Rybnik

lekarz Michał Groborz

Żorska 148 C
44-200 Rybnik

Lepszego lekarza chyba nie ma, lekarz, do którego wrócę z przyjemnością i bez strachu. Polecam serdecznie każdemu z problemami na tle neurologicznym! Z całego serca polecam.
Opinia dodana przez: Maria

dr n. med. Dariusz Kajdaniuk

Endokrynolog, Internista

Niepubliczny Lekarsko - Dentystyczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Kościelna 7
44-200 Rybnik

Dzisiaj wlasnie dowiedzialam sie,ze po 11 latach trace tak wspanialego endokrynologa jakim jest dr Kajdaniuk wiec nie wiem co mam teraz poczac!,gdyz nie podpisal na ten rok umowy z poradnia przy szpitalu klinicznym nr 1 w Zabrzu!Dzieki jego kompetencji od 11 lat nie mam problemow z tarczyca,az boje sie oddac w inne rece!Pozostaje mi tylko zaczac skladac prywatne wizyty!Tak to wyglada kondycja polskiej publicznej sluzby zdrowia!
Bardzo polecam zabiegi u p dr Iwonki Sułeckiej . Miałam robione zabiegi również w innych gabinetach lekarskich w Rybniku i okolicach i różnych „klinikach” ale uważam że p dr jest Najlepszą . Wie co robi , ma najwyższej jakości produkty , po każdym zabiegu jestem zadowolona i widzę efekty i nigdy nie odmawia pomocy nawet w środku nocy rozwiewa wszystkie wątpliwości .Sama jest piękną kobietą , bez sztucznej twarzy .

lekarz Lucyna Krzyśków

AD MEDICO Przychodnia Lekarska
Jankowicka 18
44-200 Rybnik

Nie korzystałem z pomocy Pani doktor ale mama korzysta mimo iż dopiero dwie wizyty ale schorzenie, które ma wreszcie jest leczone mama czuje się lepiej a Pani doktor dobrze ją diagnozuje..do tego komunikacja z pacjentem na duży plus. Dziękuję i polecam tą Panią DOKTOR
Opinia dodana przez: Daniel

lekarz Adam Riemel

os. Południe 37
44-253 Rybnik

Wspaniały lekarz, profesjonalne podejście, doskonała wiedza, wysoka kultura. Pacjent czuje się podmiotowo.

lekarz Sławomir Rychlik

44-200 Rybnik

Lekarz który może być wzorem jak postępować z pacjentem. Wysoka kultura osobista. Znakomity fachowiec w swojej dziedzinie.
Opinia dodana przez: Bernard

prof. dr hab. n. med. Michał Holecki

Prywatne Gabinety Lekarskie
Reymonta 50
44-200 Rybnik

Pan profesor to specjalista z najwyższej półki. Ma szeroką wiedzę nawet przy rzadkich genetycznych przypadłościach, a przy tym zachowuje wszystkie cechy człowieka poczciwego. Ewenement. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Dorota Pakuła

Wodzisławska 14
44-200 Rybnik

Pani doktor jest przesympatyczną osobą zawsze uśmiechnięta życzliwa konkretna jako lekarz .Polecam z czystym sumieniem

lekarz Andrzej Świątkowski

44-200 Rybnik

Wielkie podziękowania dla lekarza który 6.01 uratował moje życie, przed zabiegiem pełna informacja co o jak jeszcze raz bardzo dziękuję ☺️

lekarz Teresa Gliśnik-Wardas

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Axis" Sp. z o. o.
Górnośląska 140B
44-270 Rybnik

Bardzo zaangażowana pani doktor. Dwa razy skutecznie wyprowadziła mnie z choroby. Konkretna i rzeczowa, a przy tym życzliwa. Bardzo żałuję, że od 02.01.2024 już nie przyjmuje w Żorach w Eskulapie.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Sabina Widenka

Diabetolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej przy Elektrowni Korporacji Medycznej KMK Spólka z o. o.
ulica Podmiejska
44-207 Rybnik

Pani doktor poświeciła mi wystarczająco dużo czasu aby wyjaśnić jak leczyć się insuliną, bo nikt wcześniej mi dokładnie nie wytłumaczył tylko zapisywał lek. Polecam!
Opinia dodana przez: Krzysztof1

dr n. med. Marek Byrczek

Cegielniana 20
Rybnik

Polecam wszystkim z problemami kardiologicznymi.Bardzo dobry człowiek i specjalista.Leczę się już 16lat i żyję po 3 zawałach.
Opinia dodana przez: Krzysztof

dr hab. n. med. Marian Kuczera

ulica Wysoka 25
44-200 Rybnik

Opinie zamieszczam na prośbę mojej babci. Babcia była na oddziale u Pana doktora w szpitalu w Rybniku. Miała bardzo mocne bóle reumatyczne, aż chodzić nie umiała, bolało ją bardzo. Doktor przepisał sterydy - ENCORTON i pomogło bardzo szybko. Nic jej nie boli już i dostała od doktora Kuczery skierowanie do reumatologa. Babcia bardzo zadowolona i wdzięczne.
Opinia dodana przez: Leopold M.

lekarz Marcelina Krupka

Poniatowskiego 8b
44-200 Rybnik

Polecam z całego serca panią doktor ,jest to osoba przesympatyczna,umiejąca słuchać pacjenta ,rozmawiać i i tłumaczyć nawet przez godzinę.Bardzo dobrze rozpoznała moje dolegliwości . Dziękuję jej za wszystko co dla mnie robi .

lekarz Tomasz Bąk

Gastroenterolog, Internista

Ośrodek Usług Medycznych "Alergopol"
ulica 3 maja 31
44-200 Rybnik

Doktor Tomasz Bąk to jeden z niewielu lekarzy którzy zdrowie pacjenta stawiają na pierwszym miejscu. Jako lekarz gastrolog nie ma.sobie równych w tej specjalizacji, spokojny ,rzeczowy,potrafi wszystko wyjaśnić i uspokoić pacjenta. Bardzo dużo mu zawdzięczam i dlatego gorąco polecam wszystkim wszystkim pacjentom ,którzy mają problemy gastryczne.

lekarz Cezary Bednarczyk

ulica Żużlowa 28
44-200 Rybnik

Bardzo fajny pan doktor, konkretny. Zawsze mówi prosto i na temat. Potrafi słuchać. Dobrze się mną zaopiekował, gdy zachorowałam w trakcie ciąży (dobrał odpowiednie leki, poprosił o telefon z relacją jak się czuję i przyjście do kontroli). Kiedy męczyła mnie migrena, wysłał do szpitala na TK i inne badania, skierował do neurologa. Mąż też zadowolony. Przy każdym jego urazie udzielał szybkiej pomocy i wystawiał odpowiednie skierowanie, a potem leczenie.
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Katarzyna Rajter-Grabowska

Niepubliczny Stomatologiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Mikołowska 94
44-203 Rybnik

Nie byłam na żadnej wizycie u Pani doktor. Powszechnie jednak wiadomo, że zajmuje się ona akupunkturą i medycyną chińską. Co to za lekarz, który zamiast wierzyć we współczesną naukę i działać zgodnie z etyką lekarską, wierzy w zabobony?

lekarz Marcin Świerad

44-200 Rybnik

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty u PANA DOKTORA MARCINA ŚWIERADA.To była moja pierwsza wizyta po przebytym zawale i udarze.Poświęcił mi dużo czasu analizując przywiezione karty pacjenta i wyniki badań i Ekg zrobione przed wizytą w tut.Poradni.W jasny dla mnie sposób wyjaśnił mi dalsze leczenie.Jest bardzo sympatyczny,kontaktowy,kulturalny.Po prostu PROFESJONALISTA.Otrzymałam kartę informacyjną z porady ambulatoryjnej,abym mogła ją doręczyć lekarzowi kierującemu z dalszymi zaleceniami leczenia.Bożena Burzyńska.POLECAM.SUPER DOKTOR.

lekarz Katarzyna Holona-Musioł

Internista, Lekarz medycyny pracy

ulica Wołodyjowskiego 4 B
44-270 Rybnik

Polecam Panią Katarzynę Holona-Musioł Od 4 lat chodziłam do przychodni do innych lekarzy z różnymi dolegliwościami każdy z nich traktował mnie jak jakąś histeryczkę kazał zmienić tryb życia, odżywianie więcej snu itp. Nie wspomnę o lekach jakie dostawałam. W końcu po 4 latach udało zdiagnozować się chorobę która wykańczała mnie przez tyle lat. Przez przypadek trafiłam do Pani Kasi bo akurat do Pani doktor było miejsce. Na wizycie zostałam wysłuchana …
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Hanna Sąsiadek

ulica Wysoka 25
44-200 Rybnik

Jestem bardzo zadowolona, profesjonalne podejście do pacjenta, bardzo sympatyczna Pani dr. Mogę szczerze polecić