lekarz Katarzyna Krępuła

Endokrynolog, Internista

Galaktyczna 20/1
59-220 Legnica

Miałam przyjemność być u Pani doktor Krępuły na konsultacji we Wrocławiu. Korzystałam już wcześniej z pomocy Pani Doktor. Diagnozuje rzetelnie i wiarygodnie. Szczegółowo wyjaśnia możliwe przyczyny dolegliwości. Pani Doktor jest bardzo uprzejma, konkretna i rzeczowa.

dr n. med. Jarosław Goldman

Gabinet Jarosław Goldman
Saperska 6/12A
59-220 Legnica

Doktorzy Nauk Medycznych, Profesorowie i Lekarze to Skarb Naszego Narodu. WIELCY LUDZIE. Doktor Jarosław Goldman do takich Ludzi należy. Poświęcił mi dużo czasu, wnikliwie zapoznając się z moimi chorobami współistniejącymi, żeby dobrać dla mnie odpowiednie leki, po których czuję się o niebo lepiej. Cenię Doktora za Przeogromną Wiedzę Medyczną, za Rzeczowość, Skrupulatność, Profesjonalizm i Intuicję. Chylę czoła przed Takimi Ludźmi jak Doktor. CHWAŁA IM ZA TO, że SĄ. Mam to …
Opinia dodana przez: Bolesława

lekarz Monika Karpiak

59-220 Legnica

Absolutnie Pani doktor godna polecenia: fachowiec, konkretną, analityczna, jasny umysł i zaproponowany sposób leczenia. POLECAM.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Wojciech Siwicki

Legnica

Choruję na cukrzycę typu II od 6 lat.Dotychczas leczyli mnie tzw lekarze rodzinni - efekt opłakany! Doktor Siwicki zajął się mną, ustalił leki dodał insulinę i cukry mam wręcz piękne! Podziękowania dla dr i gorące polecenie dla innych cukrzyków!

lekarz Arkadiusz Derkacz

ulica Szpakowa 46
59-220 Legnica

Witam w pierwszych słowach pragnę pochwalić Pana Profesora i podziękować za uratowanie mi życia . Pan Profesor wykonał mi dwa zabiegi w Kluczborku które znacznie poprawiły stan mojego zdrowia .Muszę przyznać że pierwszy raz w życiu spotkałem się z tak przyjemnym lekarzem który potrafi człowiekowi wytłumaczyć na czym polega dany zabieg że się nie odczuwa strachu ani bólu . Dziękuję serdecznie za wszystko co Pan Profesor dla mnie zrobił .
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Krzysztof Forgacz

Internista, Onkolog

59-220 Legnica

Bardzo dobry i wrażliwy na ludzkie cierpienie lekarz. Jestem pacjentką Pana Doktora i zawsze mogę na niego liczyć. Podczas chemioterapi dostałam zapalenia oskrzeli. Po kontakcie z Panem doktorem natychmiast kazał mi zgłosić się u niego. Zalecił badania i prześwietlenie klatki piersiowej. Po tym już widać, że martwi się o swoich pacjentów i zawsze można na nim polegać. Szczerze pozdrawiam i polecam Pana Doktora wszystkim pacjentom. Pacjentka z Legnicy
Opinia dodana przez: Legniczanka

lekarz Ludmiła Gawron

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej NOXMED sp. z o.o.
ulica Kosmiczna 14
59-220 Legnica

Rzadko spotykam się z profesjonalizmem. Pani doktor ma wiedzę bardzo szeroką (w tym oczywiście hematologiczną, bo taka jest jej specjalizacja). Poświęca dużo czasu pacjentowi, jest przy tym osobą, która chce rozwikłać zagadki. Bardzo sumienna, słucha i doradza. Jest przy tym empatyczna. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Elżbieta Rowińska-Górska

Złotoryjska 194 (przych. Huty Miedzi)
59-220 Legnica

Bardzo polecam. Lekarz z ogromną empatią i fantastycznym podejściem do pacjenta. Już po pierwszej wizycie miałam mnóstwo skierowań na różne badania, aby szczegółowo dowiedzieć się co może mi dolegac.

lekarz Dariusz Dąbrowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " CARDIAMED"
Grunwaldzka 7
59-220 Legnica

Doktor Dąbrowski jest ekspertem w swojej dziedzinie i bardzo dobrym kardiologiem. Jest pomocny, komunikatywny i empatyczny, bardzo mi pomógł za co jestem niezmiernie wdzięczny.
Opinia dodana przez: Henryk Wolski

lekarz Mirosław Kastelik

Dworcowa 7 (parter)
59-220 Legnica

lekarz godny zaufania, kompleksowo podchodzi do danego problemu, jest kompetentny, polecam innym.

lekarz Beata Mikłaszewicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " CARDIAMED"
Grunwaldzka 7
59-220 Legnica

Bardzo polecam Panią Dr Mikłaszewicz. To bardzo kompetentna i konkretna osoba. W sposób dokładny wyjaśniła mi moje pytania i poświęciła mi wystarczająco dużo czasu. W gabinecie czułam się komfortowo, dr to bardzo miła i ciepła osoba, godny polecenia lekarz.
Wspaniały lekarz.Co roku kontroluje torbiele na wątrobie i dziś trafiłam do doktora j.Rzęsa bardzo profesjonalne podejście do wykonywanego zawodu empatyczny wszystko tlumaczy na spokojnie.Bardzo szczegółowo bada.Jestem osobiście szczesliwa ze trafiłam do P.doktora i osobiście Polecam.Dziekuje bardzo Panu

lekarz Jadwiga Hołojda

Hematolog, Internista

Saperska 22
59-220 Legnica

Nie polecam.Nie polecam Brak zainteresowania pacjentem niepunktualne przyjęcie na wizytę .Niedostateczny wywiad związany z chorobą i dolegliwościami.Krótki czas wizyty.Brak opinii o chorobie.
Opinia dodana przez: Zbigniew

Elżbieta Hoffman

MCZ
Złotoryska
59-220 Legnica

Przez kilka lat byłem pacjentem p. doktor. Nigdy nie było problemu z uzyskaniem pomocy medycznej. Pani dr. zawsze wytłumaczyła istotę choroby ,sposób podjętego leczenia i rokowania na przyszłość.Po konsultacji u specjalisty - opinia o b.dobrym doborze leków i podjętej "diagnozie". Tylko pochwalić .
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Maria Krudysz-Gizińska

Piekarska 7 (Przychodnia Zdrowia
59-220 Legnica

Kontakt z tą Panią to jakiś dramat i jedno wielkie nieporozumienie. W ogóle nie jest zainteresowana dokumentacją medyczną w ocenie i podjęciu decyzji jako lekarz orzecznik. Na pierwszy rzut oka podejmuje nieuzasadnioną decyzję odmowy, bez zapoznania się z historią choroby. Nie wiadomo czym się kieruje. Jest potwornie nieprzyjemna, niekompetentna , wręcz złośliwa, a decyzję podejmuje według swoich prywatnych pobudek. Straszna osoba! Nie polecam!!!
Opinia dodana przez: Wioletta

lekarz Cezary Rutkowski

NZOZ SAR-MED Laboratoria Analityki Medycznej i Cytologii SAR-MED
RYCERSKA 15/1B
Legnica

Ostatni raz idę na wizytę do tego pana. Jest niemiły, odwala tylko swoją papierkowa robotę, pacjenta traktuje jak intruza. Nigdy jeszcze mnie nie zbadał nie mówiąc o tym, że powinien sprawdzić stan zdrowia, obejrzeć stopy...lek starej generacji przepisuje z automatu i nawet nie zapyta czy coś się dzieje, czy są może inne choroby, które mogą być przeciwwskazaniem do brania leku.! Porażka. Najlepsze na koniec! Wizytę powinnam mieć dwa i pół …

lekarz Ewa Słoniec

Internista, Neurolog

59-220 Legnica

Zdecydowanie odradzam wizytę. Powierzchowne badanie,wywiad obarczony nieuprzejmymi komentarzami, wypowiedzi pełne sarkazmu i ironii, nie dotyczące leczenia. Zmarnowane skierowanie do specjalisty, nie mówiąc już o czasie. Oprócz skierowania na kolejne badanie nie otrzymałam żadnych wskazówek, porad , nie mówiąc o dobrym słowie.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Elżbieta Górska

Internista, Reumatolog

Chojnowska
59-220 Legnica

Pierwsza prywatna wizyta Pani doktor przeprowadza wywiad i bez zlecania żadnych podstawowych badań stwierdza że mam RZS.Następnie otrzymuję blokady w stopy i kolana ( za które oczywiście dodatkowo się płaci) i przepisuje mi sterydy .Oczywiście czuję się lepiej no bo kto by się nie czuł po takiej dawce.Przy kolejnej wizycie znów blokady i stwierdzenie że pewnie mam ropę w migdałach i czy nie pójdę do laryngologa na konsultację (otrzymuję adres …
Opinia dodana przez: agata

lekarz Barbara Kobierzycka

Internista, Lekarz medycyny pracy

PRZYCHODNIA ZDROWIE
ulica Piekarska 7
59-220 Legnica

Zdecydowanie nie polecam zero empatii zero zainteresowania sie pacjentem. Po wejściu do gabinetu z mężem ponieważ samej jest mi ciężko sie poruszać przy moich chorobach przewlekłych wyprosiła w bardzo chamski sposób mojego mężami mówiąc słowa ze "obsługuje tylko jedna osobę " a przecież mąż nie poszedł na wizytę ale aby być wsparciem dla mnie. Poprostu to jakieś bardzo poważne nieporozumienie zeby ktoś z takim podejściem do pacjenta jeszcze miał wogule …

lekarz Ewa Szczepańska

Endokrynolog, Internista

ulica Mickiewicza 1A/5
59-220 Legnica

witam nie mam pojecia skad ta Pani ma pacjentow,jestem w wielkim szoku po wizycie u Niej ,nie ma zielonego pojecia o chorobie z ktora trzeba isc do endokrynologa-pyta znajomej w sprawie, po czym stwierdza leczenie czesciowo objawowe zamiast leczyc oczywista przyczyne o ktorej dobrze wie,nie slucha pacjenta Sama wszystko wie najlepiej , oglnie nie polecam strata 150zl , uciekajcie daleko...
Opinia dodana przez: Paweł