balsamMEDICA
Goleszowska 1 lok. U5
Gorąco polecam,ja byłem leczony z mało znaną chorobą u Pani Doktor i nic dodać,nic ująć-rewelacja,świetny fachowiec,gorąco polecam.
Szpital Grochowski im. dr Rafała Masztaka
ul. Grenadierów 51/59
Pani doktor jest bardzo miła, ale jednocześnie wnikliwa i dokładna, na pierwszej wizycie wypytała o objawy i cierpliwie i z szacunkiem słuchała. Co najważniejsze interesuje ją cała moją osobą, i moje wyzdrowienie a nie tylko wąska działka jej specjalizacji. Nareszcie uwierzyłem, że kogoś obchodzi moja nietolerancja pokarmowa
Nefromedical Aleksandra Rymarz
ul. Klimaczaka 10 / 11
Pełen profesjonalizm połączony z poszukiwaniem skutecznych metod w leczeniu, z życzliwością, uważnością i podmiotowym traktowaniem pacjenta. Pani Doktor stanowi przykład Prawdziwego Lekarza praktykującego holistyczne podejście do pacjenta. Stanowi wzór do naśladowania, jeśli chodzi o sposób prowadzenia pacjenta i rozmowy z nim- w atmosferze poszanowania godności, uważnego wywiadu z zachowaniem najlepszych zasad komunikacji międzyludzkiej, ze stosowaniem najnowszych, bieżących osiągnięć medycyny. Jestem pod opieką Pani Doktor od ponad 4 lat- ze skuteczną …
Poradnia dla osób z autyzmem dziecięcym
Gdańska 2/10
Super lekarz,bardzo zaangażowany w problem pacjenta.Dobrał mi bardzo dobre leczenie które od razu pomogło. Polecam
Polecam serdecznie! Pan doktor jest bardzo uprzejmy i kompetentny. Często wizyta jest u niego długa za to kompleksowa. Szczegółowo wypytał mnie o historię chorób i chociaż przyszłam z drobnoską przy okazji zauważył u mnie inny problem kierując do specjalisty za co jestem ogromnie wdzięczna. Każdemu życzę takiego lekarza
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Niestandardowo uprzejma i miła Pani doktor. Bardzo profesjonalna i z pasją osoba. Nie patrzy na zegarek w trakcie przyjmowania pacjenta. Dobra wizyta .
Sana S.C.
Batorego 31 A
Najlepszy Kardiolog jakiego poznałam, a od urodzenia spotykam Ich wielu ponieważ jestem pacjentką z wrodzoną wadą serca. Panią Dr spotkałam w 2022 r. będąc w szpitalu przed operacją i tylko Ona jako jedyna miała czas dla pacjenta, włożyła wiele starań, żeby wszystko dokładnie zdiagnozować. Zawsze pomocna i chętna udzielić wszelkich wyjaśnień. Panią dr Jolantę Sulej-Leśniewską z czystym sumieniem mogę nazwać Lekarzem z powołania dla którego najważniejszy w pracy jest Pacjent. …
Centrum Medyczne CMP Ursynów
Ciszewskiego 15
W dn. 18.12. (czwartek) trafiłam na dyżur jednej z klinik do Pani Doktor wskutek złej reakcji - i prawdopodobnego zatrucia - na antybiotyk przepisany przez innego lekarza. Dziękuję Pani Doktor Wawryniuk za szczere zainteresowanie moim stanem, zaangażowanie, skonsultowanie się podczas całego czasu kilku godzin mojego przebywania w placówce z innymi lekarzami, zlecenie na cito kilkudziesięciu badań, wystawienie na cito profilaktycznie skierowania do kilku specjalistów oraz do przyjęcia do szpitala, w …
LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B
Po raz pierwszy trafiłam do Pani Doktor. Wizyta dotyczyła dodatkowej konsultacji po biopsji mamatomicznej oraz konsultacji dotyczącej oceny badania rezonansu płuc. Pani Doktor bardzo dokładnie analizowała wyniki. Sprawdziła wszystkie moje ostanie i wcześniejsze badania. Bardzo dokładnie wyjaśniła mi wszystkie kwestie dotyczące choroby. Po tej wizycie specjalisty, profesjonalisty, osoby z wielką empatią i wiedzą czuję się spokojniejsza i zaopiekowana i odzyskałam wiarę w lekarza.
LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B
Wyjątkowy, profesjonalny, empatyczny, wspaniały lekarz. Pan Doktor bardzo wnikliwie analizuje wszystkie wyniki.
Zespół Przychodni Specjalistycznych PRIMA
ul. Nowogrodzka 84/86, II piętro (winda)
Badanie kolonoskopii cieszy się wyjątkowo bardzo złą sławą. Jeśli ktoś, z różnych powodów, zdecydował się na to badanie bez narkozy, później bardzo narzekał na silne dolegliwości bólowe i bardzo mocny dyskomfort. " Z duszą na ramieniu" poszedłem na to badanie do p. Dr. Mariusza Wyszkowskiego. I jak było - super ! Bez żadnego bólu, dyskomfortu i z pełną informacją o przebiegu badania. Aż trudno mnie w to uwierzyć ale sam …
Rewelacyjny lekarz. Cierpiałam długo na depresję i stany lękowe. Lekarz przede wszystkim rozmawia, wyczuwa pacjeta, dogłębnie wnika w problem. Proponuje też inna alternatywe leczenia-jak rozmowa z psychologiem. Za każdym razem powtarza, że jeżeli poczuje się gorzej lub będę miała jakie kolwiek pytania mam od razu dzwonić. Cóż więcej powiedzieć-żeby tylko było więcej tak oddanych lekarzy...
CenterMed
ul. Waryńskiego 10a
Pan dr. cierpliwy , wyrozumiały ,mający czas dla pacjenta. Spokojnie ,cierpliwie wytłumaczy , nakieruje na dobre tory. Dziękuję
Gabinet Pomocy Psychologicznej
Kasprowicza 48/11
Świetny fachowiec o bardzo dużej wiedzy oraz wielką życzliwością w stosunku do pacjenta. Polecam każdemu, który nie miał tyle szczęścia co ja by w odpowiednim momencie trafić na Panią doktor.
Al. Jerozolimskie 65/79 (Centrum Medyczne LIM)
Świetny lekarz leczę się od paru lat,szalenie miła posiada bardzo rzadką cechę potrafi wysłuchać pacjenta . Doskonale wyszkolona i wykształcona . Krzysztof
ul. Nowy Świat 28/8
Bardzo dobry specjalista. Bardzo miła i uprzejma. Doskonale prowadzi pacjenta i leczy z powołaniem. Przekonałem się po kilku pobytach w szpitalu przy ul. Banacha. Bardzo mi pomogła. Pozdrawiam i dziękuję.
Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)
Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Dr Kiliszek zajął się mną jak żaden inny kardiolog. Szczegółowy wywiad, zlecony komplet badań, finalnie skierowanie na ablacje, którą sam przeprowadził. Tydzień po zabiegu i zegarek nie wykrył ani jednego migotania przedsionka, wcześniej kilkanaście-kilkadziesiąt dziennie. Szczerze polecam.