jestem pacjętką Pani doktor od pięciu lat zawsze jest miła (ma się wrażenie że jest się jedynym pacjentem). Tłumaczy wszystko zrozumiałym językiem. Zawsze wysłucha pacięta . Zaangarzowana, przyjazna, serdeczna. Wspaniały człowiek i lekarz
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Katarzyna Smolik

Wojewódzka Poradnia Hematologiczna
Powstańców 31

Polecam w 100%. Jedynie Pani Doktor dotarła i zweryfikowała moje problemy, wcześniej przez 1,5 roku biegania do innych spoecjalistów wszyscy rozkładali ręce. Wybitna specjalistka reumatologii. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Helena Magiera-Molendowska

Internista, Pulmonolog

Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - Zespół Nr 1
ulica Raciborska 27, 28

Pani doktor to perełka wśród lekarzy. Swoje zdrowie powierzyłem Pani Doktor Helenie Magiera - Molendowska, profesjonalistka w pełnej krasie, życzliwy i kompetentny lekarz, który dba o pacjenta jak nikt inny. Zawsze z uśmiechem i zrozumieniem. I tego oczekuje od lekarza pierwszego kontaktu. Pozdrawiam Serdecznie

lekarz Jerzy Eszyk

ulica Smugowa 39B

22 lipca 2025 Pan Doktor Eszyk wykonał badanie panendoskopii, jestem bardzo wdzięczna za duży profesjonalizm i wspaniałe podejście do pacjenta

dr n. med. Jarosław Pawłowski

euromedic
kościuszki 92

bardzo dobry internista i fantastyczny kardiolog. Do tego przesympatyczny człowiek. praqcuje w renomowanej Klinice Euromedic, jeździ na staże do Włoch, przyjaźni sie z Profesorami z USA i Włoch, czego trzeba więcej. Do tego podoba mi się. Anna

lekarz Krzysztof Zaorski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Sp. z o.o.
ulica Łabędzia 10

Lekarz z doświadczeniem, wywiad bardzo szczegółowy z omówieniem każdego punktu, badanie dokładne, wyjaśnienie możliwych przyczyn przedstawione na 1 wizycie. Po wizycie wyszłam z jasnym nakreśleniem przypadku, planem na dalsze leczenie i umówionymi wizytami. Polecam

lekarz Helena Dziedzic

Centrum Medyczne "BETAMED"
Mikołowska 100A/802

Helenka Dziedzic --- lekarz wspaniały , wrażliwy, uczynny pełny empatii. POSIADA DUŻE DOŚWIADCZENIE, WYKONUJE KOMPLEKSOWE BADANIA NA KTORYCH SIĘ ZNA. Nie zamyka się na nowości medycyny , słucha i podejmuje działania ,które kontroluje. Życzymy zdrowia !!!

lekarz Teresa Migas-Kukla

ulica Tysiąclecia 86a/37

Witam pacjentów obecnych i przyszłych Pani doktor. Z pełnym szacunkiem za podejście do pacjenta, i niesamowitą osobowość Pani doktór .To jest lekarz z po wołania .Prośba Pani doktor proszę o czasowość WIZYT Wdzięczny pacjent ,pozdrawiam
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Grzegorz Helbig

Hematolog, Internista

Boni Fratres Catoviensis Sp. z o. o. NZOZ Szpital Zakonu Bonifratrów p. w. Aniołów Stróżów w Katowicach
ulica Markiefki 87

Wspaniały specjalista – cierpliwy, życzliwy i niezwykle empatyczny. Podczas wizyty wszystko dokładnie i spokojnie tłumaczy, używa zrozumiałego języka, dzięki czemu pacjent naprawdę wie, co się z nim dzieje i jakie są kolejne kroki leczenia. Potrafi uspokoić nawet w stresującej sytuacji – daje poczucie bezpieczeństwa i zaopiekowania. Ogrom wiedzy i doświadczenia widać od pierwszych minut rozmowy, ale równie mocno czuć autentyczną chęć pomocy.

dr hab. n. med. Adam Barczyk

Alergolog, Internista

LUX MED
ul. Sokolska 29, (budynek Citibank - Handlowy - V piętro)

Byłem u pana profesora na pierwszej konsultacji pulmonologicznej. Bardzo dobry lekarz, godny polecenia, konkretny i rzetelny. Zobowiązał sie, że następnego dnia po wizycie oddzwoni do mnie pielęgniarka, która wskaże, jakie dalsze działania będą podejmowane w sprawie mojego leczenia. I tak rzeczywiście było. Wizyte oceniam bardzo pozytywnie.

lekarz Tomasz Macura

Małachowskiego 35 lok. 1

Bylam dziś po ponad roku czekania pierwszy raz , i chodź na razie nie wiem skąd w moim mózgu w obu półkulach są zmiany po udarzee niedokrwiennym od ponad dwóch lat, bo po diagnozowaniu 5neuroliguw z ordynatorem który jest ponad 55letnim doświadczeniem trafił się pierwszy aż tak ciężki przypadek że nie jest w stanie postawić diagnozy skąd takie zmiany są bo w wieku 37lat nie ma prawa być. No ale …

lekarz Małgorzata Widuchowska

Internista, Reumatolog

Sport & Med. s.c. Ośrodek Medycyny Sportowej Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Topolowa 35/1

Godny polecenia lekarz. Profesjonalne podejście do pacjenta.Bardzo miła i uprzejma lekarka. Nikt z lekarzy nie poświęcił mi tyle czasu na wizycie a co najważniejsze efekt leczenia,dobra diagnoza to najważniejsze
Opinia dodana przez: Izabela

lek. med. Mariusz Łebek

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 7 Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach Górnośląskie Centrum Medyczne im. prof. Leszka Gieca
ulica Ziołowa 45-47

Jestem pod opieka pana doktora juz pare lat.Pan doktor wyprowadzil mnie z powaznej krytycznej sytuacji kardiologicznej.Zdania innych lekarzy byly podzielone.Pan doktor jednak postawil szybko trafna diagnoze i przeprowadzil trudny zabieg kardiologiczny w sposob profesjonalny,bez pozniejszych komplikacji. Dlatego tez wyrazam sredeczne podziekowania panu doktorowi za jego troske i opieke medyczna.Polecam w stu procentach pana doktora i jego profesjonalne podejscie i umiejetnosci kardiologiczne! wdzieczny pacjent-Andrzej P. z Jaworzna
Opinia dodana przez: Andrzej-Jaworzno

lekarz Elżbieta Kelm

Powstańców

Pani Elżbieta Kelm jest wspaniałym lekarzem. Zna swoich pacjentów.