Ja, podobnie, jak Panie powyżej, zdecydowanie odradzam !!! Dr. Lewy to absolutnie nie jest lekarz, do którego posłałabym kogokolwiek. W oddziale ginekologii operacyjnej przeszłam zabieg skrócenia szyjki macicy metodą Stundorfa. Nie udzielił mi ŻADNEJ informacji o przebiegu operacji, jej zakresie, ani nawet o dalszych zaleceniach. Na konsultacji przed operacją olał mnie, po prostu, ważniejsze były dla niego studentki (!!!) niż pacjentka. Bufon i gbur...
Pan doktor mnie tez bardzo skrzywdzil i zgadzam sie z pania ,ktora opisala swoja operacje mnie spotkalo to samo.
Operował mnie 5 lat temu.Od tej pory mam kłopoty zdrowotne.Po operacji nawet nie spróbował sprawdzić mojego stanu zdrowia.Samą operację spartolił.Jelita upchnął chyba kolanem-mam je teraz pozaginane i ze zrostami.Moją serdeczną koleżankę prawie wysłał na tamten świat.Zdecydowanie nie polecam tego lekarza.Ale może tylko my dwie tak źle trafiłyśmy.Życzę wszystkim kobietom duuuuuużo zdrówka!!!!
Pan doktor wykonywał u mnie zabieg laparoskopii w CZMP na oddziale Ginekologii Operacyjnej. Jest bardzo życzliwy i wszystko mi dokładnie wytłumaczył, rozwiał wszelkie obawy i podniósł na duchu. przemiły człowiek. Z tego co słyszałam, jest bardzo lubiany i ceniony przez współpracowników na oddziale. Z czystym sumieniem mogę polecić tego lekarza. Super człowiek i super lekarz.
Pan doktor wykonywał u mnie zabieg laparoskopii w CZMP na oddziale Ginekologii Operacyjnej. nigdy nie byłam jego prywatną pacjentką, ale muszę przyznać, że bardzo zaskoczył mnie swoim podejściem do chorego. Był bardzo życzliwy i wszystko mi dokładnie wytłumaczył, rozwiał wszelkie obawy i podniósł na duchu. przemiły człowiek. Z tego co słyszałam, jest bardzo lubiany i ceniony przez współpracowników na oddziale. Z czystym sumieniem mogę polecić tego lekarza.
Pan Doktor to wspaniały specjalista. Pomimo, że nie byłam jego prywatną pacjentką to przeprowadził mi operację wspaniale oszczędzając jajnik, który nie miał wielkich szans. Profesjonalista w każdym calu. Nawet uważa aby blizny pooperacyjne były jak najmniej widoczne. Wszystko zagoiło się błyskawicznie, nie ma zrostów, nie było powikłań. Poprostu najlepszy lekarz w CZMP. Polecam
Lekarz myślący , chirurg który nie "rzuca" się na ślepo ze skalpelem .Dzięki dokładnej analizie mojej choroby przez Pana doktora- uniknęłam operacji . Skierował mnie na badania krwi i na usg do kolejnego rewelacyjnego lekarza Pana Kozarzewskiego. Wstępnie konsultuje wyniki badań i bieżący stan zdrowia przez telefon. Koszt wizyty standardowej z badaniem 100 zł , ale konsultacje w trakcie leczenia czy wypisanie recepty liczy taniej . POLECAM
Wstępnie konsultuje wyniki badań i bieżący stan zdrowia przez telefon.
POLECAM
Jest to lekarz podchodzący do pacjentki w sposób szablonowy, szuka problemów tam gdzie ich nie ma a nie widzi i nie leczy podstawowych chorób w czasie ciąży. On sprawia tylko dobre wrażenie, nic poza tym. Bardzo kiepski lekarz, który może wyrządzić dużo krzywdy swoją niekompetencją.
Zdecydowanie nie polecam tego lekarza!! Przez całą ciążę miałam infekcję, która została zbagatelizowana, w rezultacie urodziłam dziecko ale zaraziło się ode mnie, obecnie synek leży na intensywnej terapii, jest już lepiej ale otarł się o śmierć. A przecież można było skierować mnie na wymaz, albo chociaż na cesarkę, a nie narażać moje dziecko!! Leczyłam się prywatnie aby wszystko było w jak najlepszym porządku i totalnie się zawiodłam. Lekarz miły i sympatyczny ale nic poza tym...
Pan doktor bardzo ladnie mowi przed operacja gorzej jest po operacji!!!!!!!!!!
Pan doktor bardzo ladnie mowi przed operacja gorzej jest po operacji!!!!!!!!!!