lekarz Beata Jołda-Mydłowska

Centrum Serca LC Sp. z o.o.
Św. Mikołaja 20

Jestem pod ogromnym wrazeniem pani doktor jako lekarza specjalisty . W mojej rodzinie od dziecka były poważne problemy zdrowotne więc mam porownanie jak bylismy leczeni a jak pani doktor Mydłowska zajmuje się pacjentem .Wzbudza ogromne zaufanie nie spieszy sie ,zawsze znajdzie czas aby odpowiedziec na wszystkie pytania patrzy na problem kompleksowo a nie tylko pod kontem własnej specjalizacji ,a gdy jest potrzeba skonsultowania się z innym lekarzem znajduje wówczas takiego …
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Endokrynolog
                                       prof. dr hab. n. med. Andrzej Milewicz

prof. dr hab. n. med. Andrzej Milewicz

Grunwaldzka 19 lok. 2

Ja zdecydowanie odradzam, doktor rozpoznał mi chorobę Gravesa - Basedowa bez zrobienia testu przeciwciał autoimunologicznych i leczył mnie tyreostatykami, które doprowadziły mnie do uszkodzenia szpiku kostnego, o czym oczywiście doktor nie poinformował, że jest takie ryzyko. Potem jak się okazało z testu na przeciwciała nie była to wogóle ta choroba i szybko z nadczynności wpadłam w niedoczynność. Ale najgorsze to uszkodzenie szpiku i teraz dzięki zaufaniu doktora w siłę własnych …
Opinia dodana przez: Beata

Powstańców Śląskich 7a

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lekarz Artur Fuglewicz

Róży Wiatrów 9A

Lekarz budzący ogromne zaufanie swoją widoczną kompetencją. Co najważniejsze: nie śpieszy się, poświęca całą swoją uwagę pacjentowi i tłumaczy wszystko w sposób jak najbardziej przystępny. Będę do niego wracał (choć mam nadzieję, że jak najrzadziej :-)).
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Małgorzata Żółcińska-Wilczyńska

Endokrynolog, Internista

Centrum Opieki Diabetologiczno - Endokrynologicznej i Ginekologiczno - Położniczej
Miarki 6

Wizyta była bardzo rzeczowa. Pani Małgorzata dokładnie wyjaśniła na czym polega moje schorzenie oraz przedstawił możliwości leczenia. Pełen profesjonalizm lekarza oraz empatia. Polecam.

dr hab. n. med. Adrian Doroszko

Akademia Klinik Medycznych
Borowska

Połączenie profesjonalizmu najwyższej klasy z ogromną uprzejmością, kulturą osobistą i empatią. Czyli ewenement w obecnych czasach.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Julian Rybak

Internista, Lekarz medycyny pracy

LUX-MED
Wołowska 14

Zdecydowanie najlepszy lekarz u jakiego do tej pory byłam. Bardzo sympatyczny, przejmuje się losem i zdrowiem pacjenta, empatyczny. Podczas wizyty zbadał mnie dokładnie, zlecił szereg badań, nigdy do tej pory nie czułam się tak dobrze w gabinecie lekarza. Zdecydowanie polecam

lekarz Patryk Jerzak

Internista, Nefrolog

Uniwersytecki Szpital Kliniczny we Wrocławiu, Klinika Nefrologii, Medycyny Transplantacyjnej i Chorób Wewnętrznych
ul. Borowska 213, Ip. bud. FA 50-556 Wrocław

Świetny lekarz ,bardzo rzeczowo i rzetelnie podchodzi do pacjenta, cierpliwie słucha. Kompetencja, kontakt, zrozumienie, widoczna chęć pomocy .Poziom empatii wobec pacjenta niesamowity .Życzę sobie i innym pacjentom jak najwięcej takich lekarzy. BARDZO DZIĘKUJĘ za ogromny wysiłek włożony w ratowanie mojego życia i zdrowia.
Opinia dodana przez: Aleksander

dr n. med. Bogdan Dubiński

Internista, EKG

POMOC WYJAZDOWA

Jestem nowym pacjentem Pana doktora. Od czasu pierwszej diagnozy zajmuje się mną i choroba bardzo szczegółowo. Po wizytach u wielu lekarzy wskazał właściwą diagnozę oraz leczenie. Cały okres bardzo interesował się moim przypadkiem. Jest nie tylko bardzo dobrym lekarzem, ale i człowiekiem. Jestem bardzo wdzięczny i każdemu polecam Pana doktora. Jestem szczęśliwy ze na niego trafiłem. Wszystkie zlecone badania potwierdziły diagnozę. Dziękuje.
Opinia dodana przez: Waldemar

lekarz Cezary Kucfir

Gogolińska 9 lok. 6

Wysoka kultura osobista, cierpliwość, kompetencja w podejściu do pacjenta, lekarz z jakim dawno się nie spotkałam, aż przyjemnie być iść na wizytę.
Opinia dodana przez: Liliana

lekarz Bartosz Sapilak

Sołtysowicka 30

Mieliśmy już dwie wizyty domowe u doktora. Każda dokładna, spokojna, leki przepisane, wszystko wytłumaczone. Lekarz przyjechał ekspresowo. Polecam i na pewno jeszcze skorzystamy w razie potrzeby.;)
Opinia dodana przez: DARIA

lekarz Waldemar Goska

ul. Długa 68a/7

Jeśli naprawdę chcecie wyzdrowieć, skonsultujcie się z renomowanym lekarzem przynajmniej raz. To wspaniały człowiek świetni lekarz.POLECAM...
Opinia dodana przez: Rubik

lekarz Lucyna Lenartowska

Piastowska 37/4

Miałem kilka lat temu przyjemność wizyty u Pani Doktor. Jestem bardzo zadowolony. Fachowe przebadanie, fachowa porada, skierowanie na dodatkowe badania oraz bardzo dobra opieka lekarska. Dzieki pomocy Pani Doktor nie dość, że dolegliwości sercowe ustały to i nie powracają. Dodam do tego, że dzięki szybkiej reakcji Pani doktor mój tato nadal żyje. Uważam tego lekarza za świetnego specjalistę.
Opinia dodana przez: RadekS

lekarz Joanna Puławska

Internista, Pediatra

Komuny Paryskiej 8

Wyrozumiała szlachetna .Ma czas dla pacjenta i potrafi jasno wszystko wytłumaczyć dziecku i przerażonemu rodzicu .Ma zawsze dla nich czas .

lekarz Robert Jankowicz

Rodakowskiego 28/2

Bardzo dobry lekarz - lekarz z powołania. Cierpliwie wysłucha pacjenta, spokojnie wytłumaczy wszystko, powie jakie mogą być przyczyny i jakie są zalecenia, do tego sympatyczny i ciepły.
Opinia dodana przez: Małgorzta

lekarz Anna Susło

Wrocławskie Specjalistyczne Centrum Zdrowia
ulica Chopina 5/7

Sensowna i godna polecenia lekarka: - co prawda nie da się do końca swobodnie wygadać, ale poświęca na rozmowę z akurat tyle czasu, ile może, żeby wizyty się nie przeciągały i następni w kolejce też nie musieli czekać - plus; - uprzejma i życzliwa - plus; - logicznie wyjaśnia, co się dzieje, i konkretnie mówi, co, gdzie i kiedy oraz po co trzeba zrobić; po wizycie człowiek się czuje bezpiecznie …
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Marcin Czarnecki

Wojewódzki Zespół Specjalistycznej Opieki Zdrowotnej
ulica Dobrzyńska 21-23

Bardzo dobry lekarz, wyjątkowy fachowiec, wysoka kultura osobista, duże zaangażowanie i zainteresowanie chorym, cierpliwy i pełen ciepła. Życzę wszystkim chorym takiego lekarza !

lekarz Magdalena Warszylewicz-Szymanek

Internista, Onkolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Femina
Ścinawska 24-26

Niesamowita pracowita i empatyczna Pani Dr to jedna z nielicznych lekarzy która potrafiła przekazać informację na temat choroby w sposób zrozumiały. Styl rozmowy wprowadza uspokojenie i wówczas rodzi się zaufanie. Brawo Pani dr. Podczas pobytu mojej mamy na oddziale onkologii znajdowała czas w tym zabieganiu żeby choć słowo przemówić do pacjentki co bardzo przepełniło nadzieją że będzie dobrze i wzmacniało pacjentkę psychicznie. Dziękuję Pani dr z całego serca za to …
Opinia dodana przez: Mira

lekarz Barbara Kurowska

Komuny Paryskiej 8

Pani doktor bardzo miła, wysłuchała jakie mam objawy, zadała kilka pytań, by w pelni poznać sytuację. Uważam, że w pełni poświęciła mi swój czas. Wytłumaczyła skąd może brać się choroba i jakie podjąć dalsze kroki w leczeniu. Polecam.