bardzo dobry lekarz , miły uprzejmy z przyjemnością się do nieg chodzi pomimo stresu który jest przed wizytą .Polecam.
To naprawdę świetny lekarz, doskonały fachowiec i diagnostyk, z całą odpowiedzialnością polecam pacjentkom.
prowadził moja ciążę, w przychodni na Dworcowej.Rzeczywiście bardzo sympatyczny i bezstresowy ale....raz mnie tylko badał ginekologicznie w pierwszych tyg ciąży, póxniej tylko usg, cos tam patrzy, coś do siebie mruczy, nawet jak się o cos zapytam, to tak odpowie, że nie wiadomo czy powaznie czy żartuje, przy końcówce ciąży ani razu mnie nie zbadał ginekologicznie, nie ocenił stanu szyjki macicy itp. Nie wiem sama co mysleć. Przepisuje leki bez robionego posiewu (na oko) jakby każda pacjentka miała to samo. Miły lekarz ale uważam, że szczególnie pacjentkom w ciąży powien poświęcić więcej uwagi.
Rewelacyjny doktorek! Przesympatyczny, a przy tym konkretny i przyjazny pacjentkom!
Super lekarz. Przy wizycie nie odczuwa się stresu, zajmuje się profesjonalnie pacjentką a do tego z humorem, polecam.
Super lekarz.
Przesympatyczny człowiek,kompetentny i oddany pacjentowi, trafiłam do niego przez przypadek, a on uratował moją nerkę.Mi wcale nie przeszkadza, że się spóźnia. Przyjmuje zawsze nawet jeżeli ktoś nie był do niego zarejestrowany a to się liczy. Pan Doktor Kaczor jest jedynym jak na razie lekarzem do którego mam zaufanie. Pozdrawiam
Świetny lekarz, prowadził moją pierwszą ciążę, wszyskto bez zastrzeżeń.Właśnie spodziewam się drugiego dziecka i bez zastanowienia udałam się do doktora Kaczora.:)Specyficzne poczucie humoru, nie każdemu może odpowiadać ale mnie pasuje. Polecam!!!
Bardzo fajny aczkolwiek sprawia z wygladu wrazenie lekko strasznego, ale to tylko pozory lubi zartowac, zestresowana po wyjsciu z gabinetu zawsze sie smieje;) wyleczyl mnie z przewleklej meki jako jedyny zrobil odpowiednie badania;)
Pan Janusz Kaczor to wspaniały człowiek i lekarz. Miałam szczęście trafić do Niego dzięki znajomej. Po tygodniu byłam operowana (endometrioza ) Męczyłam się 3 lata Biegałam od lekarza do lekarza. Byłam nawet w szpitalu w Ostrołęce, z którego mam niemiłe wspomnienia. Dopiero p. Kaczor zaraz po pierwszej wizycie postawił trafną diagnozę i po tygodniu byłam operowana w szpitalu MSWiA w Olsztynie, gdzie była wspaniała opieka Będę dozgonnie Mu wdzięczna.
co ja mogę napisac poprostu jakis dziwny a spoxnianie to juz ma chyba zakodowane kiedys czekalam godzine az sie pojawił