lekarz Janusz Kąkol

Internista, Hipertensjolog

LUX MED
ulica Al. Słowackiego 64

Mialam kilkakrotnie wizyty u Pana doktora i musze stwierdzic,ze jest to wedlug mnie najlepszy diagnosta w Krakowie,jakiego ja spotkalam. Konkretny,bardzo dociekliwy,probujacy roznych wariantow leczenia. Nie jest moze zbyt rozmowny,ale klarownie i przystepnie omawia wyniki badan,leczenia i planu tzw B I C. Wysoka kultura osobista i poszanowanie godnosci pacjenta na najwyzszym poziomie.
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Areta Zacharko-Ciesińska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej KARDIO-DENTI s. c. Jacek Jasiniak, Renata Jasiniak
ulica Fieldorfa-Nila 11/4U

Wspaniała osoba, kompetentna i szalenie życzliwa. Szkoda, że się u niej już nie leczę... Polecam wszystkim pacjentom i pacjentkom ceniącym sobie rzetelność i humanizm.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Renata Jasiniak

Os. Kombatantów 2/35

Bardzo dokładna, cierpliwa, pomocna, uprzejma i kompetentna Pani Doktor. Godna polecenia! Po wizycie otrzymuje się dokładny opis oraz dalsze, jasne zalecenia.
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Krystyna Komnata

Internista, Pulmonolog

Chałubińskiego 9

Jedno słowo - Świetna lekarka . Dociekliwość , profesjonalizm fachowe podejście do pacjenta. Bez zbędnych uwag podaje pacjentowi zalecenia dotyczące dalszego leczenia i postępowania w trakcie choroby.
Opinia dodana przez: HALINA

lekarz Jarosław Pikoń

Klinika Chirurgi Serca Naczyń i Transplantologii
ul. Pradnicka 80 Kraków

Lekarz kardiolog Jarosław Pikoń to godny polecenia,pełen empatii specjalista. Polecam i dziękuję. Regina K
Opinia dodana przez: Regina

lekarz Grzegorz Osmenda

Alergolog, Internista

ulica Podkowińskiego 2/24

Wysokiej klasy specjalista o dużej wiedzy i doświadczeniu. Z profesjonalnym podejściem w którym priorytetem jest pacjent. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Marta Rzepecka

Internista, Pulmonolog

ulica Armii Krajowej 5/222

Jestem zadowolony z wizyty. Wprawdzie kolejka się wydłuża, ale dobrze to świadczy o przeznaczonym dla pacjenta czasie.
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Joanna Siemieniuch-Hodana

ulica Starowiślna 56/12

Bardzo miła i uprzejma Pani doktor. Lekarz z powołania. Dysponuje szerokim zakresem wiedzy medycznej. Zawsze uśmiechnięta i cierpliwa względem pacjentów.
Opinia dodana przez: Jakub

lekarz Marta Opalińska

os. Urocze 2 (Przychodnia rejonowa)

Excellent doctor, very empathetic, sharp, quickly understood my condition, and prescribed the right pills. Felt better the same day. Well-spoken and mannered, great English, listens carefully.
Opinia dodana przez: Guzelia

lekarz Maciej Wandzilak

Małopolskie Centrum Medyczne S.C.
ulica Rejtana 2

dr n. med. Bogumiła Bacior

Dietla 19/3

Jestem pacjentem pani doktor od 21 lat po tym jak stwierdzono u mnie niedomykalność zastawki mitralnej i migotanie przedsionków utrwalone (powikłanie pogrypowe). kardiowersje nie dały stałej poprawy, ale dzięki bardzo dobremu dobraniu leków oraz corocznych kontroli i badań stan jest stabilny. Jednak najważniejsze jest to, że pani doktor Bacior uratowała mi życie, po tym jak inny lekarz w Krakowie nie rozpoznał u mnie zaawansowanej zakrzepicy i zatorowości płucnej przepisując tylko …
Opinia dodana przez: Andrzej G.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Internista
                                       prof. dr hab. n. med. Andrzej Gackowski

prof. dr hab. n. med. Andrzej Gackowski

Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Pasjonat.Lekarz z najwyższej pólki.Walczy o zdrowie pacjenta.Jest ze mną od ośmiu lat,które otrzymałem od Profesora choć inni nie dawali mi szans życia.

lek. med. Henryk Helon

REVITA
oś Kolorowe 21/213 I piętro

Niezmiernie dziękuję Panu doktorowi za całą opiekę, którą mi Pan udzielił w trudnym dla mnie czasie choroby. Dzięki Pańskiej wiedzy, doświadczeniu i zaangażowaniu mój stan zdrowia znacznie się poprawił. Doceniam to, że zawsze poświęca Pan dużo czasu na rozmowy ze mną i tłumaczenie wszystkich szczegółów dotyczących mojego leczenia. Czułem się zawsze zrozumiany i wsparcie ze strony Pana było dla mnie bardzo cenne. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wszystko, co dla …
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Androlog
                                       dr n. med. Leszek Bergier

dr n. med. Leszek Bergier

Androlog, Internista

Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Do Pana Doktora trafiliśmy z polecenia. Pan Doktor jest nie tylko świetnym lekarzem, ale i wspaniałym, ciepłym oraz empatycznym człowiekiem. Dzięki niemu, po 5 latach walki, właśnie kompletujemy wyprawkę dla naszego pierwszego maleństwa. Pan Doktor w trakcie wizyty wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada na każde, najdziwniejsze pytanie. Przekazuje informacje w bardzo prosty, łatwy do zrozumienia dla laika sposób. Mąż na każdym badaniu czuł się bardzo komfortowo, nieskrępowany. To pierwszy androlog (a …
Opinia dodana przez: Sylwia

dr n. med. Piotr Adam Krawiec

Internista, Reumatolog

Szpital Specjalistyczny im. Józefa Dietla w Krakowie
ulica Skarbowa 4

Miły, sympatyczny,profesjonalista.Panie doktorze dziękuję za poprowadzenie leczenia mojej wieloletniej choroby reumatoidalnego zapalenia stawow tak że w mej niepełnosprawności fizycznej funkcjonowanie stało się możliwe. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Bernadeta
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Internista
                                       lek. med. Iwona Wicher-Mulica

lek. med. Iwona Wicher-Mulica

Internista, Reumatolog

Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Wizyta w Luxmedzie w ramach pakietu. Potwierdzam poprzednią opinię. Trafiłem do Pani Doktror jako specjalistki od reumatologii. Wywiad dokładny łącznie z wczytaniem się w historię moich wcześniejszych dolegliwości związanych z kręgosłupem. Przekaz zrozumiały dla pacjenta- laika, który niekoniecznie zna się na nomenklaturze medycznej. Zostały zlecone badania by wyeliminować przypuszczenia, a opierać się na konkretach. Kolejną dla mnie bardzo zaskakującą rzeczą był telefon od Pani doktor zaraz po pierwszych badaniach labolatoryjnych …
Opinia dodana przez: Piotr

dr n. med. Wojciech Szot

Internista, Wizyty domowe

Krakowski Szpital Specjalistyczny im.Jana Pawła II

Bardzo dobry kontakt, wnikliwy wywiad, powiedziałbym że bardzo wszechstronne podejście. Chyba po raz pierwszy spotkałem lekarza który cierpliwie tłumaczył mi - na wizycie domowej u mnie - po kolei co jest problemem i jak do niego podejść. Kuracja skuteczna więc polecam.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Katarzyna Wojtyczek

ulica Bobrzyńskiego 23/38

Pani Doktor pełna empatii i profesjonalizmu. Wizyta u Pani Doktor przebiegła w miłej atmosferze gdzie zostało mi wszystko dokładnie wytłumaczone a moje wątpliwości rozwiane.
Opinia dodana przez: Iwons

lekarz Grzegorz Romaniszyn

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Kraków-Południe
ulica Szwedzka 27

Dobry człowiek i dobry lekarz. Mogę stwierdzić, że dr pomógł mi w powrocie do normalnego funkcjonowania na co dzień przy wielu moich schorzeniach (wspomnę tylko- POChP, żołądek i in.). Lekarz z powołania, empatyczny, sympatyczny , umiejący cierpliwie wysłuchać pacjenta (starego , pacjenta - zaznaczam, jak w moim przypadku), cecha nie często spotykana u śpieszących się lekarzy, uprzejmy z wyjątkową łatwością nawiązania kontaktu z chorym. Polecam znajomym, bo wierzę w Jego …
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Jolanta Modzelan-Przybyło

Przychodnia Lekarska DIAMED
ALBERTA SCHWEITZERA 7

Polecam Panią doktor z całego serca. Pani Doktor jest bardzo pomocna i przyjazna. Atmosfera podczas wizyt zawsze jest miła! :)
Opinia dodana przez: Kasia