Przemiła pani doktor. Początkowo opinie mnie zaniepokoiły, natomiast po wizycie stwierdzam, że są przesadzone. Pani doktor bardzo miła, uprzejma, wyjaśniła czemu powinienem zażywać dany suplement
Przyjmuje w enelmedzie a gorzej niż na nfz, nieuprzejma, przewracająca oczami, niepomocna. Nic dziwnego, że dostać się na wizyte można od razu. Ze wszystkim robi problem, nawet z wystawieniem skierowania na badanie.
Byłam bardzo rozczarowana wizytą u pani doktor. Zgłosiłam się z poważnymi objawami, które pojawiły się po odstawieniu leków. Zamiast uzyskać pomoc lub chociaż próbę zrozumienia sytuacji, usłyszałam, że „przecież wszystko wygląda dobrze” i że powinnam udać się do lekarza, który wcześniej przepisał mi tabletki. Pani doktor stwierdziła, że nie widzi powodów do działania i nie może mi nic doradzić. Czułam się zignorowana i pozostawiona bez żadnego wsparcia mimo wyraźnych dolegliwości!
Szkoda, że nie sprawdziłam opinii na temat tej lekarki. Niestety potwierdzam, że nie wykazuje się zbytnią empatią, wiedzą i profesjonalizmem. Nigdy więcej! Człowiek idzie prywatnie bo liczy, że dostanie pomoc a tu: "to nie moja działka, proszę iść do kardiologa". Szkoda pieniędzy.
Zgadzam sie ze wszystkimi negatywnymi opiniami. Poszłam do pani doktor, bo źle się czułam, z prośbą o badanie i przejrzenie wyników krwi. Pierwsza ironiczna uwaga to, że przecież nie da się zrobić dwóch rzeczy na raz, więc najpierw badanie a później wyniki badania krwi. Zupełnie niepotrzebna i nieprzyjemna uwaga. Podczas całej wizyty zostałam potraktowana z góry, w PRZEŚMIEWCZY sposób, tak jakbym symulowała chorobę. Skrajny nieprofesjonalizm. Przykro mi, że pani doktor nie lubi swojej pracy, ale nie powinno się to przekładać na nieprofesjonalne traktowanie pacjentów. Nie polecam nikomu wizyty u tej pani doktor, choćby nie wiem co ja nigdy nie wrócę. Zwykła wizyta a doświaczenie bardzo nieprzyjemne.
Byłam u pani doktor i już wiem że nigdy więcej nie pójdę. Poszłam z objawami zapalenia zatok i przez to bólem głowy plus bolący uchem. Kazała iść do neurologa z bólem głowy a do laryngologa z katarem. Do ucha nawet nie zajrzała, zasnego skierowania do specjalisty nie wystawila. Powiedziała ze nie moze pomóc. Stracony czas, dłużej szukałam miejsca do zaparkowania niż trwała wizyta. Doktor miła i uprzejma ale to wszystko.
W enelmed lekarz niegodny polecenia. Potrzebowałem receptę na leki kardiologiczne, które pomagają mi normalnie funkcjonować. Pani doktor nawet nie pofatygowała się zapoznać z zaleceniami lekarza specjalisty, który na wizycie wpisał zalecenie do przyjmowania leku. Pani doktor najpierw zmieniła termin wystawienia recepty o dwa dni, żeby ostatecznie odmówić przepisania leku. Jeśli mamy takich specjalistów jak dr Babula, którzy nie przepisują leków, które mają na celu pomóc w dobrym funkcjonowaniu codziennym i zapobiec poważniejszym powikłania to lepiej nie myśleć jaki to może mieć później skutek. Tym bardziej że Lek mam przepisywany przewlekle, a jego nie przyjmnowanie zagraża mojemu życiu i zdrowiu.
Reasumując nie polecam wizyt u tej Pani. Szkoda, że minimalna ocena to jedna gwiazdka, bo moim zdaniem nie zasługuje nawet na zero.
Jeden z gorszych "lekarzy" u których byłam. Poniższe negatywne opinie nie są przesadzone. Poszłam chora na wizytę, osłabiona, prawie bez głosu, katar, kaszel, a pani doktor stwierdziła że "nic mi nie jest". Nawet nie chciała wypisać zwolnienia lekarskiego.
Tragiczne podejście do tematu, lekarka utrudnia życie zamiast pomóc, odradzam kontaktu i zdecydowanie nie polecam.
Niestety ewidentnie minęła się z powołaniem... Może jako weterynarz, ale też szkoda zwierząt... Cytując poprzednie opinie - nigdy więcej, odradzam!
Cytując poprzednie opinie - nigdy więcej, odradzam!