{'id': 41791, 'name': 'Tychy'} Internista
                                       dr n. med. Kazimierz Radwan

dr n. med. Kazimierz Radwan

Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca X Oddział Kardiologii, Elektrofizjologii i Elektrostymulacji - Ambulatoryjna opieka specjalistyczna
Edukacji 102
43-100 Tychy

Bardzo dobry człowiek i lekarz. Profesjonalne podejście i zaangażowanie w sprawie każdego pacjenta. Spokojnie podchodzi do tematu i dodaje otuchy w przeciwieństwie niektórych lekarzy którzy bezpodstawnie potrafią nastraszyc pacjenta. Mając 23lata stwierdzono u mnie wyskoie ciśnienie i skierowano do szpitala gdzie zdiagnozowano wadliwe działanie prawie wszystkich narządow wewnętrznych. Byłem przerażony. Po wyjściu ze szpitala udałem sie do Pana Doktora kierując się jego dobrą opinią. Stwierdził że takie wyniki mają 90 …
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Urszula Paździorek-Pawlik

Internista, USG

Jaracza 36
43-100 Tychy

Bardzo kompetentny i rzeczowy lekarz.Człowiek czuje, że powierza się w dobre ręce. Nie czuje strachu czy dyskomfortu, że lekarz do którego przyszedł będzie miał zły humor, czy zły dzień. Pewnie dlatego, że spotkałam się z bardzo wrażliwą, dobrą, miłą i ciepłą osobą. Serdecznie dziękuję Pani doktor. To na prawdę bardzo ważne mieć komfort psychiczny, że nadal istnieją lekarze z powołania, a Pani Pawlik właśnie takim lekarzem jest. Justyna .
Opinia dodana przez: Konkatynka

dr Irena Liszka

Tychy

To jest anioł, w skórze kompetentne konkretnej, bardzo miłej Pani doktor. Nie wiedziałam, że mamy w Świnoujściu tak fantastycznego specjalistę. Pani doktor zaopiekowala się mną jak córką, czułam się bezpiecznie i wyjątkowo. Odpowiedziała na wszystkie moje pytania, Pani doktor DZIĘKUJĘ ❤.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Andrzej Pyrlik

AWICENNA Sp. z o.o. Zespół Poradni Specjalistycznych
ulica Cyganerii 1
43-100 Tychy

Pan Doktor Andrzej Pyrlik to lekarz z powołania. Zawsze uśmiechnięty, optymistyczny, profesjonalny i perfekcyjny. Rzetelnie i cierpliwe tłumaczy. To indywidualne podejście do problemu i pacjenta sprawia, że pacjent czuje się zaopiekowany a leczenie jest skuteczne. Polecam

dr n. med. Arkadiusz Orzeł

Centrum Medyczne INMEDICO
Wąska 7
43-100 Tychy

Super lekarz, kompetentny, grzeczny, bardzo dobrze tłumaczy chorobę, wyjaśnia wszelkie problemy,cierpliwy.Polecam całym sercem.

lekarz Tomasz Kowalski

PZP dla Dzieci i Mlodzieży Ośrodek Rehabilitacji
Zgrzebnioka 22
43-100 Tychy

Jestem pacjentem Pana doktora prawie 10 lat. Mam pełne zaufanie i każda wizyta kontrolna co pół roku powoduje, że mimo przeżytego zawału, czuję się bardzo dobrze, za co chcę tą drogą dodatkowo podziękować. Andrzej Kurpierz
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Jarosław Pędras

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Nasze Zdrowie" Grabińscy Spółka jawna
ulica Rolna 44-48
43-100 Tychy

Godny polecenia, dobry specjalista , o duzej wiedzy medycznej, znajacy i lubiacy swoj zawod.bardzo dobry lekarz polecam

lekarz Andrzej Hoffmann

43-100 Tychy

Bardzo dziękuję dr Andrzejowi Hoffmanowi za profesjonalne przeprowadzenie ablacji w dniu 16.08.2022 r.

lekarz Bogusława Olak-Białoń

Diabetolog, Internista

Sienkiewicza 20
43-100 Tychy

Bardzo kompetentna, sympatyczna Pani Doktor. Poświęca bardzo dużo czasu pacjentowi, odpowie na każde pytanie, wytłumaczy wszelki wątpliwości dotyczące choroby a nade wszystko stawia prawidłową diagnozę i aplikuje takie leki, które pomagają. Jestem pod dużym wrażeniem jej fachowości.
Opinia dodana przez: Józef

lekarz Małgorzata Pilzak-Fułek

43-100 Tychy

Dobry lekarz to nie tylko specjalista o szerokiej wiedzy medycznej , ale także osoba, która potrafi zrozumieć i wesprzeć swoich pacjentów . Taką osobą jest właśnie pani Małgorzata . Dziękuję za wszystko .
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Jolanta Serafin-Bromblik

Internista, Pulmonolog

ulica Bohaterów Warszawy 12
43-100 Tychy

Przyjechałam do Pani Doktor (wielka litera zamierzona) wczoraj z innego miasta ze względu na krótki termin oczekiwania na wizytę. I już wiem, że to jest "mój pulmonolog". Pani Doktor wyjaśniła mi wszystko, wysłuchała, kompleksowo podeszła do choroby interesując się również wynikami od kardiologa, szukała przyczyny dolegliwości, przepisała leki, powiedziała, co robić i kiedy. Jest dociekliwa i godna zaufania. Bardzo serdecznie polecam i jeśli to czyta, to również dziękuję!

lekarz Beata Bajor

43-100 Tychy

Najlepsza Pani Doktor jaką do tej pory miałam.Pełna empatii, życzliwości,i z ogromną wiedzą medyczną Wszystko wyjaśnia do końca jeśli chodzi o leczenie. Uprzejma zawsze poświęca pacjentowi swój czas( aż za bardzo)ponad wszystko. Podejście do pacjenta w skali od 1-do 10 .Daje 100. Godna polecenia .
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Katarzyna Smolik

Internista, Reumatolog

ulica Szpakowa 54
43-100 Tychy

Polecam w 100%. Jedynie Pani Doktor dotarła i zweryfikowała moje problemy, wcześniej przez 1,5 roku biegania do innych spoecjalistów wszyscy rozkładali ręce. Wybitna specjalistka reumatologii. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Wojciech

dr n. med. Urszula Polanowicz

Alergolog, Internista

Centrum Medyczne INMEDICO
Wąska 7
43-100 Tychy

Pani doktor jest naprawdę niesamowita. Ma wspaniałe podejście po pacjenta, niesamowitą wiedzę i doświadczenie i nigdy jeszcze żaden lekarz nie przeprowadził ze mną tak dogłębnego wywiadu, aby postawić odpowiednią diagnozę. Polecam z całego serca.

lekarz Jerzy Eszyk

NZOZ Centrum Medyczne ULTRA-MED Sp. z o. o.- PRZYCHODNIA
Zofii Nałkowskiej 13-17
43-100 Tychy

22 lipca 2025 Pan Doktor Eszyk wykonał badanie panendoskopii, jestem bardzo wdzięczna za duży profesjonalizm i wspaniałe podejście do pacjenta

lekarz Tomasz Macura

Centrum Medyczne "PAPROCANY"
ulica Sikorskiego 103
43-100 Tychy

Bylam dziś po ponad roku czekania pierwszy raz , i chodź na razie nie wiem skąd w moim mózgu w obu półkulach są zmiany po udarzee niedokrwiennym od ponad dwóch lat, bo po diagnozowaniu 5neuroliguw z ordynatorem który jest ponad 55letnim doświadczeniem trafił się pierwszy aż tak ciężki przypadek że nie jest w stanie postawić diagnozy skąd takie zmiany są bo w wieku 37lat nie ma prawa być. No ale …

lek. med. Rafał Nowak

American Heart of Poland SA
ul.Edukacji 102
Tychy

Dziękuję za poradę 9 sierpnia . Po miesiącu jest OK .Pokażę się do kontroli za dwa miesiące . Pozdrawiam .
Opinia dodana przez: kazimierz stępniewski

lekarz Radosław Olszewski

43-100 Tychy

Niestety wizyta pozostawiła u mnie spory niesmak, pomimo wcześniejszych bardzo dobrych doświadczeń. Postawianie swojego ego ponad potrzeby pacjenta i porównywanie prośby o skierowanie wynikające z zakresu świadczeń w pakiecie medycznym do serwisowania samochodu w autoryzowanym warsztacie uważam za dalece nieempatyczne, zwłaszcza w kontekście diagnozowania poronień nawracających. Oczekiwałabym od lekarza który nie jest specjalistą ginekologiem że wszelkie osobiste odczucia oraz komentarze wynikające z braku najnowszej wiedzy dotyczącej niepłodności i poronień lekarz …

lekarz Joanna Gładczak

ulica Czarnieckiego 8/10
43-100 Tychy

Ja również nie rozumiem skrajnie negatywnych opinii. Trafiłam do pani doktor po przeprowadzce do Tychów całkiem przypadkiem i uważam, że to był naprawdę dobry przypadek, ponieważ nigdy w życiu nie miałam tak kompetentnego lekarza pierwszego kontaktu. Pani doktor zawsze wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania i przede wszystkim pacjent na wizycie czuję się po prostu dobrze i komfortowo. Pani doktor w tym roku wyprowadziła mnie z bardzo poważnego zapalenia płuc …
Opinia dodana przez: Sandra

dr n. med. Krzysztof Jarus

Gastrolog, Internista

NZOZ Neuromedica
Paprocańska 137d
40-338 Tychy

Koszmar, koszmar i jeszcze raz koszmar. Pan doktor wie wszystko o wszystkim, ale nie na temat tego o czym powinien porozmawiać z chorym pacjentem na wizycie. Kiedy zapytałam o refundację bardzo drogiego leku dowiedziałam się wszystkiego o przepisach w Polsce, ale ani słowa na temat własnej choroby. Usłyszałam nawet pytanie, czy zapłacę Panu za cztery opony do samochodu, które kosztują go 6 tysięcy. To sobie Państwo wyobraźcie jakim samochodem doktor …
Opinia dodana przez: Pacjentka