Drodzy pacjenci! Skarga na doktor Iwonę Marek została skierowana do dyrekcji UCK. Miejmy nadzieję, że dyrekcja podejmie odpowiednie kroki w tej sprawie. Trzymajcie kciuki!
Zdecydowanie nie polecam Pani doktor Marek!!!! Arogancka, obrażająca pacjenta. Wydała receptę nie mówiąc,co to za lek,na co,jak dawkować. Robi wrażenie jakbyś jej przeszkadzał. Wyśmiewa cię prosto w oczy. Dziwne, że mając tyle złych opinii nadal pracuje w UCK. Pierwszy raz spotkałam się z tak pozbawionym empatii lekarzem
Zdecydowanie nie polecam kontaktu z tą lekarką. Kolonoskopię przeprowadziła w niezwykle bolesny sposób, nie dając szans na złagodzenie nieprzyjemności. Musiałem poprosić o przetrwanie w połowie badania z powodu ostrego bólu brzucha. Czekałem 10 miesięcy, a wynik mam niekompletny. Następnym razem udam się do innego specjalisty.
Szybko i bez problemów pomogła mi wyjaśnić mój problem medyczny. Jest konkretna, bez zbędnego słodzenia - ludzie, którzy piszą negatywne opinie to myślą, że idą pogadać z nią i na kawę, a ona się nie wdaje w zbędne dyskusje tylko pomaga w diagnozie. Bardzo jej dziękuję, że gdy mój problem okazał się dość skomplikowany to zwołała konsylium lekarskie i tam omówiono moje leczenie.
Ten lekarz nie powinien pracować z chorymi ludzmi . Tak wiele ludzi pisze zle opinie a ta lekarka cały czas pracuje tam !!! Sposób rozmawiania z pacjentem jest straszny , do tego pacjenci skarżą się na bóle i brak zainteresowania . Popełnia błędy , do których się nie przyznaje . Oby więcej ludzi nie musiało cierpieć z powodu tego lekarza !!! Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Popełnia błędy , do których się nie przyznaje .
Oby więcej ludzi nie musiało cierpieć z powodu tego lekarza !!!
Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brak zainteresowania pacjentem, arogancka lekarka. Brak informacji zwrotnej do pacjenta. Brak przyznania się do popełnienia błędu przy zakładaniu protezy co skutkowało wizytą na Sorze i pobytem w szpitalu. Serdecznie nie polecam!
Serdecznie nie polecam!
Tragedia, nie polecam. Człowiek się zwija z bólu a lekarka ma to kompletnie gdzieś. Wyjęte 2 miesiące z życia i diagnozowanie się samemu.
Dzisiaj 16.11.22 byłam na badaniu gastroskopii w UCK, które wykonała lek. Iwona Marek. Badanie zostało wykonane w ekspresowym tempie /godzinne opóźnienie/. Ekspresowo znaczy również boleśnie. Po badaniu nie mogłam dojść do siebie, ból przewodu pokarmowego i żołądka utrzymywał się do godzin wieczornych. Z takim potraktowaniem przez lekarza spotkałam się po raz pierwszy. Mam nadzieję, że te wszystkie opinie czyta przełożony lekarki i wyciągnie wnioski czy ta pani nadaje się do pracy z pacjentami. Dodam, że po zwróceniu uwagi, że badanie zostało przeprowadzone boleśnie i nieprofesjonalnie, usłyszałam cyt. "zawsze można pójść …
Badanie zostało wykonane w ekspresowym tempie /godzinne opóźnienie/. Ekspresowo znaczy również boleśnie. Po badaniu nie mogłam dojść do siebie, ból przewodu pokarmowego i żołądka utrzymywał się do godzin wieczornych. Z takim potraktowaniem przez lekarza spotkałam się po raz pierwszy. Mam nadzieję, że te wszystkie opinie czyta przełożony lekarki i wyciągnie wnioski czy ta pani nadaje się do pracy z pacjentami. Dodam, że po zwróceniu uwagi, że badanie zostało przeprowadzone boleśnie i nieprofesjonalnie, usłyszałam cyt. "zawsze można pójść gdzie indziej". Buta i chamstwo. Zgłoszę to do Rzecznika praw pacjenta. Jedna gwiazdka tylko dlatego, że nie ma 0.
Choruję od wielu lat i miałem tylko jedną wizytę u Pani dr. Z przykrością przyznaję, że kontakt nie należał do kategorii przyjemnych, choć sam starałem się być bardzo uprzejmy i "potulny jak baranek". Nie chcę się tu za wiele rozpisywać, bo zapewne wiedzę i doświadczenie Pani doktor ma przyzwoite, ale sposób w jaki pracuje jest ujmujący dla Pacjentów. Osobiście udałem się w inne miejsce, gdzie mogę czuć się szanowany jako zwykły człowiek i zwyczajnie mieć merytoryczne wsparcie. Trzymam mocno kciuki za pozytywną zmianę u Pani dr, a wszystkim chorym oczywiście życzę dużo zdrówka.
Jestem bardzo wdzięczna Pani Doktor za wzorcowo przeprowadzony zabieg kolonoskopii. Pani Doktor była przemiła, wykazała sie dużym taktem, a zabieg wykonany został bardzo sprawnie i profesjonalnie, za co bardzo dziękuję.