Pełen profesjonalizm , życzliwy , emanuje życzliwością do pacjenta , godny polecenia prof. Wyzgała .
świetny lekarz i człowiek, bardzo zaangażowany i merytoryczny!!!
świetny lekarz i człowiek, bardzo zaangażowany i merytoryczny!!!
Do Pana profesora trafiłam po przeczytaniu opinii pacjentów w necie i była to bardzo dobra decyzja. Potwiedzam w 100% słowa uznania na temat ogromnej wiedzy prof. Wyzgała, a co za tym idzie holistycznego spojrzenia na stan pacjenta. Mówił zrozumiałym dla mnie językiem bez nadużywania terminologii medycznej, z uwagą słuchał, dopytywał o szczegóły, postawił diagnozę, którą dostałam na piśmie! przedstawił plan leczenia. Choć mój stan jest ciężki, po tej wizycie nadzieja wróciła.
Gorzej nie mogłam trafić. Niekompetencja. Nie ma pojęcia jak leczyć nerki spowodowane chorobami immunologicznymi. Daje jedynie mnóstwo leków. Mam z tego powodu problemy z trzustka, wątrobą i sercem. A przede wszystkim nerki doprowadza do stanu nadającego się tylko do przeszczepu. Chyba o to mu chodzi jedynie, bo kompletnie nie zna się na leczeniu nerek. Powinien zostać dyrektorem, bo z medycyna ma mało do czynienia. Chociaż i to wątpliwe, biorąc pod uwagę obecną sytuację szpitala. Warszawski ośrodek leczenia nerek nie wiem jakim sposobem jest ośrodkiem referencyjnym. Każdy z tych lekarzy leczy po swojemu. Ja trafiłam na byle jakich. Atmosfera kliniki pozbyć się pacjenta i na przeszczep,
Jestem zachwycona wizytą u profesora Wyzgała. Zdiagnozował u mnie chorobę, którą mam od dziecka, a jest przyczyną moich dolegliwości. W końcu zaczęłam prawidłowe leczenie. Przywrócił mi wiarę w to, że mogę być zdrowa i mieć infekcji co dwa miesiące. Jest cierpliwy, uważnie słucha i nie pomija żadnej dolegliwości. Zachęcam, żeby na wizytę zabrać wszystkie dotychczasowe wyniki badań krwi itp. Polecam gorąco!
chyba ...nasty lekarz u którego byłam,wiec nie spodziewałam się cudów.Pierwsza wizyta niewiarygodne! ktoś w końcu wysłuchał 100% co mam do powiedzenia i jeszcze dopytywał.Na koniec trafna diagnoza jakiej wcześniej żaden nawet nie brał pod uwagę.Profesjonalista.Tęga głowa.Leczę się u profesora od roku i nie zamienię go na żadnego innego nawet gdyby mi dopłacali.Dziękuję Profesorze.
Wszystkim bardzo polecam Pana Profesora! Uratował mi życie, od razu mówiąc, co mi dolega, co potwierdziły badania, podczas gdy kilku innych immunologów, do których chodziłam przez ok. 2 lata, nie miało pojęcia, co mi jest, mimo wysyłania mnie na różne kosztowne badania. Pan Profesor ma pięć specjalizacji (immunolog, transplantolog, nefrolog, lekarz chorób wewnętrznych i geriatra), a przy tym ma dużą wiedzę też w innych dziedzinach, bo dla Niego medycyna to prawdziwa pasja i powołanie. To lekarz, jakiego w dzisiejszych czasach praktycznie nie można spotkać. Zawsze kompetentny, bardzo życzliwy, pełen troski o pacjentów i uśmiechnięty. W przypadku problemów gastrologicznych zawsze bada pacjenta, czego nie można powiedzieć o gastrologach. Odkąd trafiłam do Pana Profesora, z większością różnych dolegliwości przychodzę tylko do Niego, bo nikt inny nie potrafi mi pomóc, a Pan Profesor zawsze. Pod gabinetem jest mnóstwo pacjentów, a ja sama poleciłam Go już ponad 20-tu osobom i wszyscy wrócili z wizyty bardzo zadowoleni. Kiedy spotykam nieznanych mi wcześniej pacjentów Pana Profesora, wszyscy tak samo wspaniale Go oceniają jako lekarza i cenią za wyjątkowe podejście do pacjenta.
Od kilkunastu lat mam przeszczep nerki i jestem od początku przeszczepu pacjentką Por Transplantacyjnej i P.Profesora, przez kilkanaście lat trwania przeszczepu pojawiło sie sporo dolegliwości zdrowotnych nie tylko nefrologicznych, a ja zawsze uzyskałam fachową pomoc i pełne zrozumienie problemu.Pan Profesor jest Wspaniałym lekarzem i wspaniłym człowiekiem.
Sprawa sprzed wielu lat - niestety pan doktor nie rozpoznał u mnie kłębuszkowego zapalenia nerek długotrwale lecząc mnie na piasek i nie zlecając podstawowego badania diagnostycznego (białko w moczu). W związku z tym szansa na zażegnanie problemu została stracona - zapalenie przeszło w stan przewlekły, z którym niestety będę już musiał zawsze funkcjonować.
Zgadzam się z opiniami. Czuję się bezpiecznie.
Zgadzam się z opiniami. Czuję się bezpiecznie.