lek. dent. Jolanta Kochańska-Dubas

A - DENT
Wyczółkowskiego 2
58-500 Jelenia Góra

Nie mam pojęcia jak można tej pani wystawić pozytywną opinię? Ja byłam u niej 2-krotnie: brak profesjonalizmu kompletny (w czasie wykonywania zabiegu gra na komputerze w pasjansa!!! plotkuje ze swoją pomocą dent., nie ubiera rękawiczek!) Samo leczenie również pozostawia wiele do życzenia, moim zdaniem robi po łebkach i byle jak. Jeszcze mogłabym parę rzeczy dodać, ale szkoda mi na nią czasu. Generalnie -najgorsza dentystka w moim doświadczeniu z dentystami.
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Katarzyna Dymińska

ul. letnia
Jelenia Góra

W ubiegły czwartek tj. 10.01.br odwiedziłam gabinet Pani doktor K. Dymińskiej. Zostałam bardzo dobrze przyjęta przez Panią doktor, a przepisane mi lekarstwo pomogło uporać się z moimi dolegliwościami. Polecam bardzo wszystkim Panią doktor jako bardzo dobrą lekarkę i bardzo sympatyczną osobę. Jola A.

lek. med. Jarosław Wilk

Chirurg ogólny, Medycyna estetyczna

Jeleniogórskie Centrum Terapii Laserowej
Ogińskiego 1b , wejście E, poziom "-1"
58-506 Jelenia Góra

Polecam dr Wilka. Wykonywałam zabieg korekcji powiek górnych i jestem bardzo zadowolona z efektów. Zabieg przebiegł w miłej atmosferze, skóra po zabiegu goiła się błyskawicznie, a efekt był dokładnie taki, jaki chciałam. Po zabiegu byłam cały czas w kontakcie z lekarzem i na wizytach kontrolnych sprawdzał, czy wszystko goi się prawidłowo. Dzięki panu doktorowi nie mam już problemu z ciężką i opadającą powieką, oczy nie są opuchnięte po całym dniu …
Opinia dodana przez: Aneta

dr n. med. Juliusz Bokiej

Alergolog, Pediatra

Bolesława Chrobrego 4 lok. 2
58-500 Jelenia Góra

Bardzo dobry lekarz. Syn mial w ciagu trzech miesiecy 3 antybiotyki w tym 2x zastrzyki tak go leczyli inni. Od pana doktora dostal receptę na wziewny lek i od prawie juz roku nie bylo nawet zapalenia oskrzeli. Jedynie co jak jest chory to ma katar i trochę flegmy. Lekarz jest mily,spokojny,dzieci go lubią. Polecam. :)

lekarz Ewa Pomarańska

Alergolog

Armii Krajowej 1
Jelenia Góra

Pani Doktor nie zapoznała się dokładnie z wynikami badań, nie wysłuchała mnie do końca po czym ignorując całkowicie otrzymane ode mnie zalecenia od poprzednich lekarzy wyśmiała dotychczasowy sposób postępowania. Nie polecam!!!

lekarz Izabella Skorupa

Kardiolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PROMED" Sp. z o.o.
ulica Różyckiego 6
58-506 Jelenia Góra

Trafiłem do p.doktor i rozpoznała u mnie chorobę niedokrwienną serca! Meczyłem się długo wcześniej a lekarz rodzinny sobie nie radził.Pani dr mnie sumiennie przebadała i zleciła nowe leki.jestem po 2 wizycie i czuję się o wiele lepiej! rewelacyjne podejście do pacjenta - polecam gorąco! Gierski Fabian

lekarz Maciej Wojtyła

Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
58-506 Jelenia Góra

Bardzo dobry specjalista , wielokrotnie mi pomógł gdy miałem doła , niech żyje 100 lat w zdrowiu i szczęściu .
Opinia dodana przez: Zdzisław

lekarz Bożena Kempa

Gabinet Chirurgii i USG
Teatralna 1. po.109
58-500 Jelenia Góra

Bardzo polecam Panią doktór która była mocno zaangażowana w leczenie . Ma bardzo duże doświadczenie .
Opinia dodana przez: Ryszard

dr n. med. Maciej Miś

Neurochirurg

Przychodnie Wojewódzkiego Centrum Szpitalnego Kotliny Jeleniogórskiej
ulica Ogińskiego 6
58-506 Jelenia Góra

Szczerze polecam, bardzo dobre podejście, fachowe spojrzenie na mój przypadek, dzięki tej wizycie miałam jasna wizję tego co powinnam dalej robić. A nie był to pierwszy neurochirurg z którym się konsultowałam. Jestem już po leczeniu, które zaproponował mi dr Miś. Nie leczyłam się u niego, ale to on wskazał mi wg niego najlepszy kierunek i póki co jest wszystko dobrze, a mogłam stracić wzrok.
Opinia dodana przez: Ania

Maciej Kaczmarek

Chirurg stomatolog

Zamoyskiego 2
Jelenia Góra

Szybko i sprawnie usunięta ósemka której nikt nie chciał się podjąć wszyscy tylko odsyłali do szpitala. Po tym zabiegu zdecydowałem sie na implant który już mam 4 lata i wszystko jest dobrze. Polecam tego chirurga stomatologicznego!
Opinia dodana przez: Mateusz

lekarz Arkadiusz Uznański

Wojewódzka 12/8
58-560 Jelenia Góra

Bardzo kompetentny lekarz, ktory poswiecil mi nie tylko bardzo duzo czasu, ale leczy mnie konopiem medycznym i musze przyznac z bardzo dobrymi efektami. Po uplywie dwoch miesiecy brania lekow bole miesni (fibriomialgia) ustapily prawie calkowicie, chciaz przedtem wyprobowalam wielu lekow, niestety bez skutku. Polecam, super lekarz👍👍👍

dr n. med. Tomasz Michalski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Groszowa 9
Jelenia Góra

Dr Michalski operowałm mnie we Wrocławiu. Miłam chirurgicznie usuwane 3 zyły w jednej nodze. Naprawde z całego serca wszystkim polecam włsnie tego Pana Doktora.Operacje miałm 3 lata temu i teraz wszystko jest o.k.

lekarz Adam Młodkowski

Sudecka 14
58-500 Jelenia Góra

To była moja druga wizyta u Pana doktora. Przesympatyczny, dokładny w badaniu. Informuje pacjenta o wszystkim co robi podczas badania. Ma dużo cierpliwości i jest bardzo dokładny. Mój mąż również miał wizytę i również jest takiego zdania jak ja. Polecam każdemu kto szuka dobrego okulisty.
Opinia dodana przez: Jadwiga Kulpeksza

lekarz Zbigniew Kitala

Wiłkomirskiego 15
58-506 Jelenia Góra

ten lekarz mnie operował i przyznam ,że na sali operacyjnej zapomniałam o strachu bardzo przyjemny lekarz ,ciepłe usposobienie i żartował ale usnęłam i tyle go widziałam
Opinia dodana przez: AGNIESZKA

lekarz Baboo Ramdowar

Laryngolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SUPRADENT Spółka z o.o.
Sygietyńskiego 3
58-506 Jelenia Góra

Moja druga i na pewno ostatnia wizyta u tego lekarza. Pierwsza wizyty była nieprzyjemna, wręcz okropna. Myślałam, że nie trafię już do tego lekarza jednak niespodziewanie druga wizyta była u tego samego lekarza i nie zapomnę jej na pewno długo, była wręcz traumatycznym przeżyciem, które do dnia dzisiejszego pozostawiło ślad na mojej psychice. Lekarz nie ma szacunku do pacjenta, kobiety, nie skupił się na problemie, z którym do niego zgłosiła …
Opinia dodana przez: M-Anna-B

lekarz Magdalena Winkler-Lach

Karkonoskie Centrum Medyczne
58-500 Jelenia Góra

Chodzę od paru lat do Pani Doktor, ale uczucia mam mieszane... Gdy wizyta była tylko kontrolna i wszystko było OK, nie mam większych uwag, choć przyznaję - badanie zawsze jest bardzo krótkie, USG błyskawiczne, brak badania piersi. Gorzej, jak zaczęły się kłopoty - wchodzenie w menopauzę, nieregularne krwawienia, przerośnięte endometrium....Czułam się, jakbym to ja była winna tych problemów, a Pani Doktor z niechęcią musi się tym zajmować! Ciągle zapominała, z …

lekarz Zofia Karp

Kiepury 1 lok. 65
58-506 Jelenia Góra

Pani doktor wspaniała! Miła, ciepła i przyjemna osoba. Na prawdę polecam, jak dla mnie najlepszy okulista w J. Górze.

lekarz Wojciech Woźny

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
58-506 Jelenia Góra

Pierwszy kontakt z lekarzem tej specjalizacji, nie wyobrażam sobie innego lekarza. Bardzo życzliwy, profesjonalne podejście do pacjenta, uśmiechnięty, na każde pytanie odpowie. Emanuje z pana doktora pozytywne nastawienie co udziela się pacjentowi. Polecam!!!🙂🙂🏆🏆
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Wiktor Muszka

Laryngolog

Prusa 12
58-500 Jelenia Góra

Leczę się u Pana doktora od wielu lat. Zawsze skuteczny i sympatyczny. Pomógł mi i wielu znajomym.

dr n. med. Jerzy Keppel

Sudecka 31
58-560 Jelenia Góra

Dajcie spokój kobiety..Doktor nie jest waszym mężem i nie będzie się bawił w paplaninę. Liczy się konkret, fachowość...czegóż więcej chcieć... Pogadać godzinami ...do koleżanek. Ma dyplom,ma doświadczenie,ma fach i to powinno się liczyć najbardziej... Nie jest zupą pomidorową do lubienia....ma leczyć... I robi to świetnie!!!! Ordynatorem nie staje się z przypadku😁